Şimdi Ara

DiRT 2 (2009) [ANA KONU] (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.039
Cevap
0
Favori
174.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: sakarya16

quote:

Orijinalden alıntı: 2e3a

quote:

quote:

S.A arkadaşlar

Dirt 2 yi birkaç gündür oynuyorum ama oyun sırasında belirli aralıklarla kasma oluyor.AA dışında herşey full.Sürekli kasma durumu olsa ekran kartından olduğunu düşünücem.sistemim ;

Zotac 8800GTS , İntel E8200 core 2 duo 2.66mhz , 2gb ddr2 800mhz , ve xp kullanıyorum.Sizce sorun nedir ???

Ayrıca windows 7 ye geçiş yapmak istiyorum.oyunlar içinde daha iyi olacaksa 4gb 1333mhz lık ram takmayı düşünüyorum.yeri değil ama ram önerisi yaparsanız iyi olacak arkadaşlar.(1333 ve 800 arasında gözle görülür fark olur mu? performans artışı hangi işlemlerde olur?)

Artık ekran kartını değiştirmek istersem dirt 2 yi herşey full (aa dahil) açacak bir ekran kartı önerir misiniz.

Son olarak xp de oyunlar directx 9 da açılıyor vista ya da 7 olunca directx10 olması ekran görüntülerini daha az açmam gerektiği anlamına mı geliyor.

arkadaşlar yardımcı olan yok mu yazdıklarıma

1066 mhz lik 2 gb ram al, eskilerini sat. eğer anakartın destekliyorsa? işlemcine O.C. yaparak 3.10-3.20 ye çıkartmaya çalış ama bu işi biliyorsan yap. birde güç kaynağına ve anakartına güveniyorsan tabi?

anakartım gigabyte GA-35-S3G ve 8gb a kadar 1333mhz lık ramleri destekliyor.ayrıca 4 ram slotu olması lazım.

dirt2 için intel E8200 core2 duo 2.66ghz yetersiz mi ki o.c. önerdin anlayamadım ??

ve güç kaynağı da raidmax 630watt... ramleri 1333mhz yaparsam artırmaya gerek kalır mı ???

hocam 1333 mhz ye gerek yok. 1066 mhz li ram alırsan iyi olur. işlemcine eğer elverişliyse ve anakartının programıyla hızını 3.00 ghz e çıkartmaya çalış ama o.c. dan iyi anlıyorsan yap derim. bilmiyorsan deneme. bilgisayarın güzel ama yeni nesil oyunlarda ekran kartına takviye olması için ram in mhz ni ve işlemcinin ghz ini yükselt derim. ben işlemcimi 3.15 ghz le kullanıyorum normalde 2.8 ghz . dirt2 yi rahat oynuyorum kasmadan. ama su aralar windows penceresiyle sorunum var o ayrı. sistemle alakalı sanırım.

1333 mhz li ram alırsan tabiki fark olur. sen önce ramleri değiştir en iyisi. sonra bilen biriyle anakartının programıyla işlemcinin ghz ini arttır azcık. eğer mümkünse? bunu iyi araştır. benim sistemim imzamda var. incele. gayet akıcı oynuyorum tüm ayarlar full deyken...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2e3a -- 6 Ocak 2010; 19:29:12 >

• oyuna girince windows penceresi kaybolmuyor arkadaşlar sebebini bilen var mı?

Orijinalden alıntı: bybugi

quote:

Orijinalden alıntı: crayzonur

quote:

Orijinalden alıntı: bybugi

ya sürüş cok değişik ya araba yağ gibi kayıyor tutamıyorum resmen pc olduğu icinmi böle anlamadım ?

KARDEŞ DİREKSİYON AYARI VAR ONU %100 YAPMAN LAZIM 2. SIRADA GÖRÜRSÜN ZATEN ONDAN KAYIYODUR

2.sırada derken anlamadım tam optionsdamı ?

options gir ordan controls onada gir ordan 2. sırada whell settin öle bşidi ona gir sonra yine 2. sıradakini % 100e çek düzelir
    acaltun17
  • Orjinal oyun olması gerek.
  • Arkadaslar slm önecelikle belirtiim biraz kontrol ettim yazılanlar ama bulamadım gözlerim karıştı artık. format atmak zorunda kaldım geçenlerde dirt 2 de gitti tabi fakat save dosyalarını yedeklemiştim ... oyunu tekrardan kurdum fakat save dosyalarımı calıstıramıyorum kopyalıyorum fakat oyuna baslangıcta hata verior benim yapamadıgım şey nedir. bişeyi yanlışmı yapıyorum bilen bi arkadaş eski save mi nasıl aktif edebilicegimi acıklarsa cok sevinirim saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killingtime -- 7 Ocak 2010; 13:25:00 >
    AM2 AMD 4400 x2 4GB kingston ddrII asus M2A 690G mainboard Sapphire HD 4830, 500gb sataII 250gb ıde seagate, 80 gb samsung Hdd Cooler master led slient 12cm Cooler master slient 12 cm & 12 cm & 14cm SILVERSTONE 500W STRIDER SST-ST50F ,TR2 R1 cpu coller creative audigy 7.1 microlab Fc 360 V12 HURRICANE II ASUS dvd rw Lg dvd combo ...K790i N79

sıfır ibanez ve cort marka elektro gitarlar sıfır kutulu elinizin altında marka model belirterek fiyat alabilirsiniz ciddi insaların cvp atmasını diler saygılar sunarım ilerledigimiz günlerde dier marka gtrlar procesorler vb gibi aletleride hizmetinize sunacagız ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: killingtime

