Şimdi Ara

Dikey Supurge Tavsiyesi (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.674
Cevap
46
Favori
649.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dyson V8 Absolute
    Kısa süreliğine En iyi fiyat. Sınırlı adetlerde
    www.gelbura.com
    Elektrikli Ev Aletleri En Uygun Fiyatlar ve En İyi Modellerle Hızlı Kargo ile Gelbura.com' da | Gelbura.com
    https://www.gelbura.com/urun/dyson-v8-absolute-sarjli-kablosuz-supurge-hakman-garantili

• 2 hafta kadar önce Electrolux EUP86TBM modelini aldım.

Eşim oldukça memnun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discovery_ -- 30 Nisan 2018; 18:29:30 >
  • Merhabalar,

Ben de şarjlı dikey süpürge araştırması içindeyim.

-Normal seviyede en az yarım saat kullanma süresi
    -Li-ion pil
    -Hepa Filtre
    -Emiş gücü yüksek (Halıda da çekim gücü iyi olan)
    -Ses desibeli düşük
    -Mobilya temizleme başlığı
    özelliklerde olmakla beraber evde 2 tane kedim olduğu için tüylere karşı da dayanıklı olması gerekiyor.

Electrolux ve Fakir markalarında bu özellikleri taşıyıp evcil hayvan tüyleri için de olan modelleri var mıdır?

Dyson markada bu özelliklere sahip modeller var ama hem çalışma süresinin az olması hem de çalıştırma esnasında düğmeye basılı tutmak gerektiğinden bir süre sonra parmağı yorabilir diye düşündüm, o yüzden de değerlendirmeye alamadım. Ya da Dyson marka kullanan var ise tecrübelerini aktarabilir mi?

Saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAJOR352

Merhaba,
    Dyson V8 Absolute
    Kısa süreliğine En iyi fiyat. Sınırlı adetlerde
    https://www.gelbura.com/urun/dyson-v8-absolute-sarjli-kablosuz-supurge-hakman-garantili
    Ne kadardi ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    şarjlı süpürge arayısındayım bende bugün fakir mağazasında gördüğüm, fakir franky pro modelini çok begendim 1000tl civarında bir fiyatı var fakat bu şarjlıya ihtiyaç duymamızın nedeni aslında evde kenarda köşede oluşan tozları zahmetsizce çekmek, acaba bu kadar yeterli bir makinaya gerek yok mu 18v lı yada 12v li makinalarda yeterli olur mu? tecrübe ederler paylaşırsa sevinirim.
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Rica etsem kullandığınız model hakkında bilgi verebilir misiniz. Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TwiNChiL T kullanıcısına yanıt
    merhaba,

2699 tl ile satıştaydı ilk gün
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba candoğan bey, bizim evimizde de iki kedi var ve sürekli süpürmek gerekiyor evi. Bu nedenle en kısa sürede almak istiyorum. Rica etsem hangi markanın hangi modelini kullanıyorsunuz belirtebilir misiniz? Tavsiyeniz nedir? Teşekkürler.

• Elektrolux Ergorapido serisini tavsiye edemeyeceğim.

Ergorapido 11 modele sahibiz, cihaz 3 kere batarya arızası verdi, 2 kere batarya değiştirdiler, 1 kere sorun bulamadılar.

Sonunda garantisi bitti cihazın ve bataryası yine bozuldu. Şu an 240 tl istiyorlar tamir için, evin bir köşesinde yatıyor cihaz, kullanamıyoruz.
  • Kullanmakta olduğumuz Homend 1250 süpürge hakkında burada yorumlar yazmıştım ancak geçen hafta süpürgenin otomatik kablo sarma makarası kilitlendi ve kablo o şekilde dışarıda kaldı.

Buradan sonrası için hiç alışık olmadığımız bir durum yaşadım, bunu paylaşmak istyerim.

En yakın Homend yetkili servise götürmeyi düşünerek garanti belgesini elime aldım ve gördüm ki sadece tek bir servis çağrı numarası var. Garanti belgesinde verilen numarayı aradım. Karşıma çıkan görevliye durumu anlattım. Benden sadece ürün üzerindeki seri numarasını okumamı istedi. Numarayı söyleyince bütün bilgilerim önündeki ekrana çıktı. Telefondaki kişi bana süpürgeyi kargoya siz mi bırakırsınız yoksa biz mi aldıralım diye sordu. Bende masraf olmasın ben bırakırım deyince bunun için ek ücret almıyoruz dedi. Süpürgeyi evinizden alıp, tamir edildikten sonra yine evinize ücretsiz olarak kargoluyoruz dedi.

Bugüne kadar karşılaşmadığım bir durumu burada yazmak istedim. Genelde bu tip durumlarda karşı firma fatura, garanti belgesi, servise git, servise dert anlat sonra tekrar ürünü servisten almaya git şeklinde bir prosedür izlediği için çok hayret ettim.

Bu arada ürün evden ücretsiz olarak alındı, tamir gördü ve dün adrese kargo tarafından ücretsiz teslimat yapıldı.

