Bildirim
Kanal tedavisi sonrası AĞRI. ÖLDÜRÜN BENİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Az öncede sivrisinek tarafından ayağımdan sokuldum
Şuanda devamlı olarak bacağımı titreşim moduna almak zorundayım.2 saat su tuttum.Aaaaaaaaaaaaaaaa 

_____________________________ -
benim diş ağırdıgı zaman '' Apranax '' içyorum. 10 dakkaya kesiyor.
yasak mı değil mi bilmem sana ama benim dişlere çok iyi geliyor,kesiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhfade -- 1 Temmuz 2014; 0:58:17 >_____________________________ Ya iyi biri olarak ölürsünüz ya da yeterince uzun yaşayıp kötü insana dönersiniz. -
sana kanal tedavisi yapmamışlar kardeş direk dişi çekmişler.2 kere kanal tedavisi oldum ağrı falan yok.Zaten ağrı yapan o siniri çekip alıyor dişçi senden.Konu kilit üye ban _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Thomas A. Anderson
sana kanal tedavisi yapmamışlar kardeş direk dişi çekmişler.2 kere kanal tedavisi oldum ağrı falan yok.Zaten ağrı yapan o siniri çekip alıyor dişçi senden.Konu kilit üye ban
Keşke çekseydi komple bütün dişlerimi
Apranax içtim sonuç yok
Majezik içtim bide. üstüne panelgin mi ne içtim. Yok abi inanılmaz zonkluyor hoplatıyor ya
sana kanal tedavisi yapmamışlar kardeş direk dişi çekmişler.2 kere kanal tedavisi oldum ağrı falan yok.Zaten ağrı yapan o siniri çekip alıyor dişçi senden.Konu kilit üye ban
Apranax içtim sonuç yok
Majezik içtim bide. üstüne panelgin mi ne içtim. Yok abi inanılmaz zonkluyor hoplatıyor ya
Alıntıları Göster_____________________________
-
aynı aşamalardan 1-2 ay önce geçtim. yarın derhal doktoruna git ve ağrından bahset.
bana çürük uzun zamandır ellenmediği için çok fazla iltihap yaptığını o yüzden ağrıdığını söylemişti. birkaç kere iğne batırıp yollamıştı. 1-2 saat sorun olmamıştı, akşamına tekrar ağrı başlamıştı. ama ertesi günden itibaren ağrı yok olmuştu
aşırı ağrı olursa diye diclomec önermişti. burdan yola çıkarsak evde dolorex varsa faydası olabilir.
edit: 2 apranax işe yaramaz. 2 parol zaten işe yaramaz. ama parol ve apranaxı aynı anda atınca ağrı çekilebilir hale gelmekle beraber ortalıkta mal gibi dolanıyorsun. tehlikeli olmakla beraber deneyebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmokingBird -- 1 Temmuz 2014; 1:02:57 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..
quote:
Apranax içtim sonuç yok
ağız kısmını uyuşturmadılar mı tedaviden önce ?_____________________________
-
tek seansta kanal tedavisi olmazki benim ağzımda 4 tane kanal tedavisi dolgu var ilk içini oyup temizliyorlar 1 hafta sonra dolgu yapılıyor 3 farklı yerde ve zamanlarda yaptırdım 3 ündede aynı sistem olduquote:
Orijinalden alıntı: SmokingBird
aynı aşamalardan 1-2 ay önce geçtim. yarın derhal doktoruna git ve ağrından bahset.
bana çürük uzun zamandır ellenmediği için çok fazla iltihap yaptığını o yüzden ağrıdığını söylemişti. birkaç kere iğne batırıp yollamıştı. 1-2 saat sorun olmamıştı, akşamına tekrar ağrı başlamıştı. ama ertesi günden itibaren ağrı yok olmuştu
aşırı ağrı olursa diye diclomec önermişti. burdan yola çıkarsak evde dolorex varsa faydası olabilir.
edit: 2 apranax işe yaramaz. 2 parol zaten işe yaramaz. ama parol ve apranaxı aynı anda atınca ağrı çekilebilir hale gelmekle beraber ortalıkta mal gibi dolanıyorsun. tehlikeli olmakla beraber deneyebilirsin._____________________________
