Şimdi Ara

direksiyonu sağda olan bir araç türkiyede kullanılırmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
25.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizim bir akraba var.Adamın işi gümrükten mal almak.Tabi iş böyle olunca gümrükten araba da alıyor hesaplı.Küçüklüğümden beri onda çok sağdan direksiyonlu ingiliz arabası gördüm.Hepde kullanıyordu trafikte hiçç de sorun yaşamadı.En son İngiliz Ford eskordu vardı sağdan direksiyonlu.Bir çin malı scooter parasına almıştı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

eğer inat edersen tabi ki bir sakıncası yok ama alıncaya kadar illet edersin zaetn Türkiye'de soldan direksiyonu sürmek bile adamı tüketmeye yetiyor bir de sağdan direksiyon sirmeye kalkarsan düşünemiyorum halini

+1000
  • Öndeki arabayı sollamak için kafayı çıkarıp yolu görene kadar karşıdan gelen araba ile akraba olursun
  • Bir yıl önce karşıdan karşıya geçerken tam önümde bir 607 durmuş ve şoför kapısından biri inmişti. Arabanın önünün baktığı istikamet aşağı meyilliydi. Adam bana ters bir şekilde yürüyüp gitti ve araba hemen aşağı doğru akmaya başladı. Eyvah n'oluyor diye ben panik halinde bakınırken arabanın arkasından sağ yolcu koltuğundaki kafayı farkettim. Dumur olmuştum Hiç aklıma gelmemişti sağdan direksiyonlu olabileceği...
  • bzm burda da kıbrıstan gelen birr ford war adam baya gezıo ama ne kdr dogru yada yasal bılmıyorum
  • bızım burda 3-5 tane var paşa paşa kullanıyorlar ama hepsı yabancı ve hepsı eskı modell
  • adam kıbrıs plakalı 600 sel ile denizli de epeyce kaldıydı e 30 kasa bmw de vardı
  • HIC BIR CEZASI YOK BENIM ARKADASIM GUMRUKTEN CELICA GT ALIP TOPLAYIP SATMISTI SAGDAN DIREKSIYONLU EPEYDE KULLANDI
  • duncan21 D kullanıcısına yanıt
    HORT oluyor ama hocam R34 müydü ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.