Teğmen
18 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 3 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba. İnternet üzerinden araştırdığımız zaman birçok sonuç çıkıyor en az yakıt yakan araç, en düşük fiyatlı araç vs.
Peki en az 100.000km yapacağımızı varsayarak fiyat, yakıt (benzin,dizel,lpg), bakım (araç marka modellerine göre bakım periyotları 10.000-20.000 km ve fiyatları değişiyor), vergi, lastik, yedek parça, satış fiyatı ve kolaylığı vs. gibi birçok değişkeni baz alarak en tasarruflu araç modeli hangisidir. Öneri ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. Canon 550D model fotoğraf makinem için uzun mesafeleri(doğa, gökyüzü) pozlayabilmek için 70-300 lens almak istiyorum önerileriniz nelerdir nelere dikkat etmek gerekir. Fiyat aralığı nedir? Haftasonu elektrowolrd de gördüm 299TL ydi sanırım bu linkteki lensti iş görürmü? önerilerinizi bekliyorum...
http://www.electroworld.com.tr/p/tamron-af-70-300-ld-di-macro-canon/
SONY VİDEO KAMERAYLA ÇEKTİĞİM VİDEOLARI ŞİMDİ İZLEYEMİYORUM. CD KAYDI SIRASINDA ÇEKİLEN VİDEOLARI KAMERADAN İZLEYEBİLİYORDUM ANCAK KAMERADAN ÇIKARTIP TEKRAR TAKTIĞIMDA NE KAMERADA NEDE PC DE CD OKUNMUYOR HİÇBİR ŞEKİLDE BİLGİLERE ERİŞİLEMİYOR NE YAPABİLİRİM VİDEOLARI KURTARMAM LAZIM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM...
arkadaşlar laptopumla 3G kullanarak internete girmek istiyorum sizce hangi operatörü kullanmalıyım kampanyalar hakkında bilgileriniz varsa paylaşırmısınız?
temmuz ayının 29unda ağustos ayı için kullanmış olduğum 4gb kotalı internet tarifesini limitsiz 1mb/s internet tarifesine çevrilmesi için gerekli işlemleri yaptım ancak gelen fatura 64 lira, gelemesi gereken fatura 45 lira olması gerekiyordu müşteri hizmetleriyle görüştüm ve sistemde 1ağustos günü tarife değişikliği yapıldığını söyledi ben özellikle ağustos ayı gelmeden başvurumu yaptığımı söyledim ancak bunu yapan kişinin hatasının sonucu bana yansıyor faturayı ödemek zorunda olduğum söylendi ve çok kızdım şikayet formu dolduralım dediler doldurun dedim ama yapılabilicek başka birşey varmı arkadaşlar bilgisi olan arkadaşların önerilerini bekliyorum...
Arkadaşlar msnin yeni sürümünü yükledim ancak çoklu msn açamıyorum msn plus vardı tekrar yüküyorum ama msn plus eklentisi gözükmüyor ve diğer çoklu msn dosyalarıda bir işe yaramıyor çözüm varsa lütfen yardım edin...
Evime klima almayı düşünüyorum ve LG BEKO FRAME SERİSİ klima çok hoşuma gitti görüntüsü olarak ancak fiyatı sanki biraz fazla geldi sizce buna değermi? Aynı özellikteki klasik klimalar dahamı iyi sırf görüntüsü için 300-400 lira fazla para vermek istemem. Önerilerinizi bekliyorum...

http://www.hepsiburada.com/lg-beko-lgbke-7635d-13.000-btuh-duvar-tipi-split-klimaartcool-frame-serisi/productDetails.aspx?categoryid=17453&productid=evbekolg7635frame

Son benzin zammından sonra LPG taktırma konusunda ciddi ciddi düşünmeye başladım. Otomobilim Stilo 1.6. Bursa'da işçiliği kalitesi en iyi LPG takan yer neresi herkes gibi bende taktırdığım zaman sorun yaşamak istemiyorum taktırdığımada pişman olmak istemem. Tomurcuk Oto önerdi bir kaç kişi bizzat taktırmış ve bilgilerini paylaşmak isteyen arkadaşlardan önerilerini bekliyorum...
Otomobilim muayenede uzun far ayarında ağır kusurlu görüldü ve 1 aylık sürede yaptır gel dediler. Bazı yorumlarda normalde yapılan far ayarlarının bu standarta uymadığını söylüyorlar, bilgisayarla yapılan far ayarı gerekiyormuş. Bursa da TÜVTURK standartlarına uygun far ayarı yapan yer varmı bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Yüksek lisans yapmak ve Tübitak bursuna başvurmak istiyorum ancak ales sınavından 79.8 aldım baraj 80 bütün şartlarıda tamamlamıştım... Bu kadarcık farkla başvuru hakkımı kaybedecekmiyim???
Hakkında
Forum İkinci El İmzası:
1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.382
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.962 (Bu ay: 265)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.