Arkadaslar slm önecelikle belirtiim biraz kontrol ettim yazılanlar ama bulamadım gözlerim karıştı artık. format atmak zorunda kaldım geçenlerde dirt 2 de gitti tabi fakat save dosyalarını yedeklemiştim ... oyunu tekrardan kurdum fakat save dosyalarımı calıstıramıyorum kopyalıyorum fakat oyuna baslangıcta hata verior benim yapamadıgım şey nedir. bişeyi yanlışmı yapıyorum bilen bi arkadaş eski save mi nasıl aktif edebilicegimi acıklarsa cok sevinirim saygılar

Bilgisayar > Yerel Disk (C:) > Kullanıcılar > Bilgisayar Adı > AppData > Local > Microsoft > Xlive klasörünü de yedeklemeniz gerekiyordu, buraya LIVE üyeliğinin dosyaları kaydediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 7 Ocak 2010; 15:38:54 >

Opel Grandland 1.2T Elegance AT8 '22
    Lenovo LOQ 15IRH8 w/RTX 4060 || ROG Strix Scope II 96 Wireless || Razer Viper V3 HyperSpeed || Razer Hammerhead HyperSpeed
    LG OLED evo C3 48" || Samsung HW-Q800D || PlayStation 5 Pro
    Samsung Galaxy S24 Plus || Huawei Watch GT4 || Huawei FreeBuds 6i

• arkadaşlar xlivede yeni kullanıcı açtığım haldfe bir türlü oyunu save yapamıyorum. autosave yapıyor fakat aynı kullanıcıyla tekrar oyuna girdiğimde ilk ekranda oyun takılıyor ama sistem yada oyun takılmıyor sadece bulanık bir ekran geliyor normalde bulanık ekran 2 sn görünüp oyuna geçmesi gerek...ama bir tülü geçmiyor. yardım ederseniz sevinirm..

not:bilgisayrımda gta4 yüklü onda hiç sorun yaşamadan save yapıp kaldığım yerden oyunu açabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdaltuncer07 -- 7 Ocak 2010; 16:46:28 >

ilk başta kendi yorumlarımı yapayım ben buna göre ayar yapıyorum arabaya
    gear ratio: kısa yaparsanız arabanızın maksimum hızı azalır aynı zamanda daha çabuk şekilde maksimum hıza ulaşır ve araba daha da seri olur.uzun yaparsanız maksimum hız yükselir genellikle trailblazer yarışlarında kullanıyorum yollar geniş ve düz

downforce: yüksek olması aracın yola tutuşunu daha iyi yapar aynı zamanda hız da kaybedilir.düşük ayarda rüzgara karşı kurşun gibi olur hız kaybedilmez

suspension: engebeli yollarda yumuşak yaparsanız arabanız çok fazla zıplamamış olur ve yola daha iyi tutunur.sert süspansiyon engebeli olmayan yollar için idealdir.

ride height: bu özellik tamamen kişiseldir ve oynayışınıza göre ayarlayabilirsiniz.high yaparsanız arabanızın dönüşlerde ağırlaştığını hissedebilirsiniz.low ise tamamen farklı arabanız çok oynak bi hal alır :)

differential: güçlü ayarları kısa gear ratio kısmında kullanın.zayıf olanı ise uzun gear ratio ayarında kullanın.differential tekerleğe giden gücü kontrol eder.güçlü diferansiyal ani hızlanmalarda daha çok etkilidir.

brake bias : frenleri öne ayarlarsanız el frenini faydasız hale getirebilir.ben genelde orta ayarları kullanıyorum

• Acaba araçlar kaç bin poligondan oluşuyor?Demosu oynadığım kadarıyla Shift gibi düşük poligonlu değil...

