aracınızı düzenli temizliyorsanız kokuya ihtiyaç duymazsınız. ucuz yollu sevdiğiniz kokuda bir deodorantı polen filtrenize haftada bir sıkın. havalandırmayı açtıkça ufak ufak içeriye güzel üfler. onun dışında kokuya boşuna para vermeyin. yuvarlak glade'lar çabuk tükeniyor, havalandırma yerine takılanlar da sızdırma yapabiliyormuş (3-4 yıkamacıdan duydum) ve plastiğin boyasını kaldırıyormuş, önermediler.
neyse işte öyle :D
Yuvarlak air wickler güzel kokuyor aracımın bardak koyma yerinede tam oturuyor oyüzden hep onu kullanırım
Dikiz aynasınada bir arkadaşımızın yeni dogan oglunun ayakkabısı asılı
quote:
Orijinalden alıntı: abisi1
aracınızı düzenli temizliyorsanız kokuya ihtiyaç duymazsınız. ucuz yollu sevdiğiniz kokuda bir deodorantı polen filtrenize haftada bir sıkın. havalandırmayı açtıkça ufak ufak içeriye güzel üfler. onun dışında kokuya boşuna para vermeyin. yuvarlak glade'lar çabuk tükeniyor, havalandırma yerine takılanlar da sızdırma yapabiliyormuş (3-4 yıkamacıdan duydum) ve plastiğin boyasını kaldırıyormuş, önermediler.
neyse işte öyle :D
Denicem,mantıklı geldi bir de hocam iç temizliği neyle yapabilirim? dün iç dış temizlettirdim oto yıkamada ama bugün böyle kötü bir koku farkettim arabada sanki sildikleri bez filan kokuyormuşta arabayı kokutmuş gibi, ne ile silip temizleyebilirim kuru kuru bezle yapmak dışında mesela ? teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: HondatugraL
quote:
Orijinalden alıntı: 007nightmare
quote:
Orijinalden alıntı: HondatugraL
California Scents araç kokusu kullanıyorum. Birçok çeşiti var bendeki bublegum sakız kokulusu. Aracın içine bindiğiniz dakıkada burnunuza vuruyor ve acaip etkili. 2 aydan fazla kalıcı kokusu var. Kokuda şuana kadar aldıklarım arasında bu kokuların üstüne tanımam satan kişi arkadaşımdır herkese öneririm.
herkes övmüştü aldım,inanın ertesi gün attım. Çok ağır ve kötü geldi bana. Tercih meselesi tabi
Aldığınızda bi sorun olabilir. Takıldığım diğer forumda birçok kişi severek kullanıyor.
hocam sanmıyorum ama belki de öyledir, evet herkes çok seviyor biliyorum
Aracımı bal dök yala şeklinde tertemiz kullandığımdan o hafif deri ve temizlik kokusu yetiyor. Aynaya da hiçbir şey asmam. Yıkamacıda falan koku asıyorlar veya benzinlikte zorla veriyorlar ama aynen çöpe...
Şirket aracımda ise koku koymazsam pislikten nefes alamıyorum. Arabayı iç dış kaç kez yıkattıysam da artık nasıl kullanmışsa benden önceki bir türlü çıkmıyor içine sinmiş koku. Dolayısıyla fark etmiyor mutlaka değişik kokular alıp takıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme