Şimdi Ara

DiRT 2 (2009) [ANA KONU] (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.039
Cevap
0
Favori
174.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

2.66 GHz Core 2 Quad Q6700
    2 GB RAM
    12.5 GB HDD space
    DirectX 9
    AMD CPU — Athlon 64 X2 Dual Core 3800+
    Nvidia Graphics Card — Geforce 8800 GT
    ATI & Intel Graphics Card — Radeon X1950 Series

Ya minimumu core 2 quad istiyor. Biz Most Wanted a devam:S

Orijinalden alıntı: hscimbom

Minimum Requirements

2 GB RAM
    12.5 GB HDD space
    DirectX 9

Nereden buldun bunları? DiRT2 için böyle bir minimum sistem gereksinim ihtiyacı yok. Core 2 Duo E6550 işlemci, 2GB Ram, 8600GT Sonic ekran kartı ile 1280x1024 çözünürlükte high ayarlarda gayet rahat bir şekilde oynayabiliyorum.

Opel Grandland 1.2T Elegance AT8 '22
    Lenovo LOQ 15IRH8 w/RTX 4060 || ROG Strix Scope II 96 Wireless || Razer Viper V3 HyperSpeed || Razer Hammerhead HyperSpeed
    LG OLED evo C3 48" || Samsung HW-Q800D || PlayStation 5 Pro
    Samsung Galaxy S24 Plus || Huawei Watch GT4 || Huawei FreeBuds 6i
  • oyuna girince windows penceresi kaybolmuyor arkadaşlar sebebini bilen var mı?

Orijinalden alıntı: 2e3a

oyuna girince windows penceresi kaybolmuyor arkadaşlar sebebini bilen var mı?

Bi ss koyarmısın tam olarak nasıl kaybolmuyor...

• bu şekilde kaybolmuyor. pencereyle oynuyorum. böyle olunca oyunun içinden optiondan ekran çözünürlüğünüde ayarlayamıyorum. yok çözünürlük kısmı kayboluyor. yani pasif duruyor çözünürlük ayarları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2e3a -- 11 Ocak 2010; 18:20:06 >

bu şekilde kaybolmuyor. pencereyle oynuyorum. böyle olunca oyunun içinden optiondan ekran çözünürlüğünüde ayarlayamıyorum. yok çözünürlük kısmı kayboluyor. yani pasif duruyor çözünürlük ayarları.

ekran kartının sürücüsünü güncelle hocam eğer güncelse oyunu tamamen kaldır sonra geri kur belki kurulumda hata olmuştur oda olmadı başka bir dvd'den kur oyunda sorunlu olabilir... belki basit öneriler ama işe yarayabilir kolay gelsin...

• silip yeniden yükledim hocam. ekran kartınıda güncelledim. sorun su, aslında 2-3 sayfa önce yazdım ama yardım eden cıkmadı. ilk kurduğumda böyle bir sorun cıkmadı. ilk yarışı oynadım. ayar mayar yaptım ama oyundayken elim klavyede bir tuşa çarptı ve pencere cıktı. hatırlayamıyorum hangi tuştu? neyse sonucta dirt 2 de böyle bir sorun ortaya cıktı. işin ilginci, shifte de oldu bu sorun ama shifte oyunun içinde bir ayar varmış oradan sorunu cözdüm. acaba oyunun içinde bununla ilgili bi ayar varmı ki?

İyimiş DVD9 olması.

Zaten adam gibi oyun oynadığımız yok..

silip yeniden yükledim hocam. ekran kartınıda güncelledim. sorun su, aslında 2-3 sayfa önce yazdım ama yardım eden cıkmadı. ilk kurduğumda böyle bir sorun cıkmadı. ilk yarışı oynadım. ayar mayar yaptım ama oyundayken elim klavyede bir tuşa çarptı ve pencere cıktı. hatırlayamıyorum hangi tuştu? neyse sonucta dirt 2 de böyle bir sorun ortaya cıktı. işin ilginci, shifte de oldu bu sorun ama shifte oyunun içinde bir ayar varmış oradan sorunu cözdüm. acaba oyunun içinde bununla ilgili bi ayar varmı ki?

Dostum oyuna girdim hangi tuşa basarsam basayım bişi olmadı oyun ayarlarınıda iyice kurcaladım ama hiç bişi bulamadım , ama aklıma bişi geldi "Görev Çubuğunu" üstte tut gibi bir komutu yanlışlıkla aktif etmiş olabilirsin oyuna girmeden önce Görev Çubuğunu - Özellikler'den "Görev çubuğunu otomatik olarak gizle" seçeneğini işaretle bide oyuna öyle gir bakalım gene görüncek mi ?? çıkınca gene eski haline getirirsin...