Reklam yapmayı sevmem ama böyle güzel şeylerle karşılaşınca yazmak istedim.

• HEPA filtreli dikey tavsiye edebileceğiniz model nedir arkadaşlar. Sarjlı olmasına gerek yok, hatta sarjlı olmasa daha mantıklı gibi.
  • Dyson V7 veya V8 başarılı aletler ama fiyatları çok yüksek değilmi.. Bir de şarjlı aletlerin bataryaları kısa zamanda sorun çıkartabiliyor. Sorun yaşayan oldumu acaba..

V7 veya V8 kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi.

• V7 V8 gerçekten başarılı ama pahali. Şarjlilarda batarya elbet bir gün (2-3-4 yil) işe yaramaz hale gelecek. Burda dyson parcalarinin çok pahali olusuda cabası. Ben bu yüzden dyson muadili olan fakir franky pro düşünüyorum. 1000tl ve yeterli hizmeti verebilicek gibi duruyor mağazada çekim gücünü gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Kullanmakta olduğumuz Homend 1250 süpürge hakkında burada yorumlar yazmıştım ancak geçen hafta süpürgenin otomatik kablo sarma makarası kilitlendi ve kablo o şekilde dışarıda kaldı.

Buradan sonrası için hiç alışık olmadığımız bir durum yaşadım, bunu paylaşmak istyerim.

En yakın Homend yetkili servise götürmeyi düşünerek garanti belgesini elime aldım ve gördüm ki sadece tek bir servis çağrı numarası var. Garanti belgesinde verilen numarayı aradım. Karşıma çıkan görevliye durumu anlattım. Benden sadece ürün üzerindeki seri numarasını okumamı istedi. Numarayı söyleyince bütün bilgilerim önündeki ekrana çıktı. Telefondaki kişi bana süpürgeyi kargoya siz mi bırakırsınız yoksa biz mi aldıralım diye sordu. Bende masraf olmasın ben bırakırım deyince bunun için ek ücret almıyoruz dedi. Süpürgeyi evinizden alıp, tamir edildikten sonra yine evinize ücretsiz olarak kargoluyoruz dedi.

Bugüne kadar karşılaşmadığım bir durumu burada yazmak istedim. Genelde bu tip durumlarda karşı firma fatura, garanti belgesi, servise git, servise dert anlat sonra tekrar ürünü servisten almaya git şeklinde bir prosedür izlediği için çok hayret ettim.

Bu arada ürün evden ücretsiz olarak alındı, tamir gördü ve dün adrese kargo tarafından ücretsiz teslimat yapıldı.

Reklam yapmayı sevmem ama böyle güzel şeylerle karşılaşınca yazmak istedim.

Kablo sarmasız 1240 modelinden bizde de var. Homend servisi bu konuda Türkiye'de ender sağlam iş yapan firmalardan birisi. 5 farklı homend ürünüm var çok memnunum.

Ancak 1240 modelinde yaşadığımız tasarımdan kaynaklı bir sorun var, sizde de var mı bilmiyorum, teleskopik borunun gövdeye bağlandığı noktadaki plastik aksam sürekli kırılıyor bizde. Kilit mekanizmasını 3 kere garantiye gönderdim yapılıp geldi. Makine çok güçlü ve başarılı onda sorun yok ama bu yaşadığımız sorun nedeniyle tutar iadesi talebi raporu istedim ve o şekilde bana gönderdiler. Şimdi n11'den aldığım yere iade edip parasını alacağım. Kendileri de kabul etti, zaten 1240 modeli üretimden kalkmış, yoksa ürün çekiş gücü ve kalite olarak çok başarılıydı.

Hatta Homend bana üst model olan ve otomatik kablo sarma, sessiz mod vs özelliği olan 1250 önerdi ama hanım kabul etmeyince almadım. Komşuda görmüş sanırım çok daha hafif ve pratik King markalı varmış sanırım ondan alacağım ya da ona benzer daha hafif bir model.

Homend ürünlerini kesinlikle tavsiye ederim, servis noktasında çok başarılılar.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğiniz noktada sorun yaşamadık. Sadece otomatik kablo sararken kilitlendi ama tamir görüp geri geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

blue hause maceramdan sonra edindiğim tecrübedir; şarjlı süpürge almayın ...
    Ne önerirsiniz?
  • iskocya İ kullanıcısına yanıt
    evde fantom p-1200 pratic var yıllardır kullanıyoruz, bozulursa yine aynısından veya diğer modellerinden birini alırım büyük ihtimal ...
  • quote:

evde fantom p-1200 pratic var yıllardır kullanıyoruz, bozulursa yine aynısından veya diğer modellerinden birini alırım büyük ihtimal ...
    p1500 ile arasındaki farkı tam bulamadım. Sitesinde ikisi de 500 watt yazıyor.
  • iskocya İ kullanıcısına yanıt
    tasarımları farklı ...
  • quote:

tasarımları farklı ...
    Bir de koltuk aparatı varmış.
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.