< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 20 Şubat 2006 19:55:12 > |
|
Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

o adam da cezasını yakında bulur!
adam herkese 10ytl 2 milyar 20ytl 4 milyar diyomuş. bu gün gittik yapmıyoz kimseye dedi. bide 7.5m 1 milyar için başka biri dedi. adamda yapmıyoz diyince ortada bende seni herkese söylicem resmi sitede açıklıcam adresini sen kimsin lan. mahkemelik olocaksın. yaptığın çok büyük suç. (demedim. daha doorusu diyemedim 20-23 yaşında herif lazn ne diyem. ama daha kıl olursam okuldaki knightçılarla bascaz orayı) neyse adam yapmıyoz diyince bende söyleyim dedim. site açılsın ordada söyleyecileceğim yerler arıcam.