arabayı ilk binişimde aynaları kontrol koltuğu ayarladım,kemerei taktım. vitesi boşa aldım arabayı çalıştırdım. devriyaja basıp vitesi 1 e aldım. el frenini kaldırmayı unuttum yanımda gözetmen ikaz etti. daha sonra 5 sn kadar kavramada gidip gaza basmaya başladım. daha sonra vitesi 2 ye aldım. virajda yanımdaki gözetmen gireksiyona müdahale etti. bayır kalkışı yap dediğinde arabayı sağa yanaştırırken yanımdaki gözetmen gereksiz yere frene bastı. bayır kalkışında sinyal vermeyi unuttum. aracı hiç sarsmadım.
sınavdan 61 aldım.sinirden ağlamak üzereyim.yazılı sınavdan 83 100 94 aldım. Benim bindiğim araçta 30 kişi sınava girdi.sadece 4 kişi kalmış.kalanların sıraları çok ilginçti.14(benim sıram)-15 21-22
Geçmiş olsun kardeşim boşver takma kafana
Gözetmenlerin ön koltuğa oturma işi kötü olmuş. Eskiden kurs hocası otururdu, pedallara basıp yardımcı olurdu. Benim de annem girdi sınava çok heyecan yapınca gözetmen can korkusundan indirmiş yarı yolda
quote:
Orijinalden alıntı: kibritçöpü
bugün sabah sınava girdim.
arabayı ilk binişimde aynaları kontrol koltuğu ayarladım,kemerei taktım. vitesi boşa aldım arabayı çalıştırdım. devriyaja basıp vitesi 1 e aldım. el frenini kaldırmayı unuttum yanımda gözetmen ikaz etti. daha sonra 5 sn kadar kavramada gidip gaza basmaya başladım. daha sonra vitesi 2 ye aldım. virajda yanımdaki gözetmen gireksiyona müdahale etti. bayır kalkışı yap dediğinde arabayı sağa yanaştırırken yanımdaki gözetmen gereksiz yere frene bastı. bayır kalkışında sinyal vermeyi unuttum. aracı hiç sarsmadım.
sınavdan 61 aldım.sinirden ağlamak üzereyim.yazılı sınavdan 83 100 94 aldım. Benim bindiğim araçta 30 kişi sınava girdi.sadece 4 kişi kalmış.kalanların sıraları çok ilginçti.14(benim sıram)-15 21-22
haftaya bu sayılara oyna sayısal lotoda mutlaka 3 sayı (garantibenim sıram)-15 21-22 i 6 sayı bilmeye çok yakınsın şampiyon
benim annem girdi 70 aldı dostum geçmiş olsun takma kafaya
Bende ilk sınavda kalmıştım dostum 3 kere stop ettirmiştim ve yazın stajım olduğu için direksiyon sınavlarına giremedim ve son hakkımda geçtim sende geçersin biraz alıştırma yap, kalmanın nedeni eminim ki heyecan çok kötü birşey valla
direksiyon sınavına girdim çıktım kaç aldım diye sormadım bile ehliyet alacak arkadaşların kesinlikle bir arabada sınavdan önce 3-4 kez alıştırma yapmalarını öneririm. daha önce pek tecrübeniz yoksa sınav sırasında stres ile beraber hata yapabilirsiniz. ben 11 yaşımdan beri (gaza ayağım ulaştığından beri) araç kullandığım için böyle derdim olmamıştı.
Sağlık olsun takma kafana Buraya yazıyorum bir dahaki sınavda kesinlikle geçiceksin,olur yani böyle şeyler.(kesinlikle gazlama amaçlı değildir,ufak bir hayat tecrübesi sadece lütfen ergen arkadaşlar saçma sapan yorumlar yapmasın.)
sorun etmeyin arkadaslar belki boyle daha hayirlidir. ehliyet aldiginizda bu acemilikle belki bi yerlere carpacak kimbilir bir cana zarar verecektiniz.. kafayi falan yemeyin iyi orgenin oyle alin ehliyeti..
Ben 95 almışım gayet iyi geçti.Hocanın biri diğer hocaya 100lük demi hocam dedi diğer hocada iyi ama 100lük değil dedi bende hatasız kul olmaz hocam dedim 95 vermişler:)Şimdi sırada a2 ehliyeti var onuda alalım yazın HONDA CBR 125 R gelsin inşallah
Hayatımda hiç araba kullanmamıştım. Sadece 5 ders aldım ve geçtim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme