Şimdi Ara

direksiyon sınavı 2 kere stop ettirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
4.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlxattack -- 21 Haziran 2015; 0:39:46 >

• 3 sefer sınava girip stop ettirmeyi nasıl başardın Normalde stop ettirince kalma yok diye biliyorum ben. Niye bıraktılar acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stonewall

3 sefer sınava girip stop ettirmeyi nasıl başardın Normalde stop ettirince kalma yok diye biliyorum ben. Niye bıraktılar acaba

yok abı normalde gayet guzel suruyorum ıs sınav olunca heyecan basıyor işte yonetmelık degısıt ya 1 stop ta bıle ındırıyorlar asagı
  • 1996 da ilk defa sınava girdiğimde 2 defa stop ettirip arabayı kaldıramayınca yanında oturan kurs hocası pedal yardımıyla arabayı kaldırabildim
    doğal olarak sınavdan kaldım ve çok sinirlenmiştim
    bisiklet sürmesini bilmeyen herifin ne işi olur arabayla deyip bir daha sınava girmemeye karar verdim
    ertesi gün öfkem yatışınca sürücü kursunun ücretsiz direksiyon takviye kurslarına katıldım
    oradaki hocaxsenin direksiyonun gayet güzel sınavı geçebilmen lazımdı diye yorum yaptı

15 gün sonra tekrar sınava girdim ve 80 alarak geçtim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neresine heyecan yapıyorsunki arkadaşım ayrıca daha aracı zor kaldırıyorsan ve o heyet sana ehliyet verirse öyle heyetin ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

1996 da ilk defa sınava girdiğimde 2 defa stop ettirip arabayı kaldıramayınca yanında oturan kurs hocası pedal yardımıyla arabayı kaldırabildim
    doğal olarak sınavdan kaldım ve çok sinirlenmiştim
    bisiklet sürmesini bilmeyen herifin ne işi olur arabayla deyip bir daha sınava girmemeye karar verdim
    ertesi gün öfkem yatışınca sürücü kursunun ücretsiz direksiyon takviye kurslarına katıldım
    oradaki hocaxsenin direksiyonun gayet güzel sınavı geçebilmen lazımdı diye yorum yaptı

15 gün sonra tekrar sınava girdim ve 80 alarak geçtim

eski yonetmelık gibi degil ki abı artık ya puanlama yok dırek 1 hatada bırakıyorlar acımadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Needfordrive

Neresine heyecan yapıyorsunki arkadaşım ayrıca daha aracı zor kaldırıyorsan ve o heyet sana ehliyet verirse öyle heyetin ...

kardes ıste sınav anı heyecan oluyor normalde suruyoruz işte kac seneden beri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sıvamışsın...

• dlxattack D kullanıcısına yanıt
    2007 yılındada a2 almaya karar verdim
    hiç tecrübem olmadığı için hondanın ileri motorsiklet sürüş teknikleri kursunun. 2 kuruna katıldım
    öyle eğitimler verdilerki durmak üzere olan motordiklet üzerinde sanki akrobatik hareketler yapıyorduk

ama 3 ay sonraki (2008) direksiyon sınavında bir ilkokulun bahçesinde basit bir skuter ile birbirlerinden 25-30 metre uzaklıktaki iki kuka arasında tek tur atmak gibisinden sınava tabi olmak hayal kırıklığıydı

• Başkanın oluru geçerli fakat arkadaki kişiye de danışması gerekiyor. Belli olmaz arkadaki illaki kalacak derse kalırsın. Başkan kullanımı iyi idi derse geçersin.

Bu arada genel olarak heyecanlı stresli olman daha kontağı çevirmeden kalmana yetiyor. 1. Madde sakin kullanamyla ilgili sakin kal çaktırma.

