Şimdi Ara

Dış görünüşle ilgili yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pixelist -- 13 Ocak 2013; 6:34:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyisin iyi.

• 400 madde bekleniyor
  • Gayet iyi niye durakta yalnız oturuyorsun?
  • bak net olarak söylüyorum üzülmenide istemem ama gerçeği öğrenmek istiyorsan söylüyorum tıfıl ve tipsizsin kız olsam sana bakmazdım
  • yakışıklı dersek gidip bi kıza falan mı açılacan, ona göre
  • Tipin fena değilde biraz saf bir görünüşün var, hani kız arkadaşın yanında olsa bir çocuk kıza laf atsa sen kızdan önce kaçarmışsın gibi bir görünüş var. Bir de bıyıkların mı var senin, varsa onları kes
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Tipin fena değilde biraz saf bir görünüşün var, hani kız arkadaşın yanında olsa bir çocuk kıza laf atsa sen kızdan önce kaçarmışsın gibi bir görünüş var. Bir de bıyıkların mı var senin, varsa onları kes

Görünüş öyle laf atarsa kavga çıkar valla tabi olsaydı :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Max Born

bak net olarak söylüyorum üzülmenide istemem ama gerçeği öğrenmek istiyorsan söylüyorum tıfıl ve tipsizsin kız olsam sana bakmazdım

Aga tıfıl dediğin 1.80 boyunda :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: pixelist

ayakkabılar lens mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruoglione

quote:

ayakkabılar lens mi

Hayır :))
  • quote:

Tam boy 1.78 mi dicektim 1.80 miş. İlginç bir tipin var diyen o soğukta o durakta bekleyince insan donuyor ve biraz ilginç çıkması normal. Not: Kendimden biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

quote:

Tam boy 1.78 mi dicektim 1.80 miş. İlginç bir tipin var diyen o soğukta o durakta bekleyince insan donuyor ve biraz ilginç çıkması normal. Not: Kendimden biliyorum

Adam işi çözmüş ya anladı o anki halimi :)) helal peki bi yorum yada önerin bişey varmı? :))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

quote:

Adam işi çözmüş ya anladı o anki halimi :)) helal peki bi yorum yada önerin bişey varmı? :))

Normal giyinmişsin . Saç hakkında bir şey diyemeyeceğim saç yapma ile ilgilenmiyorum. Benden bu kadar gözler iflas etmeden önce yatayım. İyi forumlar sana.

• İyigeceler benimde uykum var sabaha kadar umarım yorumlar devam eder olursa yorum yapanlara şimdiden teşekkürler :)

• sac sakal tras ol polat alemdar paltosunu cıkar kendıne bıraz bak ellerını cebınden cıkar bunları yaparsan ıdare edersın
  • iyisin yalnız mekanı değiştir, ışıklarda olmamış bu foto
  • kenan ışık'ın programına katılan delil cengiz'e benziyon :D

hoşsun bence. fakat kendine güvensiz bakışın ve duruşun var, bu da tipini gölgeliyor. yine de hoşsun. ama kendine güvenirsen daha da hoş görüneceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interesante -- 13 Ocak 2013; 2:23:41 >
  • biraz şekil falan yapsan giderin var
  • ''tipim nasıl ssli'' konuları ne zamandan beri '' dış görünüşle ilgili yorumlarınız'' adıyla açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novacaine -- 13 Ocak 2013; 2:26:52 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.