Şimdi Ara

---DİRECTX 10 DESTEĞİ VİSTA vs XP ÖNEMLİ BİR SORU ARKADAŞLAR---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ELİMDE BİR PC VAR VİSTAYI KURULU İDİ, 8600 NVİDİA GRAFİK KARTI TAKILI FAKAT SİSTEMİ XP YE ÇEVİRDİM XP'NİN İSE DX10 DESTEĞİ YOK, XP'NİN PC DE 2 GB RAM VAR (LG NOTEBOK) OYUNLARI KALİTELİ GRAFİKLE OYNAMAK İÇİN VİSTAYI KURMALIMIYIM GEREKİRSE 4GB RAM YAPACAM, 4GB RAM YAPARSAM XP YE GEREK YOK DİMİ ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.--- DİRECTX10 SADECE DİRECTX10 DESTEĞİ OLAN OYUNLAR İLE Mİ ALAKALIDIR.

• Nasıl Xp de Direct 10 yok yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: El_Karus_midyat

Nasıl Xp de Direct 10 yok yav

xp de direct 10 yoktur.

Oyun konusunda xp (şimdilik) daha üstün.Oyunlardan keyif almak istiyorsanız xp kullanın.Vista tam tersi oyunlarda kastırıyor ve bazı oyunlarda uyumsuzluk sorunları mevcut.

Ve DX 10 bekleneni veremedi.Ha dx 9 da son ayarlarla oynamıssın ha Dx 10 da oynamıssın.

ve oyunu dx 10 da oynamak istiyorsan oyunun ve işletim sisteminin dx10 desteklemesi lazım (ekran kartının da)

ve sana o kartla dx 10 oyun oynamanı tavsi etmiyorum pek keyif almazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 18 Mart 2008; 19:08:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizg

quote:

Orjinalden alıntı: El_Karus_midyat

Nasıl Xp de Direct 10 yok yav

xp de direct 10 yoktur.

Oyun konusunda xp (şimdilik) daha üstün.Oyunlardan keyif almak istiyorsanız xp kullanın.Vista tam tersi oyunlarda kastırıyor ve bazı oyunlarda uyumsuzluk sorunları mevcut.

Ve DX 10 bekleneni veremedi.Ha dx 9 da son ayarlarla oynamıssın ha Dx 10 da oynamıssın.

arkadaşım peki 4 gb ram olsa vista kursam çünkü sen hiç karşılaştırdınmı dx10 lu bi sistem ile dx9 arasındaki farkı denedin mi?
  • evet denedim ama 4 gb ram ile değil 2 gb ram ile ve bence açıkcası xp daha iyi(4 ay öncesinden bahsediyorum.sorunları halletmiş olabilirler)
  • DX10'u sadece destekleyen oyunlarda görebilirsin.Sadece dx10 için vista kurmaya değmez bence.Bende crysis için vista yüklemiştim ama pek bir getirisini görmedim çünkü dx10'da fazladan bir performans kaybı oluyor bu yüzden oyunu düşük grafik ayarlarında oynuyorsun.Ayrıca ram'i 4gb yapacağını söylemişsin işletim sistemin kaç bit bilmiyorum ama eğer 32bit ise max. 3gb görür,4gb ve üstü için 64bitlik işletim sisteminin olması gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: n1ghtfall

DX10'u sadece destekleyen oyunlarda görebilirsin.Sadece dx10 için vista kurmaya değmez bence.Bende crysis için vista yüklemiştim ama pek bir getirisini görmedim çünkü dx10'da fazladan bir performans kaybı oluyor bu yüzden oyunu düşük grafik ayarlarında oynuyorsun.Ayrıca ram'i 4gb yapacağını söylemişsin işletim sistemin kaç bit bilmiyorum ama eğer 32bit ise max. 3gb görür,4gb ve üstü için 64bitlik işletim sisteminin olması gerek.

işletim sistemim 32 bit fakat başka 32 bitlerde 4gb görüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: seyhan08

quote:

Orjinalden alıntı: n1ghtfall

DX10'u sadece destekleyen oyunlarda görebilirsin.Sadece dx10 için vista kurmaya değmez bence.Bende crysis için vista yüklemiştim ama pek bir getirisini görmedim çünkü dx10'da fazladan bir performans kaybı oluyor bu yüzden oyunu düşük grafik ayarlarında oynuyorsun.Ayrıca ram'i 4gb yapacağını söylemişsin işletim sistemin kaç bit bilmiyorum ama eğer 32bit ise max. 3gb görür,4gb ve üstü için 64bitlik işletim sisteminin olması gerek.

işletim sistemim 32 bit fakat başka 32 bitlerde 4gb görüyor

görmesi için 64 bit lazım diye biliyorum

• 64 olmaması lazım ya arada kaldım yuklesemmi ram alsammı vsvs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.