Şimdi Ara

Dil temizliği nasıl yapılır lo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar acıkınca ağzım kokuyor ve bu dişimden değil midemden olmalı çğünkü bi süre lansor kullanıp sonra gece yemeklerini ve fastfoodu bırakınca bu sorun düzelmşti buda tavsiye olsun.

asıl sorun dilimin üstünde sarımı artık kremmi bilmiyom işte bilirsiniz kir var

buı ama bunun kadar iğrenç gözükmüyor bu zombi ağzı gibi :D

neyse nasıl temizlerim ne yaparım ne yapmam nedne oluyor sizce

• anyone
  • Sigara içiyor musun?
  • hayır
  • french kiss ile anında ferahlık

EDİT: günde iki kere dişini ve sornasında dilini fırçala ve listerine ağız çalkalama suyu kullan fırçaladıktan sonra. cidden çok işe yarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vicuna -- 27 Nisan 2013; 23:47:42 >
  •  Dil temizliği nasıl yapılır lo
  • listerin pahalımı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerek yok ilaca falan dişlerini fırçalarken dilini de fırçalayacaksın geçer. Bildiğin fırça ile dilini kazıyacaksın 2-3 güne geçer koku.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdYokk

Gerek yok ilaca falan dişlerini fırçalarken dilini de fırçalayacaksın geçer. Bildiğin fırça ile dilini kazıyacaksın 2-3 güne geçer koku.

acıkınca mideden geliyor koku dille alakası yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdYokk

Gerek yok ilaca falan dişlerini fırçalarken dilini de fırçalayacaksın geçer. Bildiğin fırça ile dilini kazıyacaksın 2-3 güne geçer koku.

deniyeyim bi
  • Kıllı dil hastalıgın adı.. Google da arat bulursun cozumunu

• quote:

Orijinalden alıntı: cresy

Kıllı dil hastalıgın adı.. Google da arat bulursun cozumunu

bunla dilimdeki şeyin uzaktan yakından alakası yok
  • Sen direk dili kes. Türkçe daha kaldıramaz senin gibi vahim durumu.
    İNCEYE GEL
  • Aynı sorun bende vardı.Sabahları kalkınca iğrenç bir ağız kokusu oluyordu.Diş doktoruna gittim akşam 8 den sonra yemek yeme dedi , dediği gibide yaptım ,gerçekten koku olmuyor.Dil temizlemesine gelince bana git dil tarağı al dedi onu aldım her gün siliyorum dilimi.
  • Konu kokuşmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: türkün kezbanla imtihanı

listerin pahalımı

dişlerinde çürük var ise onlarda koku yapar. listerine in büyük boyu 14 tlydi galiba yaklaşık 1 ay gidiyor bana. o paraya değer bence....
  • Kardeşim bazıları gargara felan kullan geçer demiş ama alakası yok eğer koku midende oluyosa ve o dildeki tabakada mide hastalıklarından kaynaklanır aynısı bendede oluyordu ben daha bi önemseyerek Gastroentereloji bölümüne gittim doktor iyice dinlerdi şikayetlerimi kan felan aldı bişey çıkmadı sonunda Endoskopi yaptırdım mideye hortum attırdım parça alında ve Gastrit hastalığı çıktı yani bu dildeki beyazlık felan ondan kaynaklanıyormuş doktor söyledi yani git bi garantice Endoskopi yaptır korkulcak bişey yok hastalığının ne olduğunu öğren derim ben sana o gargara listerinler felan hiç bir işe yaramaz eğerki ağzıdaki bakteriler onu yapıyosa gargara onu temizler ama mideden gelene bişey yapamaz kardeşim onlara fazla para harcama tamam ki teşhisinide ben koyum senin sendede büyük ihtimalle gastrit var gastrit ne dersen mideye besinler yoluyla giren bir mikropmuş sendede oluyomu bilmiyorum ama yeni kalktığında iştahsızlık dil beyazlaşmış felan oluyo beslenmene dikkat etcen yani doktor bana fazla mayalı şeyler yeme dedi neyse en iyi sen bi endoskopi yaptır herşey açığa kavuşsun sağlıcakla kal kardeşim :)

• Coğrafik dil olmasın benimde öyle yada diğer adıyla harita dil

Edit : Ağız kokusunada Listerine kullanıyorum + ferah naneli sprey aldım arada 2 fıs sıkıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBalotelli45 -- 12 Ağustos 2013; 18:48:50 >
  • Dil tarağını nerden aldınız eczane falan mı?
  • endoskopi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.