Şimdi Ara

Dış görünüşe çok fazla önem veriyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tabi ki, güzel/yakışıklı olmak herkes için ekstra bir avantaj.Bunu yalanlayan da yok zaten.Ama bir insana dış görünüşü güzel diye kimse aşık olmaz.O beğenidir,çekimdir.Sizi tipiniz yüzünden seven insandan ne kadar hayır gelir ?

Allah korusun;bir kaza geçirsek,yüzümüz yansa ne olacak ? Bunlar geçici şeyler önemli olan duygulardır her zaman.İsterse dünya güzeli olsun 5 sene,10 sene,15 sene her neyse bir gün buruşacak.O güzelliği kalmayacak artık.
    İnsan nefsi her zaman en iyisini istiyor kabul,fakat davul bile dengi dengine.Olmayacak hayallere kapılıp boşuna üzülüyorsunuz.
    Aşk ve cinsellik farkını kavrayın.O afet gibi kıza aşık değilsiniz,sadece beğeniyorsunuz
    Yüzü güzel olan kırk gün sevilir, gönlü güzel olan kırk yıl beklenir

''Yıldızlar da kayar durmaz yerinde
    solar güzelliğin kalmaz yüzünde''
    Ferdi Tayfur

• Kesinlikle ve üzgünüm ki bu bir teselli,2015 yılında böyle bir dünya yok, dış görünüş beğenilir,stalk yapılır eğer bu bana iyi eş olur derse aşık oldum der,bu kadar basittir en azından ülkemizin genç nesli haliyle geleceğimiz bu yönde adım atıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizde bu ask olaylarina cok takiyosunuz kim kimi begenirse onla olur ssizene kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçe bakan olduda bizmi önemsemedik.
  • olay senin benim çirkin olmamız değil, olay önyargı.
  • Aşk diye birşey yok. Herkes çıkarları için birbirini sever yada sevmeye çalışır.
  • Sevgi saftır zaten, dizilerdeki gibi köylü kızlarına aşık olan insan görmedim ben hiç...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya ben şunu anlamıyorum , bir kızla konuşmaya çalışıyorum yüz vermiyor, arkadaşlarım hiç beni aramıyor bir yerlere çağırmıyorlar, sevdiğim kız yüz verebilse yeter diyorum ama kız ne yapsın ki karşısında ki insan özgüvensiz konuşmayı beceremeyen maymuna bile benzeyememiş biri olunca... O da ne yapacağını bilmiyor. Örneğin çocuk yakışıklı ve tam bir pislik ama bütün kızların ilgisini o it çekiyor, niye mi? Çünkü yakışıklı ve karizmatik en temiz kız bile onla çıkmak ister.

Bunu 100 yıl öncesi için söyleyebilirdiniz belki, tipin önemli olmadığını. fakat şu anda sosyal medya insanların algısına "0 beden" i sokmuş durumda. Tipsiz insanlarla kimse evlenmek istemeyecek zamanla ve bunu hep medya yapacak. Böylece doğal seçilim den bütün çirkin insanların çoğu zamanla azalacak ve yakışıklı - güzel kombinasyonu iyice artacak. Bizim de bu konuda yapabileceğimiz pek birşey yok.

• Hayatı bu kadar ciddiye almamak gerek.
  • veriyorsunuz deme herkes önem veriyor ve bu psikolojiyi yenmek imkansız. ruhunu bilmeden aynı yaşta ki şu iki adamı karşılaştır, hangisiyle iyi anlaşabileceğini düşünüyorsun ? %90'ı birinciyi kendine yakın görür ve onunla arkadaşlık kurmak ister.

zaten insanın tipi kendisidir. yani brad pitt tyler durden'i oynuyor ama zaten gerçekte de tyler durden gibi bir adam. üç beş röpörtajını izleyin anlarsınız, acayip felsefik bir tip.

lakin hunharca gülen adamdan tyler durden bekleyebilir misiniz ? yoktur böyle bir örnek. insanın dışı içini yansıtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 15 Mayıs 2015; 16:11:59 >

• Adam haklı

• Empati yapın azcık arkadaşlar,güzel bi kız olsanız Çevreniz geniş olsa tipsiz bi erkekle mi çıkarsınız yakışıklı ve kaslı mı?..özgüveni tam olanla mı yoksa utangaç iki lafı bir araya getiremeyen biriyle mi?

• Son nefesimde bir yudum su vermeye gelemez misiin, gelemez misin?
    Ferdi Tayfur.
    Of ulam bu aralar çok yalnızım

• Dış görünüş çok ama çok önemlidir kendimizi kandırmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunnyl

Sevgi saftır zaten, dizilerdeki gibi köylü kızlarına aşık olan insan görmedim ben hiç...

kız olsun yeter
  • kes

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.