Şimdi Ara

Ehliyete basılan fotoğraf hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Ehliyete sürücü kursuna verdiğimiz fotoğraf mı basılıyor yoksa emniyete başka fotoğraf versek o fotoğrafı mı basarlar?Sürücü kursu onlara verdiğim fotoğrafın basılacağını söyledi bende fotoğrafımı değiştirmemin mümkün olup olmadığını sordum çok uzun iş, boşver dediler.Merak ettiğim şu ki emniyete başka fotoğraf versem onu basarlar mı?Sürücü kursundaki fotoğrafını sonradan değiştiren oldu mu?

    Not:Şuanda daha direksiyon sınavına girmedim, 31 Ocak'ta direksiyon sınavım var.Yani kurstan sertifikayı almam 15 günü bulur.

    Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2F240332 -- 19 Ocak 2015; 18:53:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >



  • bende merak ediyorum bunu kursa verdiğim fotoğraflar kötü çıkmış baya bari ehliyete basılacak olana daha güzel bir şekilde çekiliriz diye düşünüyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cingirakli Dumbelek

    bende merak ediyorum bunu kursa verdiğim fotoğraflar kötü çıkmış baya bari ehliyete basılacak olana daha güzel bir şekilde çekiliriz diye düşünüyorum

    Aynen benimde fotoğraf felaket.Ben ehliyete basılmayacak diye gittim lise sonda okul formasıyla çekilmiş bir fotoğrafımı verdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2F240332 -- 20 Ocak 2015; 2:11:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurstan sertifikayı dosyaları falan alırken fotoğraflarda o dosyanın içinde oluyor o dosyaları emniyete veriyorsunuz.dosyaları emniyete teslim ederken sorarsınız
  • arkadaşlar kursa verdiğiniz fotoğraflar ehliyete basılmaz. bazı kurslar fazladan resim alıp emniyete verilcek resimleride dosyaya koyuyorlar. o resimleri alın 4 adet istediğiniz fotoyu koyun hiç bir sıkıntı çıkmaz.
  • Arkadaşlar sürücü belgesi almak için emniyete giderken zaten elinizde sürücü kursunun size verdiği dosya olacak. Görevli memura vermeden önce açın o dosyayı içindeki resminizi değiştirin yenisiyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sertifikayla birlike sürücü kursunun size verdiği evraklar arasında sizin sürücü kursuna vermiş olduğunuz vesikalık fotoğraflar var. Bu evrakları emniyete götürürken yeni fotoğrafları eskileriyle değiştirebilirsin. Emniyet müdürlüğüne verdiğin resimler ehliyet kartına basılacaktır.
  • Kursa verdigin fotograf zaten dosyanin içinde oluyor emniyete o resimler vermiş oluyorsun çektir yeni fotograf dosyani alinca içindeki resimleri al yeni resimleri koy tamamdır;)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.