Şimdi Ara

DiRT 2 (2009) [ANA KONU] (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.039
Cevap
0
Favori
174.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • oyuna girince windows penceresi kaybolmuyor arkadaşlar sebebini bilen varmı?

Orijinalden alıntı: Penryn

@Mickcasey

Sen o sistemle 25-50 fps alıyorsan ve overclocklu.Ben senden nasıl oluyor daha fazla fps alıyom

Arkadaşlar oyun harbi harika yok böle bir finishhhh : ))

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

aynısı geçen bende istemeden yaptım

buda benim geçen çektiğim resim arkadaşlarım gerçek sandılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rallyman -- 3 Ocak 2010; 16:38:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: carcharodoncarcharia

quote:

Orijinalden alıntı: uynus

Kendi sürüşüm Subaru Impreza WRX STI

Hocam şu görüntüleri nasıl dışarı aktarıyorsun??

Ben görüntüyü Fraps ile alıyorum.Harddiskimin yazım hızı düşük olduğundan biraz takılıyor zira 3 dakikalık video 5 GB yer kaplıyor.Daha sonra movie makerda boyutunu düşürüyorum 30-40 MB felan yapıyorum.Youtube'a yükleyince biraz daha düşüyor...

Benim yaptığım en amatörcesi.İnternette küçük bir araştırmayla doğru yazılımları kullanarak kaliteli video kaydı yapabilirsin...

• oyuna girince windows penceresi kaybolmuyor arkadaşlar sebebini bilen varmı?
    Savaşacak kadar genç ölecek kadar yaşlıyım
  • 1-2 sayfa geriye baksaydın o kadar da ilginç gelmezdi

Dirt 2 yi birkaç gündür oynuyorum ama oyun sırasında belirli aralıklarla kasma oluyor.AA dışında herşey full.Sürekli kasma durumu olsa ekran kartından olduğunu düşünücem.sistemim ;

Zotaz 8800GTS , İntel E8200 core 2 duo 2.66mhz , 2gb ddr2 800mhz , ve xp kullanıyorum.Sizce sorun nedir ???

Ayrıca windows 7 ye geçiş yapmak istiyorum.oyunlar içinde daha iyi olacaksa 4gb 1333mhz lık ram takmayı düşünüyorum.yeri değil ama ram önerisi yaparsanız iyi olacak arkadaşlar.(1333 ve 800 arasında gözle görülür fark olur mu? performans artışı hangi işlemlerde olur?)

Artık ekran kartını değiştirmek istersem dirt 2 yi herşey full (aa dahil) açacak bir ekran kartı önerir misiniz.

Son olarak xp de oyunlar directx 9 da açılıyor vista ya da 7 olunca directx10 olması ekran görüntülerini daha az açmam gerektiği anlamına mı geliyor.

• ya sürüş cok değişik ya araba yağ gibi kayıyor tutamıyorum resmen pc olduğu icinmi böle anlamadım ?

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

1-2 sayfa geriye baksaydın o kadar da ilginç gelmezdi

Evet şimdi gördüm gözümden kaçmış neyse benim gibi farketmeyenler için tekrar oldu

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

ILK YARIŞTAN SONRA MENÜDE DONMA YAŞAYAN ARKADAŞLAR

http://www.speedyshare.com/files/20015787/WORKERMAP.coldeki.kutup.ayisi.rar

bu dosyayı indirin, içindekini

C:\Program Files\Codemasters\DiRT2\system

dizinine bırakın sorun çözülüyor, aynı sorun bende de vardı şu an takır takır oynuyorum.

büyük yazdığım için kusura bakmayın, bu oyunu benim gibi donmadan dolayı oynamayanlara yardımcı olsun diye büyük yazdım.

HOCAM ALLAH RAZI OLSN SENDEN ALLAH TUTTUGUNU ALTIN ETSİN SAYENDE OYUNU YAPTIM OYNUORUM TIKIR TIKIR VE EN SON AYARDA HİÇBİR KASMADA OLMUYOR AMA İŞTE KARAVANI GEÇMİYORDU ONUDA SAYENDE HALLETTİK ALLAH RAZI OLSN VALLA ÇOK MUTLU OLDM ÇOK TEŞEKKÜRLER

• quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

bugün dirt 2 oynarken japonya pistinde avatar filminin reklamını gördüm biraz dikkatli bakınca reklamın türkçe olduğunu gördüm japon pistinde türkçe reklam ilginç geldi
    DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

O reklam 1-2 hafta önce geldi oralar boştu normalde.Galiba film şirketleri windows a para veriyor, live üzerinden reklam alınıyor galiba.Bence gayet hoş,Türkçe olmasıda güzel :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sakarya16

S.A arkadaşlar

Dirt 2 yi birkaç gündür oynuyorum ama oyun sırasında belirli aralıklarla kasma oluyor.AA dışında herşey full.Sürekli kasma durumu olsa ekran kartından olduğunu düşünücem.sistemim ;

Zotac 8800GTS , İntel E8200 core 2 duo 2.66mhz , 2gb ddr2 800mhz , ve xp kullanıyorum.Sizce sorun nedir ???

