Şimdi Ara

direksiz arabalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
12.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Direksiz derken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • direk olmuyor. orta kapının ordaki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Ali Amca

Direksiz derken

Anladığım kadarıyla VW Passat CC de olan kapıyı açınca camın etrafındaki siyah şeyden bahsediliyor hocam. Hani CC'de olmayan siyah şey.
  • klasik araba ilanlarında hep direksiz diye yazmış? anlamadım nedir?
  • B sütunu olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 15 Eylül 2012; 17:42:44 >
  • Galiba bundan bahsediyor arkadaş
     direksiz arabalar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1998 BMW E36 otomatik şanzıman
    9 yıl önce açıldı
    Reno motorlu Mercedes
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emirio

Galiba bundan bahsediyor arkadaş
     direksiz arabalar

+1 ben üstte yanlış bir yorum yaptım. Arkadaş bundan bahsediyor.

• quote:

direksiz arabalar

+1 ben üstte yanlış bir yorum yaptım. Arkadaş bundan bahsediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Öklid

quote:

Direksiz derken

Anladığım kadarıyla VW Passat CC de olan kapıyı açınca camın etrafındaki siyah şeyden bahsediliyor hocam. Hani CC'de olmayan siyah şey.

Üstte açıklanmış ford bmax gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Öklid

quote:

Direksiz derken

bende öyle biliyorum.. o siyah çıta olmayınca direksiz diolar..
  • Mazda lantis ?

• Direksiz kapı duydum da, direksiz araba hiç duymamıştım. Direksiz kapı denen olay da coupe veya Impreza gibi, Lantis gibi 4 kapılılar oluyor zaten.

direksiz arabalar

direksiz arabalar
  • Kapı camı çerçeveleri farklıdır. Direkli direksiz kavramını onunla karıştırmayın. Direkli ve direksiz kavramını iki resim özetler.

Direkli

direksiz arabalar

Direksiz

direksiz arabalar

Direksizde ortadaki B sütunu yer almaz. Üstte verilen Ford B-MAX de direksizdir.

• direksiz araba kapı çerçevesi olmayan araçlardır comford coupe lerde coupe cabrio araçlarda olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bole_Sinakko

direksiz araba kapı çerçevesi olmayan araçlardır comford coupe lerde coupe cabrio araçlarda olmaz

Yanlış biliyorsunuz. Cam çerçevesi farklıdır. Cam çerçevesi olmayan bir araba için direksiz denmez. Alttaki Subaru Impreza direklidir. İki kapının birleştiği yerde B sütunu vardır. Direkli ve ya direksiz olması bu sütunun olup olmaması ile alakalıdır.

direksiz arabalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LionTech16 -- 15 Eylül 2012; 19:47:24 >

• direksiz araç şu oluyor

direksiz arabalar

ön ve arka camları açılan b sütunu olmayan araçlara verilen genel ad...

tek kapı direksiz bide tek kapı vitessizler var onlarda vitesi kırılanlar var...

20m fordu olan bir arkadasım var vitesi kırılmıs gecen tek kapı vitessiz diye dalga geciyordum zuhahaha = )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 15 Eylül 2012; 20:02:15 >
  • Direksizler 2 kapı ve 4 kapı araçlarda da görülür. Mesela benim araçlarım 1968 Chevrolet Impala. Biri 4 kapı direkli diğeri 4 kapı direksiz. 2 kapılarda da direkli ve direksiz farkı vardır. Genellikle direksiz amerikan arabalarının tavanları direklilere göre 3-10 cm daha alçaktır. Direksiz araçların fiyatları da direklilere oranla 3-4 kat daha değerlidir. Direksizlerin kapı ayarları ara sıra kaçabilir ancak sağlamlıktan asla ödün vermez.
  • quote:

direksiz arabalar

Hayir hocam bundan bahsetmiyor.eskiden derlerdi direksiz diye.babamda vardi impala oradan hatirliyorum.orn:e36 ve sonrasi coupe bmwler yada clk mercedesler.yani kapidaki camin oturdugu kisim yok.direkliye orn:a3

• quote:

Orijinalden alıntı: falcon_38

quote:

direksiz arabalar

Hayir hocam bundan bahsetmiyor.eskiden derlerdi direksiz diye.babamda vardi impala oradan hatirliyorum.orn:e36 ve sonrasi coupe bmwler yada clk mercedesler.yani kapidaki camin oturdugu kisim yok.direkliye orn:a3

4 aylik konuymus ya la

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.