@Kénan

dostum bana "C:\Documents and Settings\Kullanıcı adı\Belgelerim\My Games\DiRT2\savegame" dosyasını rarlayıp foruma koyarmısın... benim save yalan olduda... level 17'de kalmıştım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karayell -- 11 Ocak 2010; 23:28:15 >

• allah razı olsun yaw :) kısmen de olsa oldu. en azından çözünürlüğü değiştirebiliyorum şimdi. sadece üst çubuk kaybolmuyor.

Orijinalden alıntı: erdaltuncer07

arkadaşlar xlivede yeni kullanıcı açtığım haldfe bir türlü oyunu save yapamıyorum. autosave yapıyor fakat aynı kullanıcıyla tekrar oyuna girdiğimde ilk ekranda oyun takılıyor ama sistem yada oyun takılmıyor sadece bulanık bir ekran geliyor normalde bulanık ekran 2 sn görünüp oyuna geçmesi gerek...ama bir tülü geçmiyor. yardım ederseniz sevinirm..

not:bilgisayrımda gta4 yüklü onda hiç sorun yaşamadan save yapıp kaldığım yerden oyunu açabiliyorum

fikri olan yokmu?
    Oyun çok güzel ama oynayamadıktan sonra ne işe yarar.
    Bu ayarları evde bi inceleyip bakıcam, inşallah olur...
    quote:

Orijinalden alıntı: frisby06

quote:

Orijinalden alıntı: emrah48
    arkadaşlar biraz da araba ayarlarından konuşalım bence.oyunu genelde savage seviyesinde oynuyorum ve araba ayarları sonuca direk etki ediyor.

ilk başta kendi yorumlarımı yapayım ben buna göre ayar yapıyorum arabaya
    gear ratio: kısa yaparsanız arabanızın maksimum hızı azalır aynı zamanda daha çabuk şekilde maksimum hıza ulaşır ve araba daha da seri olur.uzun yaparsanız maksimum hız yükselir genellikle trailblazer yarışlarında kullanıyorum yollar geniş ve düz

downforce: yüksek olması aracın yola tutuşunu daha iyi yapar aynı zamanda hız da kaybedilir.düşük ayarda rüzgara karşı kurşun gibi olur hız kaybedilmez

suspension: engebeli yollarda yumuşak yaparsanız arabanız çok fazla zıplamamış olur ve yola daha iyi tutunur.sert süspansiyon engebeli olmayan yollar için idealdir.

ride height: bu özellik tamamen kişiseldir ve oynayışınıza göre ayarlayabilirsiniz.high yaparsanız arabanızın dönüşlerde ağırlaştığını hissedebilirsiniz.low ise tamamen farklı arabanız çok oynak bi hal alır :)

differential: güçlü ayarları kısa gear ratio kısmında kullanın.zayıf olanı ise uzun gear ratio ayarında kullanın.differential tekerleğe giden gücü kontrol eder.güçlü diferansiyal ani hızlanmalarda daha çok etkilidir.

brake bias : frenleri öne ayarlarsanız el frenini faydasız hale getirebilir.ben genelde orta ayarları kullanıyorum

kardes bu ayarlari nerden yapicaz

• quote:

allah razı olsun yaw :) kısmen de olsa oldu. en azından çözünürlüğü değiştirebiliyorum şimdi. sadece üst çubuk kaybolmuyor.

alt+enter olması lazım bunun çözümü

• quote:

Orijinalden alıntı: hscimbom

Minimum Requirements

2 GB RAM
    12.5 GB HDD space
    DirectX 9

Toshiba A100-599 laptopla 1280x800 2xaa medium ayarlarda akıcı şekilde oynayabiliyorum. Bu min.req kesinlikle yanlış

C2D T7200 2.0ghz x 2
    3gb ram 667 mhz
    Nvidia go7600 256mb
  • logitech cordelsrumblepad2 veya rumble pad kulanıyosan dostum onun driverını kaldır ve kablolarını cıkart benim de aynı problemim vardı save yapmıyordu driverı kaldırdıktan sonra kalktı bu problem denemei tavsiye ederim

quote:

quote:

arkadaşlar xlivede yeni kullanıcı açtığım haldfe bir türlü oyunu save yapamıyorum. autosave yapıyor fakat aynı kullanıcıyla tekrar oyuna girdiğimde ilk ekranda oyun takılıyor ama sistem yada oyun takılmıyor sadece bulanık bir ekran geliyor normalde bulanık ekran 2 sn görünüp oyuna geçmesi gerek...ama bir tülü geçmiyor. yardım ederseniz sevinirm..

not:bilgisayrımda gta4 yüklü onda hiç sorun yaşamadan save yapıp kaldığım yerden oyunu açabiliyorum

fikri olan yokmu?

• çok şükür "Death Note " takma isimli arkadaşım sorunumu çözdü :) sağolasın !
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.