Şimdi Ara

Misvak VS Diş Macunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler aranızda misvak kullanan var mı?Temiz yapıyor mu?Yoksa diş macunu mu kullanalım?

• Misvak
  • Misvak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FerrariEgsozuna4Patates

Misvak.

Neden?
  • Doktorların açıkladığı kadarı ile macunda diş minelerine zarar veren maddeler bulunmakta. Fırça yapay ve uzun süreli kullanılıyor. Misvakta ise kullandığın yeri devamlı kesip atabiliyorsun. Dinimiz açısından faydalarını da düzgün bir yerden bulup araştırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genuine Leather

Doktorların açıkladığı kadarı ile macunda diş minelerine zarar veren maddeler bulunmakta. Fırça yapay ve uzun süreli kullanılıyor. Misvakta ise kullandığın yeri devamlı kesip atabiliyorsun. Dinimiz açısından faydalarını da düzgün bir yerden bulup araştırabilirsin.
    Misvak ne kadar etkili bunu ancak deneyen görür. 1 ay düzenli misvak kullanan adam diş macununun ne kadar vasat bir şey olduğunu anlar.
  • quote:

Doktorların açıkladığı kadarı ile macunda diş minelerine zarar veren maddeler bulunmakta. Fırça yapay ve uzun süreli kullanılıyor. Misvakta ise kullandığın yeri devamlı kesip atabiliyorsun. Dinimiz açısından faydalarını da düzgün bir yerden bulup araştırabilirsin.
    Misvak tamamen doğal kullandım ve beyazlatıyor, ağız kokusunu gideriyor vs. Zahmetlidir hazırlaması vs. öğrendikten sonra sıkıntı yok. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    misvak mı diş fırçası mı
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ugurcankorkmaz kullanıcısına yanıt
    Hocam acaba zahmet olmazsa anlatabilir misiniz nasıl kullanılacagını deneyimli birinden duymak daha faydalı olur.
  • Sichern kullanıcısına yanıt
    Hocam misvak aldınız öncelikle onun ucunu açmanız belli işlemler gerçekleştirmeniz gerekiyor örnek videodaki gibi hazırlayıp kullanıyorsunuz. Bende kısa bir süre kullandım şimdi aklıma gelmişken tekrar başlayabilirim.

• Hiç kullanmadım misvak, neye benzediğini bile bilmiyorum.
  • Lümpen kullanıcısına yanıt
    Hocam eger saka yapmıyorsan insanlar gercekten misvağı öneriyorlar ben de başlıyacağım.
  • Yahu şaka yapılacak bir konu değil ki. Gayet normal birşey.
  • Hayır hocam size demedim arkadaş hiç misvak görmedim,bilmiyorum diyince saka yaptı sandım.Sizle alakalı değil yani
  • quote:

Yahu şaka yapılacak bir konu değil ki. Gayet normal birşey.
    ben diş macunu kullanıyorum hergün sabah akşam fırçalarım ama misvak kullanan arkadaşım var dişleri benimkilerden beyaz. faydası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollo_17

ben diş macunu kullanıyorum hergün sabah akşam fırçalarım ama misvak kullanan arkadaşım var dişleri benimkilerden beyaz. faydası var.

Alıntıları Göster
    Diş macunları bile misvak özlü vs..çeşitlerinden çıkarıyor.VS yapmaya gerek yok.Doğal olan herşey kimyasal'dan üstündür.
  • Kesinlikle misvak hocam babam hacdan getirmişti valla farkediyo
  • Diş macunu.
  • Misvok.
  • ne misvagi ya cahillik diz boyu.
  • Biz ateistiz ailem misvağın caiz olmadığını kullanırsam atalarıma darwine ihanet ediceğimi söyledi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.