Şimdi Ara

DİŞ AĞRISI KANAL TEDAVİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu pazartesi kanal tedavisi oldum perşembeye randevu verdi geçivi dolgu yapıp sonra perşembe dişi açtı baktı dedi ki 1 sinir iyileşmiş diğer 2si tam iyileşmemiş dedi ilaç koyup tekrar geçici dolgu yaptı dün ve bugün çok ağrıyor sizce normal mi veya yardım eder misiniz lütfenn

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kardeşim devlet hastanesinemi gittin tecrübesiz bir dişçi gibi duruyopr

• Yok ya özel, iyi biri gibiydi googleda özel sayfası var yorumları falanda iyi istersen özelden ismini verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-353A7D497 -- 22 Aralık 2023; 14:52:1 >
  • En son olam geçici dolgudan sonra haftaya çarşambaya randevu verdi

• Azı dişinize kanal tedavisi yapılıyor anladığım kadarıyla. Azı dişleri 3-4 kanallı olabiliyor, kanalları bulmak yıkamak ve temizlemek zor, dolayısıyla sonraki seanslara sarkması çok olası. Ayrıca kök ucunda enfeksiyon varlığında tek seansta bitirmeyi tercih etmeyen yaklaşımlar da var.

Demem o ki kanal tedavinizin seanslara sarkması normal. Ağrınız için ağrı kesici kullanabilirsiniz. Hekiminize ulaşma imkanınız varsa direkt kendisine sorabilirsiniz. Kanal tedavisi tamamlandığında sinirlerin tamamı çıkarılmış, kök kanalları temizlenmiş olacağı için ağrı şikayetiniz geçecektir.

• Kanal tedavisi olmuş biri olarak brom orada ki iltihap bitine kadar kanal tedavisi yapılamıyor o ilaç çok can acıtıyor ben ağlamıştım 3-4 saat ağrı normal kanal okuduktan sonra ağrımağrı kalmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş Ağrısı YARDIM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.