Şimdi Ara

DİKKATSİZ AÇILAN KAPI MAĞDURU OLDUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Genelde bayanlar kapı açmasını bilmez. Benim arabaya ne kadar Dişi bindiyse kapıyı kaldırıma,direklere,duvarlara ya da yandaki araca vururlar. Benim içim gidiyor o sesi duyunca gidip direk yandaki araca bişey olmuş mu diye bakarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta gözümün önünde AVM otoparkında vatandaşın biri ailecek geldikleri otoparktan çıkmaya çalışıyor arkada da sıra bekleyen araçlar var,bu insan evladı bekleyen araçlara kızdı sanırım önce geri yaptı olmadı tekrar ileri yapacağım derken duran aracın arka tamponuna vurdu hiç bir şey olmamış gibi tekrar manevra yaparak defolup gitti.Koskoca adam insan bir iner bakar ne oldu diye birde bön bön bakarak bastı gitti.Ciddden ne park etme kültürümüz var nede özür.Artık AVM ler öyle bir hal aldı ki çoluk çocuk herkesin doluştuğu bir yer oldu.İyice duygusuz bir toplum olduk çıktık.
  • ramazanda kapalı otoparkın araç girişinde araçtan yolcu indiren öküzün biride benim sağ çamurluğu haşat etti.çıkış istikametindeki şeritte duruyordu.bende araç yeri bakıyor diye solundan ağır ağır daha dip kısımlara gitmeye niyetlenmiştim.Öküz arkadaş çıkış istikmetinde madem bekelme yapıyorsun neden orada yolcu indiriyorsun? yanaş park yerine inen insin.yada girişte bilet alırken indir.ramazan diye ufak bir tatava yaptım azarladım o sinirle gittim.sonrada niye tutanak tutmadım diye kendime kızdım.
  • AVM otoparklarında çift park yeri kullananları yeriyorlardı bir konuda. Siz insan gibi davranıp bir araçlık yere park edince sonuç böyle oluyor.
  • ozeceze kullanıcısına yanıt
    Bende anlam veremiyorum hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan öküz binse kapıyı böyle açmazdı. oha be hayvan herif/kadın (her ne isen).
  • avm nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz park ederken kapı vurmalarındasınız, bayanları yol kenarında bıraktığınızda trafiğin aktığı yönden kapıyı açanlara ne demeli? Ezilip gidecek haberi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık valla yazık.Yıl 2015 ama yurttaşlarımız 1000lerde kalmış...Kardeş bırak kalsın öyle derim.Yok illa yaptıracağım dersende çektirme vb tamir çeşitleri uygulat derim.Boya çatlak değilse tabi.
  • son zamanlarda gerçekten bu çok sorun olmaya başladı, daha kapı açıp kapamayı beceremiyoruz, arabaların yan tarafı haritaya dönüyor.
  • çok büyük bir ezik, kapıyı bilerek mi çarptı acaba? focusun kaportasının o kadar ince olduğunu sanmıyorum.
  • Çektirme veya tığ ile düzeltilir çok bişeyi yok boyada sorun yok gibi görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazık be nasıl yapmış onu corsayla
  • Otomobile binen bayanlar ne hikmetse kapi acmayi da kapamayi da bilmiyor. Araca biner gavurun maliymis gibi kirarcasina kapatirlar kapiyi, acarken de odanin kapisini aciyormus gibi dikkatsizce acar kaldirim vs. hakgetire. Tanidik olsun olmasın 17 senedir kullandigim araclarda buna şahit oldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapı açılmasıyla o göçüğün olduğunu sanmıyorum. Göçüğün altında çamurluğun başlangıcındaki bombeli kısımda hasar yok.Üstelik göçüğün oluşturduğu açı yatay biçimde,kapı çarpsaydı dikine olurdu. O hasar ya daha önce oldu farketmediniz veya adam arabasına eşya koyarken sizinkine eşyayı yaslayıp göçertti.

    ekleme: artı boyada hiçbir sürtme izi yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARKU -- 4 Şubat 2015; 12:59:30 >
  • Siz gözünüz gibi bakarsınız koyarsınız güzelce sonra bir bayan sürücü gelir çaaaat diye vurur arabaya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evimizin otoparkı bomboş oluyor sabahları ama genelde belli kişiler gelip arabaya yapıştırırcasına park ediyor daha daha yeni gittim aracı çektim hayır anlamıyorum 14 Kişilik otoparkta Yanıma bırakıyor tamam da niye yapışıyosun ? Hiç park etmesini bilmiyoruz yahu ben aracımı şu iki çizgi arasına tam otursun taşmasın diye araçtan inip bakıyorum çizgimin tam ortasına bırakıyorum biri geliyor ya Aracın götünü dışarda bırakıyor Yada gelip benim çizgime giriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dragon0707

    Arkadaşlar aslında kendi aracimizi eşim kullaniyor bende şirket arabası var akşam eşimle avmye gitmek için evden çıktık şirket arabamın lastiği patlamış olduğu için kendi aracimizi aldik neyse konuya geliyim avmye gittik arabamı geri geri beyaz bi muhtemelen şirket arabası olan baz donanim bi corsanin yanina koydum 20 dk sonra telefonumu unuttugumu fark ederek arabanin yanina indim corsa yoktu yerinde 5.20 Vardı kendi arabamın sağ camurluguda ezikle karşılastim büyük ihtimal o corsa yapti neyse cok uzattım bu parca değismeden çekmeyle falan duzelirmi arkadaşlar masraf ne olur kaskoyu kullanıpta hasar kaydı girmeye degermi

     DİKKATSİZ AÇILAN KAPI MAĞDURU OLDUM

    Arkadasim oncellikle gecmis olsun..ben boyasiz gocuk giderme ustasiyim fotografta gordugum kadari ile eger boyada da hasar yoksa yuzde yuze yakin bir sonucla boyadiz gocuk giderme yapilabilir bilgin olsun ...lakin boyanizin orjinal olmasi sart

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bence teknik bir sorun teşkil etmiyorsa böyle kalsın.

    Yarın aynı corsa başka yerde karşınıza gelebilir.

    Hiç yaptırmayın nazarlık olarak dursun.

    Corsa sahibine de buradan selam söylüyorum o anlar zaten...
  • Çok basit şekilde düzeltilebilir, hiç kaskoya falan bulaşmayın bence. Tavsiye edeceğim ustada var isterseniz tabi İstanbuldaysanız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.