Şimdi Ara

DİKKATİMİ ÇEKEN BİR DURUM. AVRUPA BİRLİĞİ MÜSLÜMAN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçenlerde radyoda dinliyorum avrupa birliğine üye olmayan ülkeler makedonya - sırbistan - karadağ müzakere yapıp almak istiyorlarmış bunlar alınırsa geri kalan ülkeler bosna hersek - kosova - arnavutluk kalıyor.. bu 3 ü avrupadaki müslüman ülke.. neden müslüman ülkeleri almıyolar desem hristiyan birliği = avrupa birliği der birçoğumuz ama tam olarak genç nufusa sahip bu ülkeleri almak istememsi nedeni ne ki dışardan bakınca müslüman çarşaflı kadın erkek sakallı cüppeli bir cehallet dolu millet mi geliyor akıllarına.. aynı şekilde anneme dedim hristiyanlıgı araştırıyorm (öğreniyordm işte merak) annemde diyor gyavur mu olcan.. yani bu düşmanlık karşılıksız değil ama tam neden ne neden istenmiyor islam devleti avrupada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Islamic Force -- 1 Kasım 2009; 19:35:00 >

• müslüman olmak kötü bişey mi
  • Zaten 50 yıl sonra Avrupanında çoğu müslüman olucak. Yazın bi yere..
  • onlar müslüman olmayacak genç nufus olmadığı için zorunlu olarak işçi arayışına girecek tek genç nufusta müslüman ülkelerde var mecburen müslüman ülkelerden göç almış olucaklar.
  • ne diye müslümanları istesinler.. onlar bakacak adam aramıyolar.. onlar güçlenmek için ortak arıyorlar..türkiye gibi dev bir ülke ab nufusundan ötürü fazla söz sahibi olacak.. buna rağmen ekonomisi zayıf olduğu için ab bütcesinde cok yüklü bir para alacak...

diğer tarfatan ab ye girersek nufus gçöü büyük sorun.. önceikle müslümanların eğitim durumu ab ye göre geri. yine hızlı coğaldıkları için müslümanları fazla istemiyolar..

vesaire vesaire....
  • ben Türkiyedeki müslümanlardan rahatsızım adamlar heralde istemez müslüman
  • 100 yıl sonra Almanya diye bir devlet kalmayacak çünkü %80 gibi bir oran Türk olacak işçi olarak giden İtalyan ve Bulgarlar'da orada olacak.
    Küçük Avrupa devletlerinde ise üreme hızı ölüm hızından daha düşük olduğu için 100.000'lere kadar düşecek.
    Türkiye böyle giderse 30 yıl sonrasını görür mü ? Bilemiyorum çünkü, çalışmayan genç nüfus çok eğer elimizde patlarsa ne olacağını siz düşünün.
    Fakirler daha fakir zenginler daha zengin olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saahin

100 yıl sonra Almanya diye bir devlet kalmayacak çünkü %80 gibi bir oran Türk olacak işçi olarak giden İtalyan ve Bulgarlar'da orada olacak.
    Küçük Avrupa devletlerinde ise üreme hızı ölüm hızından daha düşük olduğu için 100.000'lere kadar düşecek.
    Türkiye böyle giderse 30 yıl sonrasını görür mü ? Bilemiyorum çünkü, çalışmayan genç nüfus çok eğer elimizde patlarsa ne olacağını siz düşünün.
    Fakirler daha fakir zenginler daha zengin olacak.

Almanya' da Türklerin doğum oranı Almanlardan daha hızlı düşüyor. Yakın bir zamanda Alman ve Türkler arasında doğum oranı eşitlenir.
  • helal olsun 5 postta bütün olayı analiz etmişsiniz, başbakana danışman olsanıza siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbdogukan

Zaten 50 yıl sonra Avrupanında çoğu müslüman olucak. Yazın bi yere..

Bkz:Sgbçk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.