Şimdi Ara

direksiyonu sağda olan bir araç türkiyede kullanılırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
24.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    geçenlerde bir toyota gördüm direksiyonu sağda ve türkiyede dolaşıyor.
    cezası yokmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: TUNERBOY

eğer inat edersen tabi ki bür sakıncası yok ama alıncaya kadar illet edersin zaetn Türkiye'de soldan direksiyonu sürmek bile adamı tüketmeye yetiyor bir de sağdan direksiyon sirmeye kalkarsan düşünemiyorum halini

Alıntıları Göster
    aslında bize özel ortadan direksiyonlu araba üretceksin
    çünki milletin nerden gittiği belli değil , bilgisayar oyunu gibi anasını satayım
    biri sağdan gider biri soldan
    kimisi ortadan
    kimin ne yaptığı belli değil , en iyisi ortadan direksiyon :)
  • bizim bi arkadasda mx5 ile geziyo ole bugune kadar bi ceza yemedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer49

bizim bi arkadasda mx5 ile geziyo ole bugune kadar bi ceza yemedi
    sollamalarda ve geçişlerde çok zorlanır o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

sollamalarda ve geçişlerde çok zorlanır o kadar

Alıntıları Göster
    kullanabilrsen kullanılır neden olmasınn
  • quote:

Orijinalden alıntı: alysentr

Alıntıları Göster
    Kullanırsın ben rastladım bi kere ingiliz plakalı Türkiye'de gayette güzel gidiyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Contranarya

Kullanırsın ben rastladım bi kere ingiliz plakalı Türkiye'de gayette güzel gidiyodu

Alıntıları Göster
    cezası yok
    ama zor olur

Kıbrısta da trafik soldan ama araçların % 80 i soldan direksiyonlu mesela
    ama orada o kadar zor olmuyor yollar genelde bölünmüş olduğu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: alysentr

Alıntıları Göster
    eğer inat edersen tabi ki bür sakıncası yok ama alıncaya kadar illet edersin zaetn Türkiye'de soldan direksiyonu sürmek bile adamı tüketmeye yetiyor bir de sağdan direksiyon sirmeye kalkarsan düşünemiyorum halini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUNERBOY

Alıntıları Göster
    çünki milletin nerden gittiği belli değil , bilgisayar oyunu gibi anasını satayım
    kimisi ortadan

• quote:

Orijinalden alıntı: okyaypay

kimisi ortadan

Alıntıları Göster
    cezası yok ama bizimkiler onada bir kulp takarlar ceza yazmak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: TroopeR

cezası yok ama bizimkiler onada bir kulp takarlar ceza yazmak için

Alıntıları Göster
    CEZASI YOK AMA SOLLARKEN ÇOK ZORLANIYOR İNSAN YANINDA MUTLAKA BİRİNİN OLMASI LAZIM Kİ YOLU GÖREBİLESİN BİRDE DÖNÜŞLERDE BİR GARİP HİSSEDİYOR İNSAN ALIŞANA KADAR

• quote:

Orijinalden alıntı: FIRST BULLET

CEZASI YOK AMA SOLLARKEN ÇOK ZORLANIYOR İNSAN YANINDA MUTLAKA BİRİNİN OLMASI LAZIM Kİ YOLU GÖREBİLESİN BİRDE DÖNÜŞLERDE BİR GARİP HİSSEDİYOR İNSAN ALIŞANA KADAR

Alıntıları Göster
    evet çok değişik bir durum birini kullanırken görmüştüm de çok tuhaf gelmişti. hatta arkadaşın başından geçmiş.

uzun yolda bu solda oturuyo tabi ellerini camdan çıartıyormuş kafayı falan da çıkartıyormuş. tabi karşı yönden gelenler sellektür korna derken baya panik tabi arabanın sağdan direksiyon olduğunu yaklaşınca anlıyorlar. anlatınca çok gülmüştük.

• quote:

Orijinalden alıntı: drhakancan

evet çok değişik bir durum birini kullanırken görmüştüm de çok tuhaf gelmişti. hatta arkadaşın başından geçmiş.

uzun yolda bu solda oturuyo tabi ellerini camdan çıartıyormuş kafayı falan da çıkartıyormuş. tabi karşı yönden gelenler sellektür korna derken baya panik tabi arabanın sağdan direksiyon olduğunu yaklaşınca anlıyorlar. anlatınca çok gülmüştük.

Alıntıları Göster
    way canına ilginç yaw eller gider sağdan bu gider soldan

e hadi hayırlı yolculuklar

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: drhakancan

• quote:

Orijinalden alıntı: SyntaxError

quote:

Alıntıları Göster
    ben antalya plakalı görmüştüm erzurumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekir__

ben antalya plakalı görmüştüm erzurumda.

Alıntıları Göster
    Cezasi yok.

90'li yillarda ben üniversiteye giderken Eskisehir yolunda gördüydüm. Adam yabanci besbelli, okullarin birinde hoca olabilir. Adam normal bir hizda sakince gidiyordu, ama tek bir farkla; EN SOL SERITTEN GIDIYORDU
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

ayakları uzatsaymış camdan dışarı; karşıdan gelenler esas o zaman tam dumur olurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurBJK

Cezasi yok.

90'li yillarda ben üniversiteye giderken Eskisehir yolunda gördüydüm. Adam yabanci besbelli, okullarin birinde hoca olabilir. Adam normal bir hizda sakince gidiyordu, ama tek bir farkla; EN SOL SERITTEN GIDIYORDU

Alıntıları Göster
    valla ben ingiliz plaka mercedes s320 görmüştüm adam ingiltereden geliyor hemde sağdan direksiyonla istanbulda gezmek çok zor olmasa gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: Platinium

valla ben ingiliz plaka mercedes s320 görmüştüm adam ingiltereden geliyor hemde sağdan direksiyonla istanbulda gezmek çok zor olmasa gerek

Alıntıları Göster
    Kullanamazsın.

Yasal olarak kullanabilirsin ama pratikte kullanamazsın .

Bir tek kullanama bilme ihtimalin var , ya daha onceden yurt dısında yasayıp alısacaksın.

Çünkü vites solda vs vs....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian_RR

Kullanamazsın.

Yasal olarak kullanabilirsin ama pratikte kullanamazsın .

Bir tek kullanama bilme ihtimalin var , ya daha onceden yurt dısında yasayıp alısacaksın.

Çünkü vites solda vs vs....

Alıntıları Göster
    Bende 5-6 ay önce gördüm nissan skyline gtr .Zenci bir arkadaş kullanıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: duncan21

Bende 5-6 ay önce gördüm nissan skyline gtr .Zenci bir arkadaş kullanıyordu

Alıntıları Göster
    Soldan direksiyona alışınca sağdan direksiyonlu araçda insanın tersi dönüyor. Resmen arabanın önünü arkasını kestiremiyorsun. Vites değiştirmek sorun.TR'de böyle bir araç kullanmak çok zor. Sollamalarda şerit değişimlerinde sorun olur. Hele istanbul trafiğinde akıl işi değil. Ama cezası olduğunu sanmam. Adam ingiltereden binmiş gelmiş, ülkeye almıycak mısın yani

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.