Ayrıca windows 7 ye geçiş yapmak istiyorum.oyunlar içinde daha iyi olacaksa 4gb 1333mhz lık ram takmayı düşünüyorum.yeri değil ama ram önerisi yaparsanız iyi olacak arkadaşlar.(1333 ve 800 arasında gözle görülür fark olur mu? performans artışı hangi işlemlerde olur?)

Artık ekran kartını değiştirmek istersem dirt 2 yi herşey full (aa dahil) açacak bir ekran kartı önerir misiniz.

Son olarak xp de oyunlar directx 9 da açılıyor vista ya da 7 olunca directx10 olması ekran görüntülerini daha az açmam gerektiği anlamına mı geliyor.

arkadaşlar yardımcı olan yok mu yazdıklarıma

• quote:

quote:

S.A arkadaşlar

Zotac 8800GTS , İntel E8200 core 2 duo 2.66mhz , 2gb ddr2 800mhz , ve xp kullanıyorum.Sizce sorun nedir ???

1066 mhz lik 2 gb ram al, eskilerini sat. eğer anakartın destekliyorsa? işlemcine O.C. yaparak 3.10-3.20 ye çıkartmaya çalış ama bu işi biliyorsan yap. birde güç kaynağına ve anakartına güveniyorsan tabi?

• oyuna girince windows penceresi kaybolmuyor arkadaşlar sebebini bilen var mı?

Orijinalden alıntı: bybugi

ya sürüş cok değişik ya araba yağ gibi kayıyor tutamıyorum resmen pc olduğu icinmi böle anlamadım ?

KARDEŞ DİREKSİYON AYARI VAR ONU %100 YAPMAN LAZIM 2. SIRADA GÖRÜRSÜN ZATEN ONDAN KAYIYODUR

Orijinalden alıntı: 2e3a

quote:

quote:

S.A arkadaşlar

1066 mhz lik 2 gb ram al, eskilerini sat. eğer anakartın destekliyorsa? işlemcine O.C. yaparak 3.10-3.20 ye çıkartmaya çalış ama bu işi biliyorsan yap. birde güç kaynağına ve anakartına güveniyorsan tabi?

anakartım gigabyte GA-35-S3G ve 8gb a kadar 1333mhz lık ramleri destekliyor.ayrıca 4 ram slotu olması lazım.

dirt2 için intel E8200 core2 duo 2.66ghz yetersiz mi ki o.c. önerdin anlayamadım ??

ve güç kaynağı da raidmax 630watt... ramleri 1333mhz yaparsam artırmaya gerek kalır mı ???

• Oyunu bir kez açabildim ilk kurduğum zaman ve sorunsuz çalışıyordu ama çıktıktan sonra hep bu hata ile karşılaştım.
    Defalarca silip yeninden yükledim,driverlerimin güncelini,hotfixini filan denedim.
    Neden olduğunu anlayamadım,aradım taradım aynı hata ile karşılaşanda yok.
    Sistemim idare eder nitelikte, phenom-720 BE işlemcim,4890 e.kartım,2 gb ramim var.

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

Orijinalden alıntı: crayzonur

quote:

Orijinalden alıntı: bybugi

ya sürüş cok değişik ya araba yağ gibi kayıyor tutamıyorum resmen pc olduğu icinmi böle anlamadım ?

KARDEŞ DİREKSİYON AYARI VAR ONU %100 YAPMAN LAZIM 2. SIRADA GÖRÜRSÜN ZATEN ONDAN KAYIYODUR

2.sırada derken anlamadım tam optionsdamı ?
  • Herkese merhaba. Oyun gerçektende müthişmiş. Benim gibi ATİ kullanıcıları donma ve takılma sorunu yaşıyorlarsa, en son driverı kursunlar(9_12 olanı.) Sorun çözülüyor. Şu anda HIS Ati 4850 ekran kartımla oyunu çok iyi bir şekilde full ayarlarda oynayabiliyorum. @Kutupayısı arkadaşımızın verdiği worldMap dosyasını da attım. Çok keyifli ama zor bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 6 Ocak 2010; 0:26:52 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.