Şimdi Ara

_DİKKAT_ASIL ŞİMDİ KNİGHT KAPANABİLİR_

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet yine uzun olcak ama çok önemli bir konu. burda.cafede çok takılan müşterilerinden biri hatta kanki olmuşlar o kadar yakın böyle bişi yapıyor dinleyin:

Adamın bi charı var. knight'a kayıtlı değil. yani aynı oyuna aynı id ile aynı servera aynı charı yanyana getiriyor. bu adam dies de ama hepsinde yapabiliyor. oyunda yan yana gelince kendisine yüklü miktarda para veriyor. sonra veren charı select çekip sokuyor 2 ye katlanmış para. gm ler hiçbişey yapamıyor. adam gm leri tehdit ediyor. ya bana full shelli melli dizilmiş lvl 70 edit char yaparsınız yada bütün server ları çökertirim diyor. galiba yakında 70 charı alcak ama dururmu bence durmaz. serverları çökertme olayıda şu. hatta diesde biraz başladı işe. adam sonsuz para bastığı için dies serverındaki moradondaki bütün merchantları silip süpürmüş. boşaltmış hepsini item satan 1 kişi yok. adam shelleri shardları ne bulursa alıp siliyor. bu da piyasa fiyatlarının çok pis katlanması demek. ortada item kalmayınca mirage +1 oılcak 200m. bunu her serverda yapabiliyor. bu adam bi chare bulmak lazım. adamın üyeliği kayıtlı olmadığı için banlayamıyorlar. ama adam kendi hotmaili ile üyelik alamıyor. kırmızı listede ama yapcak bişey yok. bu yaptığı site hacklemekle aynı şey. yasalara göre yasak olması lazım. hiç bişey yapılamaz mı. sitenin bundan haberdar olması lazım. ama niye bişey yapmıyor. adam bütün knightı çökertebilir yani. her serverdaki her itemi alsa item kalmasa ne yapcan. aptal bi +1 mirage 1milyar olursa. premium üyelikler bile oyunu bırakmaz mı. knight para kazanamaz. ama niye birşey yapmıyor. ingilizcesi olan resmi siteye bişiler yazsın göndersin bence. hatta mahkemeye kadar taşınması lazım bu olayın. bence site hacklemekle aynı şey. knightı yapanın para kazanmasını bile engelliyecek adam. ama adam ne yaptığının farkında değil.

(bence %100 mahkemelik bir olay. knightı yapan ben olsam mahkemelerde süründürürüm çünkü benim para kazanmama ekmek parama engel oluyo)

adam istediğiniz kadar patch indirin hiçbişey yapamazsınız diyor. belki de o kadar alakalı alakasız patch bu yüzden iniyor bilmiyoruz. Knight Online'ı 1 sene önce Gölcüğe getirip tanıttığğım için kendimden utanıyorum kendi kendime takılcaktım ne güzel...

takdir sizin. bence ya bu adam kenara çekip ağzı burnu kırılcak yada mahkeme. böyle devam ederse büyük ihtimal knight çökcek. bişler yapılması lazım. knight kapanabilir!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 20 Şubat 2006 19:55:12 >

Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.

• şimdi o adam burdaysa ve seni tanırsa

• yaw merchantlar hala duruor diesde hatta kekuri ring 150m yani bu adam pehhhhhhhhhh....

• bu olaya yalan desemmi doğru desemmi bilemiom!

en ii si herkes bi yorum yapsın ben de yorum yaparım

bu olay çok kötü bişey o adam da cezasını yakında bulur!

ama nası banlayamıyolar o adamı anlayamadım

o adam nası üye diil orayı anlatırmısın?
    nation:karus

• way bea
  • bilmiyorum. ama gözlerimle gördüm. aslında biraz şerefsizlik bendede vardı. adam herkese 10ytl 2 milyar 20ytl 4 milyar diyomuş. bu gün gittik yapmıyoz kimseye dedi. bide 7.5m 1 milyar için başka biri dedi. adamda yapmıyoz diyince ortada bende seni herkese söylicem resmi sitede açıklıcam adresini sen kimsin lan. mahkemelik olocaksın. yaptığın çok büyük suç. (demedim. daha doorusu diyemedim 20-23 yaşında herif lazn ne diyem. ama daha kıl olursam okuldaki knightçılarla bascaz orayı) neyse adam yapmıyoz diyince bende söyleyim dedim. site açılsın ordada söyleyecileceğim yerler arıcam.
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GOOGLE'da Bot Sonuçlar
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adam bir yolunu bulmuş tmm,ya bence şöyle yap;Önce iyi ingilizce bilen bir adam bul sonra bu cafede dönen olayları knightonlineworld.com un forumda guzel bir acıkla,adresini felan ver bu cafenin,ek olarakda oyun masterlarına ve site adminine özel olarak mesaj yolla forum aracılıgı ıle,o zaman bu adam hapisi boylar.
  • adam basbaya dupe yapıyor işte. para 2 katına çıktığına göre parayı dupelemiş. bitek dupe yapan bu adam değilki. dolu kişi var. ama senin anlattığın dupe methodunu ilk defa duyuyorum. üye değilse nası oyunu açıp login oluyo ki

bang! bang!
  • ingilizcem iyi değil. ingilizce bilen arkadaşım da yok. birinide bulabileceğimi sanmıyorum. bu olayı edebiyatı güzel olan biri güzel türkçesiyle olaya alsın. direk kendi ağızından anlatsın. sonra ben onu alıp başka yerlere ingilizce bilen kişilere mailleyem onlar bana çevirir. ama önce kendi yaazdıüım türkçe yazının grameri düzgün cümleleri açık ve net yazım yanlışı veya devrik cümle olmamalı. varmı türkçesi 5 olan benim edebiyattan sorumluluğum var
  • quote:

