Şimdi Ara

Dikkat dağınıklığım var yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafamda çok fazla şeyler düşündüğüm için antidepresan içiyordum 3 yıl içtim bıraktım şimdi 20 gün oluyor ilk başta başım falan dönüyordu onlar geçti şükür.

Şimdi araba sürerken eski soğukkanlılıpım ve dikkatim yok arabayı hızlı ve kötü sürmeye başladım

Bugün bi doblo tam dibime girmiş bende az geri yapıp çıkayım derken
    güzel bi kız var sınıfta ona bakarken küüüt diye birses geldi Allahtan doblo zaten yakındı hiç birşey olmamış ders çalışıcam ama kafam çok dalgın şuan panikteyim ne yapmalıyım

• günde kaç posta?
  • Başlık: Dikkat dağınıklığım var yardım

Ne yardımı bekliyon kardeş dikkatini biz mi toplayalım
  • ilacı bırak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikiyatriste git dikkat ilacı vardı
  • aynısı bende var biri bişey anlatıyo mesela onu hiç dinlemiyorum kafam hep başka şeylerde oluyo , dikkatimi veremiyorum. yada ders çalışırken hep 10 dk çalışıp bırakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 22 Haziran 2016; 22:57:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inkyz

günde kaç posta?

Ramazandayız hiç içimden gelmiyor zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Midemde sorun var yardım edin :'(
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Die4Freedom

Başlık: Dikkat dağınıklığım var yardım

Ne yardımı bekliyon kardeş dikkatini biz mi toplayalım

Daha önceden bu sorunu olup çözen vardır belki yardım istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneox

ilacı bırak

ilacı bırakalı 20 gün oldu zaten
  • hangi ilacı kullandın ? Selectral alıyorum ben gayet tatlı oluyor. Tek konuyu düşünüyorum. Öbür türlü konular kafam da evlilik programı çeviriyor, sezon finali de vermiyor şerefsizler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

hangi ilacı kullandın ? Selectral alıyorum ben gayet tatlı oluyor. Tek konuyu düşünüyorum. Öbür türlü konular kafam da evlilik programı çeviriyor, sezon finali de vermiyor şerefsizler...

Selectrayı ortadan bölüyordum fakat artık bıktım dedim üzerimdeki hamlık kalktı kalkmasına ama kafam istambul gibi oldu önceden canada gibiydi
  • ben direkt içiyorum ilk kullandığımda kafamda filler tepişmişti, şu an hiç sıkıntı yok bırakınca kötü oluyorum
  • Bu dikkat dağınıklığı teşhisi devlet hastanelerinde konuyor mu?

• fazla hareketlilik var mi

hiperaktivitedir varsa

• İlacı aniden kesmek iyi değil. Örneğin bir kapsül alıyorsanız bırakmaya yakın yarım kapsül alarak azalta azalta bırakmalıydınız.

• Bende de var çözümü b12 kardeş, bu arada bir anımı anlatayım:
    Lise 1'e yeni geçmişim, sınıfımız 3. Katta tam bahçenin yanındaki boş valeybol-futbol alanına bakan yerde. Bir tenefüs saati bende yapacak iş bulamadım pencereden bahçeyi izliyorum. O sırada birde ne göreyim son sınıflardan kızlar birinin ellinde valeybol topu sahaya gidiyorlar. Hemen hemen hepsinde Yuvarlak yaka mı denir o yakamı top yakamı onlardan giymişler. Aralarında kimyacının bir akrabasının kızı da varmış ama tabii 9 olduğumuzdan bir şey bilmiyoruz. Benim gözler haliyle topa değim kimyacının akrabasının malum yerinde. Topa bir vuruyor.. Neyse tabii zaman çabuk geçmiş, zil sesini duymayan özürlü kulaklarım saolsun. Derste kimyaymış. Hoca yanıma gelmiş benim ruhum duymuyor elf gözlerim başka yerde tabii dedi ' güzel mi ' bende malım ya ' kimyacınınkine bak genetik galiba bunlarda' dedim. Adam sınıfa girdi kapıyı kapattı işte ben o sırada çakmıştım olayı.

Sonra ne mi oldu kimyadan kaldım tabikide

(özet dikkat dağınıklığı pişmanlıktır)

• quote:

Orijinalden alıntı: elfgözlülegolas

fazla hareketlilik var mi

hiperaktivitedir varsa

Yok hocam ama böyle sürekli bir panik hali var yaz okulundayım kalıcam diye tırsıyorum
    belki oruçtan olabilir su kaybı çok oluyor sıcaktı sıkıntı basıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

İlacı aniden kesmek iyi değil. Örneğin bir kapsül alıyorsanız bırakmaya yakın yarım kapsül alarak azalta azalta bırakmalıydınız.

zaten 6 aydır ilacı 3 te 1 ini kırıp içiyordum ben eskidende böyleydim ben en iyisi n12 ye devam edeyim eskidende içerdim pembe panter hapı

ocean plus diye bir balık yağı aldım belki oda yapmış olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.