Şimdi Ara

Dikkat!!! En iyi laptop anketi buyrun katilin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizustu kullanicilari burda anket sistemini uygulayamadigimiz icin lutfen buraya tiklayarak anketimizde oy kullanalim

Yeni bir dizustu almak isteyen marka soranlar oncelikle anketimizi incelesin boylece hangi marka sorularina yeni topic acarak form kirliligine engel oluruz herkesi bekleriz

Kisa bir sekilde goruslerini ve fikirlerinide yazarak goruslerimizi paylasalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mellkor -- 18 Ocak 2007; 18:00:58 >

• Eyv. kanka saol
  • Evet tum amrka ve model kullanıcıları bekliyoruz yarumlarıyla
  • kulandik ya ayipsin aslnda yeri bura ama sende konu disini buraya yonelt bakalm karslkli alisveris olsn
  • kulandik ya ayipsin aslnda yeri bura ama sende konu disini buraya yonelt bakalm karslkli alisveris olsn
  • Aslında burda yapmak mumkun olsa burda bir anket açıcam ama burda anket yapılmıyor sadece msj atabiliyorsun ondan oraya yönlendirdim
  • Anketiiz 2. gununde katilimlarinizi bekliyoruz link ilk mesajda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de katıldım ;)
  • Tesekkur ediyoruz
  • Oy bekliyoruz
  • Bu günüde gene toshiba önde kapattı yarın ola hayrola
  • Ben oyumu Acer dan yana kullandım.Görüşlerimide belirmiştim ama nedense silin miş.

ACER diyorum çünkü,
    Servis / Fiyat / Özellik bakımından çok iyi.

Toshibanında bu kada abartılmasına karşıyım ayrıca, sadece kaliteli ürün yapmak yetmiyor. Yoksa herkes Toshiba der bu anketin bi numarası kalmaz. Yani Anketin başlığı yanlış bikere, En iyi derken neye göre en iyi.
  • Katildigin icin tesekkurler ama modlar disinda bizim silme yetkimiz yok onlara kiz

3. gunumuz hala toshiba onde fikir almak isteyenleri bekliyoruz
    quote:

Orjinalden alıntı: JSPci

Ben oyumu Acer dan yana kullandım.Görüşlerimide belirmiştim ama nedense silin miş.

ACER diyorum çünkü,
    Servis / Fiyat / Özellik bakımından çok iyi.

Toshibanında bu kada abartılmasına karşıyım ayrıca, sadece kaliteli ürün yapmak yetmiyor. Yoksa herkes Toshiba der bu anketin bi numarası kalmaz. Yani Anketin başlığı yanlış bikere, En iyi derken neye göre en iyi.

• Arkadaslar 4. gunumuzdeyiz ankete katilmamis olanlari bekliyoruz!
  • hp pavilion +1
  • 4.gunun son saatlerindeyiz toshiba gene onde gidiyor hadi bakalim
  • 5. gunde yine sizlerlerleyiz toshiba gene önde herkesi bekliyoruz
  • Bence objektif değil insanlar kendi kullandıklarını işaretliyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jrem

Bence objektif değil insanlar kendi kullandıklarını işaretliyorlar.

Valla dostum, bende şuan hem Acer var, yeni bir de Toshiba aldım, arada büyük kalite farkı var bence, ben ondan Toshiba yı işaretledim. Kuzende, Hp var onu da biliyorum, arkadaşın Dell ini kullanmıştım 3-4 gün, bunları karşılaştırdım, bence Toshiba. Ama sony ler de çok kaliteli ama çok pahalı, sony aslında 1 numarada diyebiliriz, ama çok pahalı o yüzden işaretlemedim.
  • Ben Acer kullanıyorum. Ama Sony işaretledim sonuçta burda kaliteye oy veriyoruz fiyatını göz önünde bulundurmak yanlış. Sanırım herkes senin gibi düşünerek Toshibaya oy verdi. Soruyorum Toshibaya oy verenlere Sony ve Toshiba arasında fiyat uygun olsa hangisini seçerdiniz? Fiyata değil kaliteye oy verilmesi gereken bir anket bence..
    quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

quote:

Orjinalden alıntı: jrem

Bence objektif değil insanlar kendi kullandıklarını işaretliyorlar.

Valla dostum, bende şuan hem Acer var, yeni bir de Toshiba aldım, arada büyük kalite farkı var bence, ben ondan Toshiba yı işaretledim. Kuzende, Hp var onu da biliyorum, arkadaşın Dell ini kullanmıştım 3-4 gün, bunları karşılaştırdım, bence Toshiba. Ama sony ler de çok kaliteli ama çok pahalı, sony aslında 1 numarada diyebiliriz, ama çok pahalı o yüzden işaretlemedim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.