Şimdi Ara

DİREKSİYON MARKALARI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben mağazada satılan 2 marka direksiyon beğendim biri snopy ft 3791 diğeri goldmaster rc 306 hangi marka iyidir? bana en ucuz özellik farketmez yuvarlak direksiyon ve pedal lazım ama 2 gün sonra bozulcak marka olmasın snopy iyi marka ama dediğim modeli yarım direksiyon oyüzden tercih etmeyebilirim başka marka varsa onuda önerebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kısmen26 -- 7 Aralık 2012; 15:27:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kısmen26

KONU GÜNCELL!! UP

Logitech g27 çok beğeniyorlar .

Orijinalden alıntı: kısmen26

g27 kaç tl biliyormusun be 50tl ye kadar alıcam diyorum yani pedalı direksiyonu olucak heves gidermek için

Geçen biryerde çok beğeniyorlardı.
    Ben g27 hakkında birşey bilmiyordum orda öyle gördüğüm için söyledim fakat şimdi fiyatına baktım 800 tl diyor oha diyorum yani oha . Sanki araba alıyoruz arkadaş Neymiş bu ya ne özelliği var bunun ? Biliyorsan söyler misin kardeş , çok merak ettim ya.

Amortisör Hakkında Herşey
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.