Şimdi Ara

Direksiyonda geri kaçırmadan nasıl kaldırabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bayırda kalkış diyorsan bir ayağın frende basılı olacak vites 1 de debriyajı yavaşça kaldır araba hafif titrer belli bir noktaya gelince o titremeyi hissedince o naktada kal daha fazla çekme ayağını sonra frenibırakıp 2bin devirlere doğru gaz ver 3500-4000 olana kadar gaz yer araçta çünkü komisyon olacak ağır olduğu için 3binde araba zorlanır ddiğim devire hızlı biçimde gelince al vitesi 2 ye devam et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kavramayı bulduktan sonra gaz vermekten korkma.
  • Bugün sınavım vardı daha yokuş yukarı kalkmada sıkıntı olmadı. Yukardaki arkadaşların da dediği gibi debriyaj çok önemli. Bir noktadan sonra daha fazla çekmemelisin ayağını.
  • Kavramayi bulunca debriyajla gitmeye çalışma gaza da bas yoksa istop falan da edebilir araba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bak soylede kaldirabilirsin araba dizel degilse yarim debeiyaj hissetmen zor bilmeden. Ayagini frenden cekmeden hafifce debriyajdan ayagini cekeceksin. Sonra gazi vermekten korkma ver gitsin 3000 e kadar ciksin hiiic problem degil ama gazi verirken debriyajdan azicik daha ayagini kaldircaksin. Ardindan zaten araba hafiften kalkmaya calisir. Araba tamamen kalkana kadar debriyajdn ayagini oynatma gazida sabit tut araba tamamen harekete gecince debriyaji birak biraz daha gaz ver sonra ikiye takacaksin zaten devaminida yaparsin

• Ben ilk sınavdan kaldım. İkinciden geçtim. Kalma sebebim yeterince gaz vermemekti. İnsan içgüdüsel olarak "ulan çok gaz verirsem araba hoplar, öne atlar, bağırır" diye düşünüyor. Ama alakası yok. Gaz ver gaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu 2 şekilde yapabilirsi
    1. Yöntem
    El freni çekilir
    Vites 1e takılır
    Ve kavrama noktasına kadar çekiceksin araba titremeye başladığında gaz ver ve elfrenini indir

2. Yöntem
    Frene yeteri kadar bas
    Debriyaja bas vitesi 1e tak
    Ve debriyajı bırakmaya başla araba titreyiince freni bırak ve gaz ver

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.