Şimdi Ara

Dikkatsizlik için Nörolog'a giden var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bugünkü sınavdan sonra Nörolog'dan randevu aldım bunun bir tedavisi olmalı 11 tane dikkatsizlik yapılmaz ki yanlış yaptıgım soruları sbs ögrencisi bile cozer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornitin -- 10 Mart 2012; 14:34:51 >

• Ben psikiyatriste gittim.Sınavda soruları okuyamama,nefes darlığı,aşırı hayal gücü,aşırı stresten kabız olma:D,a yı b görme.... daha bir çok sorunumu kağıda yazdım;psikiyatriste verdim.Beni 4,5 tane alanda bölüme yönlendirdi.Genel sağlık sigortam olsun yeniden gidicem.İçlerinde nörolog ve ürolog da vardi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AshtonKutcher -- 10 Mart 2012; 14:40:10 >

Orijinalden alıntı: AshtonKutcher

Ben psikiyatriste gittim.Sınavda soruları okuyamama,nefes darlığı,aşırı hayal gücü,aşırı stresten kabız olma:D,a yı b görme.... daha bir çok sorunumu kağıda yazdım;psikiyatriste verdim.Beni 4,5 tane alanda bölüme yönlendirdi.Genel sağlık sigortam olsun yeniden gidicem.İçlerinde nörolog ve ürolog da vardi

ben her sınavda mutlaka dikkatsizlik yapıyorum şu guvenerde tam 11 sorum gitti aglıcam şimdi randevu aldım norologdan sinirim bozuldu şunun bi ilacı falan varsa söylesin ya da bir hastalik mi ögrenmek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ornitin

quote:

Orijinalden alıntı: AshtonKutcher

Ben psikiyatriste gittim.Sınavda soruları okuyamama,nefes darlığı,aşırı hayal gücü,aşırı stresten kabız olma:D,a yı b görme.... daha bir çok sorunumu kağıda yazdım;psikiyatriste verdim.Beni 4,5 tane alanda bölüme yönlendirdi.Genel sağlık sigortam olsun yeniden gidicem.İçlerinde nörolog ve ürolog da vardi

ben her sınavda mutlaka dikkatsizlik yapıyorum şu guvenerde tam 11 sorum gitti aglıcam şimdi randevu aldım norologdan sinirim bozuldu şunun bi ilacı falan varsa söylesin ya da bir hastalik mi ögrenmek istiyorum

Bu konuda doktor bana yüklenmişti.Kendini veremiyorsun o yüzden yanlış yapıyorsun demişti.
    Bilinçaltımda birşeyler varmışta ,onları engellemem gerekmişte,sınavı önemsemiyormuşumda baya birşey söylemişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ornitin

Ben bugünkü sınavdan sonra Nörolog'dan randevu aldım bunun bir tedavisi olmalı 11 tane dikkatsizlik yapılmaz ki yanlış yaptıgım soruları sbs ögrencisi bile cozer

Gelişmelerden haberdar et.
  • bilmiyorum bir sorun olur mu ancak tıp diş hekimliği vb bölümlere giderken heyet raporu alınıyor bu çocuk bu işi yapabilir diye ve orda nörologda muayene ediyor ben sizin yerinizde olsam bunu iyice araştırmadan gidip nöroloğa muayene olmam bu olayı bir araştırırım heyet raporu vermezlerse üniversiteye kayıt olamazsınız.(genelde verirler ancak çok bariz bir şekilde bu kadar çok sorun görünüyorsa adam kendini riske etmek istemeyebilir çünkü neticede sen hastanın ağzında uğraşırken başına bunlar gelebilir)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.