Şansın bana göre %60 geçer 40 kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adem_2c -- 20 Haziran 2015; 12:11:01 >
  • Sınavda bu kadar heyecanlanan biri normalde soğukkanlılıkla tepki verebilir mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 20 Haziran 2015; 12:10:41 >
  • Sınava gitmeden bi kaç kez araba sürmek lazım .
    Hiç unutmuyorum kırmızı bi hurda şahinle sınava sokmuşlardı abi vites boşa düşer araba bi hoş zaten neyse 96 almıştım 4 puanı da hızdan kestilerdi vay be arkadakilerden biri inerken araba kullanıomusun demişti evet dedim belli demişlerdi. Kaç sene olmuş be

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Sınavda bu kadar heyecanlanan biri normalde soğukkanlılıkla tepki verebilir mı ?

Ne yapacağını bilemeyecek kadar heyecanlanan kişiyle sınava devam edilmez.
    Ben de ara sıra görev alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: adem_2c

Başkanın oluru geçerli fakat arkadaki kişiye de danışması gerekiyor. Belli olmaz arkadaki illaki kalacak derse kalırsın. Başkan kullanımı iyi idi derse geçersin.

Bu arada genel olarak heyecanlı stresli olman daha kontağı çevirmeden kalmana yetiyor. 1. Madde sakin kullanamyla ilgili sakin kal çaktırma.

Şansın bana göre %60 geçer 40 kalır.

dsfsjdfdshfdsf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlxattack -- 21 Haziran 2015; 0:41:13 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Sınavda bu kadar heyecanlanan biri normalde soğukkanlılıkla tepki verebilir mı ?

Ne yapacağını bilemeyecek kadar heyecanlanan kişiyle sınava devam edilmez.
    Ben de ara sıra görev alıyorum.

jchjsdsdfdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlxattack -- 21 Haziran 2015; 0:43:11 >
  • Dışarıda denetçiler ya da meb den başkalarıda sınavı yapan komisyonu gözlemliyor. Öyle olunca komisyonlar etkileniyor karar verirken onu da göz önüne alıyorlar stop ettirdiğiniz yer önemli stop etme şekli önemli (sarsıntılı mı vs. )

Endişelenmeyin bence akşam öğrenirsiniz. Kalırsanız şayet aynı parkuru 1 gün veya aynı gün çalışmaya özen gösterin.

• İyice öğrenene kadar inş. seni geçirmezler hocam ne diyelim.

• quote:

Dışarıda denetçiler ya da meb den başkalarıda sınavı yapan komisyonu gözlemliyor. Öyle olunca komisyonlar etkileniyor karar verirken onu da göz önüne alıyorlar stop ettirdiğiniz yer önemli stop etme şekli önemli (sarsıntılı mı vs. )

Endişelenmeyin bence akşam öğrenirsiniz. Kalırsanız şayet aynı parkuru 1 gün veya aynı gün çalışmaya özen gösterin.

teşekkür ederim ilginiz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: wwide1543

İyice öğrenene kadar inş. seni geçirmezler hocam ne diyelim.

zamanında ehliyet alırken puanlama sıstemı vardı bır suru hata hakkın vardı heyecanı goz onunde bulunduruyorlardı herkes alabılıyordu sımdı zorlastırdılar dostum kursun basarı oranı yuzde 40 yüzde 60 ı kaldı araba surmeyı bılmıyoruz sankı etıtgın lafa bak 5-6 senedır araba suruyorum trafıge cıkıyorum gayet guzel sekılde surmedıgım araba kalmadı sınav anında heyecan yapıyor ınsan işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: dlxattack

quote:

Orijinalden alıntı: Stonewall

3 sefer sınava girip stop ettirmeyi nasıl başardın Normalde stop ettirince kalma yok diye biliyorum ben. Niye bıraktılar acaba

yok abı normalde gayet guzel suruyorum ıs sınav olunca heyecan basıyor işte yonetmelık degısıt ya 1 stop ta bıle ındırıyorlar asagı

Hocam ozaman heyecanı bir kenara bırak. Birde sol ayağına dikkat et. Ayrıca fazla gaz vermeyi önemseme. Mesele az gaz vermemek

Edit: Puan işinin kalkması saçma olmuş. Gençlere ehliyet vermeyi zorlaştırana kadar yaşı 40'ı geçen insanların ehliyetlerini incelesinler. Adamın eli ayağı tutmuyor, trafikte herkesin can güvenliğini hiçe sayıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak47rep -- 20 Haziran 2015; 12:58:59 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.