< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

2 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maketbıcagı -- 26 Ağustos 2025; 21:10:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam tyt-ayt fonksiyonları Eyüp b. Bitirdim. Ve 3d,orijinal, 345 çözdüm fonksiyon kısımlarını. Matematik için daha başka extra konu olarak nasıl ilerlemeliyim? Fonksiyon bittiği için. Dershaneye gidiyorum da ayrıca. Kaf 1 tahmini ne zaman bitireyim? Günde en az 4-5 saat kafa ayırmam lazım sanırım değil mi? Nasıl bir rota ilerletebilirim? Geometri de çalışıyorum ayrıca. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kaf 1 2 gerek ypk bence, kaf fonksiyonlarıda grafik çizimi için önermiştim, soru çözmek vs için değil. Kaftan ilerlemek istiyorsan 3 ve 4 e bak. 2-3 ayda bitir. Geri kalan süreçte deneme, apotemi fasikül, kitaplar vs yardırırsın. Kaf 1 2 tytye uzak idi(2020-2021) senesinde klasik soru ağırlıklıydı. Son yıllarda güncellediler mi bilmiyorum. Ama ağırlıklı olarak klasik( sadece denklem, saf matematik) içeren sorulatdan olusuyordur. Tyt adına seni ileri tasıyacak sey denemedir. Kaf 1 2 ye vereceğin vakti denemeye ayır. Kaf 1 2, 300 saat alır. O sürede 100 150 deneme çözersin. Daha mantıjkı, daha faydalı olacaktır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|