Şimdi Ara

Dikiz aynası süsü + oto kokusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
7.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onrkrtc

Koku olarak tek geçiyorum.
     Dikiz aynası süsü + oto kokusu

Aynada ise kız arkadaşımın hediye ettiği bordo-mavi ufak patikler var.

+1910
  • Merhaba Arkadaşlar;

Bence bu kokularıda deneyin hem şık hemde güzel kokuyor.http://www.arabamaraba.com/asp/group/491/Sise-Kokularhttp://www.arabamaraba.com/asp/listgroup.asp?a=0&group=110-03-02&groupref=490&lsort=5&lsdir=1&Page=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobiltutkudur -- 27 Kasım 2013; 15:14:32 >

• Tek geçerim , bayanları çok etkiliyor :)
  • Nazar boncuğu var. Koku kullanmıyorum.
  • Ne ararsan var
  • California Scents araç kokusu kullanıyorum. Birçok çeşiti var bendeki bublegum sakız kokulusu. Aracın içine bindiğiniz dakıkada burnunuza vuruyor ve acaip etkili. 2 aydan fazla kalıcı kokusu var. Kokuda şuana kadar aldıklarım arasında bu kokuların üstüne tanımam satan kişi arkadaşımdır herkese öneririm.
  • tavsiye ederim her binen bayılıyor  Dikiz aynası süsü + oto kokusu
  • Bende California Scents kullanıyorum bütün araçlarım da kalıcı ve etkili kokular :)
    Dikiz aynasında ise Disko Topları var
  •  Dikiz aynası süsü + oto kokusu

Arkasındaki Jelatini çıkarıp vitesin önündeki boşluğa koyuyorum 10 numara kokusu var , kışın uzun ömürlü ,uygun fiyatlı kırmızısı şiddetle tavsiye tek dezavantajı sıcakla direk temasta kuruyor , yazlarıda 20 günde kuruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanKirpik

tavsiye ederim her binen bayılıyor  Dikiz aynası süsü + oto kokusu

Vanilla mı BU ?

• Gokberksonmez kullanıcısına yanıt
    very vanilla diye geçiyor normalini denemedim hem uzun süre gidiyor hemde müthiş bi koku. eskiyeni bagaja takıyorum. Bauhausta 3lü paket 9.90
  • bende kipadan aldım kendime 9 90 a , abimede çam kokusunu aldım ama vanilla 10 üstünden 10

• Kendi kokusu bitince aracımı değiştiririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercandrsn

Kendi kokusu bitince aracımı değiştiririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellori Hazretleri -- 5 Ocak 2014; 3:14:49 >
  • california scentsi tek geçerim fakat bubble gum benim burnumu çok yormuştu yazın baş ağrısı yapmıştı.şuan little trees vanilla var.şimdiki yeni amacım chemical guyz'ın stripper kokusunu bulmak..
  • Airwick '' kavunlu sanırsam Aracımızı aldıgımız adam kıl'ın tekiydi içi her dakika tertemiz bir arabaydı bagajına küçük bişi yaptırmıs asmış bagaj ve arabanın için çok güzel kokuyordu binen arkadaşlarım halen '' ulan arabanın ilk geldiği sıra çok iyiydi içi güzel kokuyordu diyor '' yaz gelmeden güzel kaliteli bir koku alacağım inanın etkisi çok..:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyrenia

quote:

Orijinalden alıntı: bysecox

quote:

Orijinalden alıntı: raikkonen999

quote:

Orijinalden alıntı: onrkrtc

Koku olarak tek geçiyorum.

Aynada ise kız arkadaşımın hediye ettiği bordo-mavi ufak patikler var.

bu akıtıyor yau

Sorma arkadaş ya arabanın konsolu felaket ediyordu az kalsın bide benimki kavunlumuydu mangolumuydu ne halttı bana güzel geliyordu ama arabaya her rahatsız oluyordu

Hic estetik bi goruntusu de yok:) gerci pek dikkat cekmeyecek yerlere koyuyorsunuz degilmi:) bi de kullugu kullanmiyorsaniz eger kullugun ucune koyulan plastik kavanozda kokular vardi gittidigiyorda bundan daha mantikli olabilir belki

vallahi 3 arabada da bundan var, 3-4 yıldır hiç şaşmamışımdır bundan. yeni megane'ye de, arabayı alır almaz koydum hemen. araba havalandırılıyorsa, çok güzel bir koku veriyor. atıyorum koltuğun altına, görünmüyor bu sayede.

• hiç dikkat etmem

geçen gün pizza siparişi vermiştim dominostan, karton koku da getirmiş yanında arkadaş; aynaya onu taktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

California Scents araç kokusu kullanıyorum. Birçok çeşiti var bendeki bublegum sakız kokulusu. Aracın içine bindiğiniz dakıkada burnunuza vuruyor ve acaip etkili. 2 aydan fazla kalıcı kokusu var. Kokuda şuana kadar aldıklarım arasında bu kokuların üstüne tanımam satan kişi arkadaşımdır herkese öneririm.

herkes övmüştü aldım,inanın ertesi gün attım. Çok ağır ve kötü geldi bana. Tercih meselesi tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: 007nightmare

quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

California Scents araç kokusu kullanıyorum. Birçok çeşiti var bendeki bublegum sakız kokulusu. Aracın içine bindiğiniz dakıkada burnunuza vuruyor ve acaip etkili. 2 aydan fazla kalıcı kokusu var. Kokuda şuana kadar aldıklarım arasında bu kokuların üstüne tanımam satan kişi arkadaşımdır herkese öneririm.

herkes övmüştü aldım,inanın ertesi gün attım. Çok ağır ve kötü geldi bana. Tercih meselesi tabi

Aldığınızda bi sorun olabilir. Takıldığım diğer forumda birçok kişi severek kullanıyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.