-
Deme öyle bende yaptırcam. Acımıcak gibi düşünüp kendimi avutuyom
_____________________________ ...
BREAKING BAD • GAME OF THRONES • FRINGE • LOST • PRISON BREAK • ARROW • HANNIBAL • SUPERNATURAL • FARGO • TRUE DETECTIVE • SHERLOCK • SPARTACUS •• DA VINCI'S DEMONS • DAREDEVIL • FLASH • WAYWARD PINES • ORPHAN BLACK • BANSHEE • MR. ROBOT • THE LOST ROOM • BETTER CALL SAUL••R7 265 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon EKRAN KARTI | Amd Fx X6 6300 3.50 gHz İşlemci | 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz RAM | ASGARD 382 500W MidT ATX SİYAH KASA | 970A-G46 AMD 2133 MHz(oc) ANAKART | 3.5" 1TB Barracuda 7200Rpm HARDDISK -
Tek Seansda kanal + dolgu olmaz hocam o nasıl bi dişçiymiş öyle önce orayı temizleyip gecici dolgu koyuyor 1 hafta süre veriyor sonra gittiğinde yapıyor dolguyuquote:
Orijinalden alıntı: mamilim90
tek seansta kanal tedavisi olmazki benim ağzımda 4 tane kanal tedavisi dolgu var ilk içini oyup temizliyorlar 1 hafta sonra dolgu yapılıyor 3 farklı yerde ve zamanlarda yaptırdım 3 ündede aynı sistem oldu
Alıntıları Göster_____________________________ Anakart : GIGABYTE Z370 AORUS ULTRA GAMING Intel Z370 Soket 1151-V.2 DDR4 Anakart | İşlemci : İntel Core i7 8770K | İşlemci Soğutucusu : XIGMATEK SCYLLA 120 EN8620 240MM SIVI SOGUTMA SİSTEMİ| Ram: Adata 16GB (2x8GB) XPG Spectrix D40 RGB Led 2400MHz DDR4 CL16 Dual Kit Ram| Ekran Kartı:MSI GEFORCE RTX 2070 VENTUS 8G 8GB GDDR6 256bit NVIDIA Ekran Kartı | Hard Disk: WD 3.5" 2TB Caviar Green Sata 3.0 64MB Cache İntellipower | SanDisk Ultra 3D 1TB 2400MB-1950MB/s NVMe M.2 SSD | Kasa: THERMALTAKE V200 TG USB 3.0 3x120MM RGB FANLI MidT ATX GAMİNG KASA
| Güç Kaynağı: Corsair CX750W | Monitör: MSI Optix MAG271C 27'' 144Hz 1MS(MPRT) CURVED LED MONİTÖR | Mouse: Razer Imperator | Ses Sistemi: Logitech Z5500 5.1 Sound System | Kulaklık : Corsair Void Rgb Elite Wireless Premium Kulaklık 7.1 Surround | -
quote:
gelmiş bana bişey olmadıcı.
kardeşim adam arka kısmından ağrı uydurmuyor dimi? çektiğimiz için yazıyoruz buraya.
bazı durumlarda sinirlerin tamamı ölmeyebiliyor ve iltihapla birleşince ölüm isteği doğuran 1 ağrı ortaya çıkıyor.
tabi böbrek ağrısı yener o ayrı_____________________________ -
dolguda boşluk var ise çok pis ağrı yapar bence yarın git danış doktoraquote:
Orijinalden alıntı: SmokingBirdquote:
kardeşim adam arka kısmından ağrı uydurmuyor dimi? çektiğimiz için yazıyoruz buraya.
bazı durumlarda sinirlerin tamamı ölmeyebiliyor ve iltihapla birleşince ölüm isteği doğuran 1 ağrı ortaya çıkıyor.
tabi böbrek ağrısı yener o ayrı
Alıntıları Göster_____________________________ Kralın kızını sevdim vermediler
-
Yaklaşık 5-6 ayım dişçide geçti.Ağzımda ne dolgu ne kanallar yapıldı.Ama hiçbirinden sonra bahsettiğin ağrılar oluşmadı.Anormal bi durum var bence dişçine git söyle yarın.quote:
Orijinalden alıntı: Kilbox
Tek Seansda kanal + dolgu olmaz hocam o nasıl bi dişçiymiş öyle önce orayı temizleyip gecici dolgu koyuyor 1 hafta süre veriyor sonra gittiğinde yapıyor dolguyu
Alıntıları Göster_____________________________ -
Hayatımda ilk defa kanal tedavisi oldum. Eve gelince araştırdım tek seanstada yapılıyormus yeni teknolojimiymiş neymiş. 15 20dk sürmedi toplam. İntihar etmeye calıssam bukadar ilacı karıştırıp içmezdim. Geçmiyor ağrı.. Uyku 0 :'(quote:
Orijinalden alıntı: SmokingBirdquote:
Alıntıları Göster_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..
DAYANAMIYORUM SÜREKLİ İĞNE BATIRIYORLAR GİBİ AĞRIYOR. ÖĞLEN KANAL TEDAVİSİ + DOLGU YAPILDI TEK SEANSTA. AĞRIDAN ZIPLIYORUM. 30 TANE AGRI KESİCİ KARIŞTIRIP İÇTİM FAYDASI YOK UYKU SIFIR HAYATIM ZEHİR OLDU

çık dısarıya nöbetci eczane bul oradan AUGMENTİN 1000 MG ilacı al yarım saate kadar gecer tecrübeyle sabittir_____________________________ GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE
-
quote:
Orijinalden alıntı: SmokingBird
quote:
Normalde ağrı olmaması gerek zaten.Sen dandik dişçiye gidip tedavi olduysan o senin sorunun
Deme öyle bende yaptırcam. Acımıcak gibi düşünüp kendimi avutuyom
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Cryptical
çeken bilir tek çözüm augmentin 1000 mg 2-3 güne birşeyin kalmaz ağrı apseli mi ?
şişlik gözükmüyor iltihapta yok gibi dışardan. 2 majezik 1 apranax 1 panelgine 1 asprin üstüne 1000 augmentin içsem bişey olur mu_____________________________ -
biraz önce diş ağrısından ölüyordum gittim bir iğne attırdım hastanede rahatımquote:
Orijinalden alıntı: Cryptical
çeken bilir tek çözüm augmentin 1000 mg 2-3 güne birşeyin kalmaz ağrı apseli mi ?
Alıntıları Göster
hap filan kesmedi ağrımı
- saçı jilete vurmanın zararları
- panto 40 mg kullananlar yorumları
- uluslararası saraybosna üniversitesi yorumlar
- dünyanın en büyük vinci
- çay bardağı emojisi
- moonwalker ayakkabı
- kara cuma indirimleri ne zaman
- en ilginç rekorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı