Şimdi Ara

Diş Beyazlatmak İçin Hangi Diş Macunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
11.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hergün 2 kere fırçalarım fakat istediğim beyazlığı yakalayamadım, en azından yeteri kadar süre beyaz kalmıyor.
    Hangi diş macununu tavsiye edersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vasili Koslov -- 14 Ekim 2009; 23:59:11 >

• Bu diş temizliğinde hekimlerin kullandıkları mentollü bir macun var. Ufak kaplarda.
    Acaba piyasada satılıyor mu?
  • doktora git onlar beyazlatır
  • kazıyarak mı
  • İpana 3 boyutlu beyazlık dene..
  • sensodyne. kullanmadım öneri üzerine yazıyorum
  • Bizde vardı böyle birşey, normal fırçaladıktan sonra birde onunla fırçaliyodun, harbiden de etkisi oluyodu, fakat adını markasını hatırlamıyorum, bitti atıldi. Diş doktorları beyazlatabiliyor, bi randevu alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Misvak VS Diş Macunu
    10 yıl önce açıldı
    Diş Telimi? Diş yaptırmak mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

Bu diş temizliğinde hekimlerin kullandıkları mentollü bir macun var. Ufak kaplarda.

Bulunduğun ilde Diş Deposu varsa hocam onlardan rica edip alabilirsin. Web sitesi yaptığım bir diş deposu var sağolsun adam dişimi beyazlatmak için doktora gidecektim işin içinde oldukları için doktorlara sattıkları bir ürünü geliş fiyatına verdi anlattı nasıl yapılacağını evde kendim uyguladım süper oldu. Doktora gitsem kaç param giderdi Allah bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arif44

quote:

Bu diş temizliğinde hekimlerin kullandıkları mentollü bir macun var. Ufak kaplarda.

Bulunduğun ilde Diş Deposu varsa hocam onlardan rica edip alabilirsin. Web sitesi yaptığım bir diş deposu var sağolsun adam dişimi beyazlatmak için doktora gidecektim işin içinde oldukları için doktorlara sattıkları bir ürünü geliş fiyatına verdi anlattı nasıl yapılacağını evde kendim uyguladım süper oldu. Doktora gitsem kaç param giderdi Allah bilir.

Diş deposu nedir
  • MALZEMELER: Sigara külü
    -Limon
    -Diş macunu
    *YAPILIŞI: Üç sigaranın külü üzerine cıvık olmayacak şekilde 20_30 damla limon damlatın. (1/4 limonun suyu yani) daha sonra karıştırıp dişlerinizi ovun ve diş macunu ile fırçalayın. ( bunu 2 kere üst üste yaparsanız inanılmaz beyazlıkta dişlere sahip olacaksınız)
    *YARARLARI:Limon suyu dişteki kalsiyum lekesini siliyor. Kül kristalleri dişe yapışan yemek artıklarının lekelerini kaldırıyor. Diş macunu da tekrar dişe kalsiyum takviyesi yapıp boşlukları dolduruyor.

Denen miştir...
    5dakkada gelen beyazlık
  • dişmacununu sür üstüne 1çay kaşığının yarısı kadar karbonat at fırçala %20 etkisini görürsün ilk fırçalamada
  • quote:

Orijinalden alıntı: noteb00k

quote:

Orijinalden alıntı: arif44

quote:

Diş deposu nedir

Diş hekimlerine diş malzemelerini satan şirket,firmalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BOZKURT_KMZ

MALZEMELER: Sigara külü
    -Limon
    -Diş macunu
    *YAPILIŞI: Üç sigaranın külü üzerine cıvık olmayacak şekilde 20_30 damla limon damlatın. (1/4 limonun suyu yani) daha sonra karıştırıp dişlerinizi ovun ve diş macunu ile fırçalayın. ( bunu 2 kere üst üste yaparsanız inanılmaz beyazlıkta dişlere sahip olacaksınız)
    *YARARLARI:Limon suyu dişteki kalsiyum lekesini siliyor. Kül kristalleri dişe yapışan yemek artıklarının lekelerini kaldırıyor. Diş macunu da tekrar dişe kalsiyum takviyesi yapıp boşlukları dolduruyor.

Denen miştir...
    5dakkada gelen beyazlık

Hocam dişler şamataya gelmesin....
  • diş hekimin yaptığı yüksek ücretli beyazlatma dışındakiler fasa fiso
  • kullandım ve onayladım. Colgate Advanced White. hatta sigaradan kaynaklanan bir leke vardı dişimde şimdi ise bembeyaz..
    reklam oldu acaip ama ha.. artık avans filan verir colgate
  • ben diş teli takıldığından beri yani 16 aydır günde 2-3 kere dişlerimi fırçalıyorum. dişlerimin rengi 7 aydır grimsi bir tonda kaldı ve daha beyazlamıyor (fırçalamaya başlamadan önce resmen sarıydı) acaba dişimin rengi mi bu yoksa daha beyazlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

kullandım ve onayladım. Colgate Advanced White. hatta sigaradan kaynaklanan bir leke vardı dişimde şimdi ise bembeyaz..
    reklam oldu acaip ama ha.. artık avans filan verir colgate

Kesinlikle katılıyorum piyasadaki diğer sözde beyazlatan macunlardan çok daha etkili

• quote:

Orijinalden alıntı: vedkum

İpana 3 boyutlu beyazlık dene..

Deneme sakın. Bi anlık beyazlatıyor. Ardından eskisinden de beter ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

ben diş teli takıldığından beri yani 16 aydır günde 2-3 kere dişlerimi fırçalıyorum. dişlerimin rengi 7 aydır grimsi bir tonda kaldı ve daha beyazlamıyor (fırçalamaya başlamadan önce resmen sarıydı) acaba dişimin rengi mi bu yoksa daha beyazlar mı?

dişinin üzerinde tortulu bir tabaka varsa o diş taşıdır temizletmen gerekir tel kullananlarda olabiliyor ama kişiden kişiye de değişir diş taşı oluşumu bahsettiğin durum diş taşına benziyor...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.