Şimdi Ara

Kaf Eğitim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 25 Ağustos 2025 itibarı ile kaf kullanmaya başlayacağım. Hedefim bu yıl matematik anlamında full/fule yakın yapmak. Haydi bakalım :)
    Elimden gelenin fazlasını yapmaya niyet ettim kendimi zaman zaman burada yoklayacağım.
    E.A

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kafın hepsini çözdüm (1 2 3 4) matematiği hiç bilmiyprdum, onun sayesinde öğrendim diyebilirim. Özellikle fonksiyonların grafik çizimleri baya beni geliştirdi diyebilirim. Limit türev integtal için çok önemli. Amasına gelecek olursak oldukça vakit alıcı, ve tyt ayt kısmına özellikle tyt kısmında eksik kalır, başka kaynaklarla, denemelerlr halletmen lazım. 1 kitabı günde 5 saatten yaklaşık 1 ayda bitirdim. 600 saat civarı vaktimi aldı ki bu hiç az bir süre değil. Ben kasım ayında başlamıştım sen eylülde başlıyosun. Seri ve yoğun bir program ile bir kaç ay içinde bitirmeyr bak. Sadece kaflardan medet umarsan pek paydası olmaz, başka kaynaklarla beslemen gerek. Bunun için kafları hızlıca aradan öıkarmakta fayda var. Yetişmeyecek gibiyse fonksiyonlara vakit ayır, en verimli kısım fonksiyonlar idi. Apotemiyi ihmal etme. Onlarda seni fule oynatır ayrıca apotemilerde çok vakit alıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maketbıcagı -- 26 Ağustos 2025; 21:10:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam tyt-ayt fonksiyonları Eyüp b. Bitirdim. Ve 3d,orijinal, 345 çözdüm fonksiyon kısımlarını. Matematik için daha başka extra konu olarak nasıl ilerlemeliyim? Fonksiyon bittiği için. Dershaneye gidiyorum da ayrıca. Kaf 1 tahmini ne zaman bitireyim? Günde en az 4-5 saat kafa ayırmam lazım sanırım değil mi? Nasıl bir rota ilerletebilirim? Geometri de çalışıyorum ayrıca.

Kaf 1 2 gerek ypk bence, kaf fonksiyonlarıda grafik çizimi için önermiştim, soru çözmek vs için değil. Kaftan ilerlemek istiyorsan 3 ve 4 e bak. 2-3 ayda bitir. Geri kalan süreçte deneme, apotemi fasikül, kitaplar vs yardırırsın. Kaf 1 2 tytye uzak idi(2020-2021) senesinde klasik soru ağırlıklıydı. Son yıllarda güncellediler mi bilmiyorum. Ama ağırlıklı olarak klasik( sadece denklem, saf matematik) içeren sorulatdan olusuyordur. Tyt adına seni ileri tasıyacak sey denemedir. Kaf 1 2 ye vereceğin vakti denemeye ayır. Kaf 1 2, 300 saat alır. O sürede 100 150 deneme çözersin. Daha mantıjkı, daha faydalı olacaktır

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.