Orjinalden alıntı: veledizina

bilmiyorum. ama gözlerimle gördüm. aslında biraz şerefsizlik bendede vardı. adam herkese 10ytl 2 milyar 20ytl 4 milyar diyomuş. bu gün gittik yapmıyoz kimseye dedi. bide 7.5m 1 milyar için başka biri dedi. adamda yapmıyoz diyince ortada bende seni herkese söylicem resmi sitede açıklıcam adresini sen kimsin lan. mahkemelik olocaksın. yaptığın çok büyük suç. (demedim. daha doorusu diyemedim 20-23 yaşında herif lazn ne diyem. ama daha kıl olursam okuldaki knightçılarla bascaz orayı) neyse adam yapmıyoz diyince bende söyleyim dedim. site açılsın ordada söyleyecileceğim yerler arıcam.

e-mail ya da msn adresini biliosan verirmisin ben bu adamı biraz sevdim gibi

inşallah cezasını bulur

• biterse cok ıyı olur ama herkes bu oyundan kurtulur rahatlar ama boyle bısey olması cok tuhaf olur komplo teorisi gibi

Orjinalden alıntı: by_BLADE

e-mail ya da msn adresini biliosan verirmisin ben bu adamı biraz sevdim gibi

töbe töbe
  • bence ısı gızlı halledelım turkler kotu durumuna dusmesın sız k2 ntwork un yerınde olsanız turklere verır mısnız golcukte otuersam ağzıyla burnu arasına estetık yaparım sız dovun cıddıym adamı gercekten sıkayet edın ılk olara polıse fln gıdın

kayıtlı ıd yoksa nasıl gırıokı sacmaladın bıraz

yanlız bende ole bı olaya tanık oldum olımpıada (ılk zamanalarında) EMRE__ISAAC dıe bırı vardı pardon ıkı vardı
    bırı cıvcıv dığerı cıvcıv değildı ash partysındeydı

Orjinalden alıntı: __Sniper___

bence ısı gızlı halledelım turkler kotu durumuna dusmesın sız k2 ntwork un yerınde olsanız turklere verır mısnız golcukte otuersam ağzıyla burnu arasına estetık yaparım sız dovun cıddıym adamı gercekten sıkayet edın ılk olara polıse fln gıdın

yanlız bende ole bı olaya tanık oldum olımpıada (ılk zamanalarında) EMRE__ISAAC dıe bırı vardı pardon ıkı vardı

birinin başında boşluk vardır belki yaw ya da ISAAC ın başındaki birinde I dierinde küçük 'L' dir. o ne yaw

• çok garip bi olay

"357.Dönem (Kasım 2014) Kısa Dönem - Yedek Subay Adayları"
    357. Dönem Liste Kayıt - 357. Dönem Liste Görüntüle
    _
  • quote:

Orjinalden alıntı: helluri

bi oyun için mekan basılırmı yapmayın etmeyin.adam hile yapıyo diye miilet birbirine bıçak çekicek.garip bi olay

knight kapanabilir diyom. bu yaptığı gerçektende büyük bir suç. oyun deyip geçme. adam bu oyundan para kazanıyor. onlarca belki yüzlerce adamı var hepinin maaşını veriyor. sadece bir oyun değil. bi şirket. k2network hafife alma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Sniper___

bence ısı gızlı halledelım turkler kotu durumuna dusmesın sız k2 ntwork un yerınde olsanız turklere verır mısnız golcukte otuersam ağzıyla burnu arasına estetık yaparım sız dovun cıddıym adamı gercekten sıkayet edın ılk olara polıse fln gıdın

kendi gözlerimle gördüm nasıl böyle bişey olur bilmiyorum. adam bi biltgisayardan giriyo sonra yan bilgisayardan aynı üyelik aynı char la giriyo. nasıl yapıyo bilmiyom. char kayıtlı değil diyo ve gmler bunu banlayamıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 20 Şubat 2006 19:03:02 >

• KUSURA BAKMA AMA SANA İNANMADIM BENCE SAÇMA ..... BOLE BİSİ OLSAYDI KNİGHT SERVERLERİ ÇOKTAN ÇÖKERDİ DİERZDE MERCHANTLAR HALA DURUYOR SANA KIRICI BİSİ SOLEMEYECEM AMA BENCE ÇOOOK SAÇMA
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.