Orijinalden alıntı: emrah48
    arkadaşlar biraz da araba ayarlarından konuşalım bence.oyunu genelde savage seviyesinde oynuyorum ve araba ayarları sonuca direk etki ediyor.

ilk başta kendi yorumlarımı yapayım ben buna göre ayar yapıyorum arabaya
    gear ratio: kısa yaparsanız arabanızın maksimum hızı azalır aynı zamanda daha çabuk şekilde maksimum hıza ulaşır ve araba daha da seri olur.uzun yaparsanız maksimum hız yükselir genellikle trailblazer yarışlarında kullanıyorum yollar geniş ve düz

downforce: yüksek olması aracın yola tutuşunu daha iyi yapar aynı zamanda hız da kaybedilir.düşük ayarda rüzgara karşı kurşun gibi olur hız kaybedilmez

suspension: engebeli yollarda yumuşak yaparsanız arabanız çok fazla zıplamamış olur ve yola daha iyi tutunur.sert süspansiyon engebeli olmayan yollar için idealdir.

ride height: bu özellik tamamen kişiseldir ve oynayışınıza göre ayarlayabilirsiniz.high yaparsanız arabanızın dönüşlerde ağırlaştığını hissedebilirsiniz.low ise tamamen farklı arabanız çok oynak bi hal alır :)

differential: güçlü ayarları kısa gear ratio kısmında kullanın.zayıf olanı ise uzun gear ratio ayarında kullanın.differential tekerleğe giden gücü kontrol eder.güçlü diferansiyal ani hızlanmalarda daha çok etkilidir.

brake bias : frenleri öne ayarlarsanız el frenini faydasız hale getirebilir.ben genelde orta ayarları kullanıyorum

kardes bu ayarlari nerden yapicaz

• quote:

Orijinalden alıntı: frisby06

kardes bu ayarlari nerden yapicaz

Gireceğin yarışın zorluk derecesini seçtiğin yerde altta "Vehicle Setup" diye bir kısım var, onu "On" olarak ayarla. Yarışa girerken ve her restart sonrası o ayarları yapabiliyorsun.

Opel Grandland 1.2T Elegance AT8 '22
    Lenovo LOQ 15IRH8 w/RTX 4060 || ROG Strix Scope II 96 Wireless || Razer Viper V3 HyperSpeed || Razer Hammerhead HyperSpeed
    LG OLED evo C3 48" || Samsung HW-Q800D || PlayStation 5 Pro
    Samsung Galaxy S24 Plus || Huawei Watch GT4 || Huawei FreeBuds 6i
  • Beyler benim level 17 profil gitti biliyorum çok değil ama arada oynuyordum bir akraba evladı ne yaptıysa anlamadım profil yok savegame dosyası için görünüyor ama oyuna girince yeniprofil istiyor sizden isteğim level 15 ile 20 arası olan varsa savegame dosyasını benle yaplaşabilir mi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karayell -- 8 Ocak 2010; 0:38:42 >

Orijinalden alıntı: SeRo-34

quote:

Orijinalden alıntı: 307_Aslan

quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

quote:

Orijinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Arkadaşlar oyunda bir sorunum var.Oyun full ayarlarda rahatça oynuyorum.Lapto samsung r522 x08tr.Ancak oyun karavanın içinde inanılmaz kasıyor.Oyunun başındaki dergi varya ordan karavana çıkana kadar takıla takıla bir hal oluyor.Karavandan çıkar çıkmaz fps fırlıyor.Acaba bu sadece bendemi var.Umarım full versiyonda böyle bir sorun yaşamam.Ayrıca oyun süper.Özellikle arabanın kokpitine aldığımız haitili kız ve zar çok hoş bir görüntü oluşturuyor

Aynı sorunu bende yaşıyorum.

Samsung R620-FS03TR , Windows 7 64 bit kurulu. Driverlar güncel. Karavandan çıkana kadar (oyunun açılışı ilk loadingte dahil) 4 fps , karavadan çıkınca fps normale dönüyor.

modellerin özelliklerine bakmadım ama büyük ihtimall ati kart var içinde.eger öyleyse 9.10 dan 9.11 e geçiniz sorun ortadan kalkıyor

Sürücü 9.10 ve 9.11 sürücü çıkmamış daha Mobility Radeon HD4650 ler için. Bekleyeceğiz sanırım.

Bu 9.12 güncellemesi için bu sitedenhttp://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx hangisini yüklememiz gerekli. Samsung R522 JS01TR için

• XS08 TR 'yi de söyleyin.

Orijinalden alıntı: bigen

Arkadaşlar;bu sürüş ayarlarını nasıl yapıyoruz peki? Yağ gibi kayıyıor diye %100e aldım;direksiyon kilitlendi,biraz indirdim gaz pedalı çalışmadı;bir de gamepad desteği yok mu?

Gamepad desteği var; kitapçıkta Xbox 360 Windows gamepadin resmi, tuş dağılımı da var hatta. Sürüş - direksiyon ayarları, Options - Controls - Advanced wheel settings'ten olması lazım. Logitech driving force ex direksiyon ile sorunsuz oynuyorum, yalnız oyun otomatik tanımıyor, direksiyon - gaz ve tuşları options- controls'ten girdim tek tek, profile kaydetti.

God of War Collection - Gran Turismo 5 - Yakuza 3 - NBA 2K13 - FIFA 13 - FIFA Street - Heavy Rain - Guitar Hero - Elder Scrolls - The Sims 3 - Dragon Age Origins -Anno 1404 - Tropico 4
  • arkadaşlar oyunda golgelemenın ayarı nasıl ben kapattım bu oyunda bosu bosuna bu ayarı eklemısler bosuna fps yı dusuruyor
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.