Şimdi Ara

Diplomo İsteme Olayı Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ben başvurumu yaparken görevli diplomanı getirmen lazım bu bilgiler değişmiş olabilir dedi.Not ortalamamı kastetti.Bende değişmediğini söyledim bilgilerimin o da tamam dedi.Başvurumu yaptım.Fakat bazıları diploma götürülmeli hatta notere onaylatılmalı falan filan demiş benim bir şey yapmam gerekli mi şimdi?Liseden geçen yıl mezun oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: delikuduz52

ben başvurumu yaparken görevli diplomanı getirmen lazım bu bilgiler değişmiş olabilir dedi.Not ortalamamı kastetti.Bende değişmediğini söyledim bilgilerimin o da tamam dedi.Başvurumu yaptım.Fakat bazıları diploma götürülmeli hatta notere onaylatılmalı falan filan demiş benim bir şey yapmam gerekli mi şimdi?Liseden geçen yıl mezun oldum.

Öğrenim bilgilerinde; yani mezun olma yılı , diploma notu, okul ismi,okul türünde değişiklik yoksa diplomaya gerek olmadan başvuru yapabilirsin.

Orijinalden alıntı: HydroAcidX

Öğrenim bilgilerinde; yani mezun olma yılı , diploma notu, okul ismi,okul türünde değişiklik yoksa diplomaya gerek olmadan başvuru yapabilirsin.

Hocam peki mezun olduktan sonra okul türünde bir değişiklik olursa ne oluyor ? Bizim okul düz liseydi imam hatip lisesine dönüşmüş onun için.

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

Hocam peki mezun olduktan sonra okul türünde bir değişiklik olursa ne oluyor ? Bizim okul düz liseydi imam hatip lisesine dönüşmüş onun için.

Sen mezun olunca düz lise ise gerisi senin sorunun değil. Diplomanda yazan bilgilerle ösym'nin sistemindeki bilgilerin uyuşuyorsa sorun yok demektir.

Sen mezun olunca düz lise ise gerisi senin sorunun değil. Diplomanda yazan bilgilerle ösym'nin sistemindeki bilgilerin uyuşuyorsa sorun yok demektir.

Bilgiler aynı hocam teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X123456789X -- 13 Ocak 2012; 3:30:24 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.