Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
830.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

quote:

Orijinalden alıntı: Exocoetidae

Benim mat60 türkçe51 şuan.

70mat 60tr yapmam lazım.

Hocam vallaha helal olsun temeliniz iyi sanirom ben resmen yeni görüyo gibiyim bayagi zorlaniyorum insallah cabalarimiz karsiliksiz kalmaz

Benim de temel pek iyi sayılmaz 2. sene bu.

İnşallah karsılıksız kalmaz.
  • quote:

Yahu arkadaş mat sıfır olarak başladım bu işe en fazla taş çatlasın 40 net yuapabiliyorum daha denemöelere başlamadım genelde tasarıya giriyorum , sınava 90 gün kaldı beyler nasıl çalışıyorsunuz ? şu 3 ayda 60 ı bari görmek istiyorum

Mat konuları ve geometrinin yarisi bitti suan soru bankasi cozmeyi biraktim hergun 1 deneme cozuyorum suan az bir zaman kaldi eksik oldugun konulari deneme ustunden kapatmaya calis sinav agirlikli calis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SQua

quote:

Yahu arkadaş mat sıfır olarak başladım bu işe en fazla taş çatlasın 40 net yuapabiliyorum daha denemöelere başlamadım genelde tasarıya giriyorum , sınava 90 gün kaldı beyler nasıl çalışıyorsunuz ? şu 3 ayda 60 ı bari görmek istiyorum

Mat konuları ve geometrinin yarisi bitti suan soru bankasi cozmeyi biraktim hergun 1 deneme cozuyorum suan az bir zaman kaldi eksik oldugun konulari deneme ustunden kapatmaya calis sinav agirlikli calis

ilgin için sağol hocam şu son 1 ay içinde soru bankasını kapğatıp kendimi tam tekmişl hazır bir biimde denemeye başlayıp son 2 ay ara vermeden günde 2 deneme şeklinde gitmeyi düşünüyorum problemler baya kasıyor beni bakalım sonuç naısl olacak

• Bugun saat 4 te bakirkoy pegem akademide tg-4 deneme sinavi var haberiniz ola

• quote:

Hangi tasarı şubesine gidiyosun ?

Birde denemelere başlaman gerek artık özellikle çözemediklerini takıldıklarını dershanedeki arkadaşlara sormalısın.

edit:

Birde günde 2 deneme demişsin bir anda öyle bişi yaparsan kaldıramazsın aşamalı gitmeni öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alm.oz -- 20 Nisan 2014; 16:25:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLiM KaFKeF

quote:

Hangi tasarı şubesine gidiyosun ?

Birde denemelere başlaman gerek artık özellikle çözemediklerini takıldıklarını dershanedeki arkadaşlara sormalısın.

edit:

Birde günde 2 deneme demişsin bir anda öyle bişi yaparsan kaldıramazsın aşamalı gitmeni öneririm.

Hocam yargıya gidiyorum ben ama tasarı denemesi oluyoruz , denemeye hemen şu şekilde başlamak istemedim konularımız daha dün bitti denklem problemleri ve kareköklü üslü sayılarda hafif bir eksiğim var kapatıyım demiştim günde 2 deneme bi sabah bir akşam dedim ama bakalım naısl olur

• Her gün bi deneme hedefi olan bi arkadaş vardı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.Günde bir bazen iki deneme çözmeye başlayacak olanlar kimler?Ve ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz belkide başladınız, bi sorayım dedim.
    Teorem, pegem, yediiklim, tasarı, uzman kariyer denemelerini çözmüşlüğüm var ve içinde en zorlayıcı olan uzman kariyerdi.Varmı farklı düşünen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

Her gün bi deneme hedefi olan bi arkadaş vardı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.Günde bir bazen iki deneme çözmeye başlayacak olanlar kimler?Ve ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz belkide başladınız, bi sorayım dedim.
    Teorem, pegem, yediiklim, tasarı, uzman kariyer denemelerini çözmüşlüğüm var ve içinde en zorlayıcı olan uzman kariyerdi.Varmı farklı düşünen?

Hocam program yaptım şu 1 ay bildiğin kampa alıcam kendimi mayısın 19unda her gün iki deneme diyorum bir akşam 1 sabah kalan zamanlardada eksiklerim varsa denemede yapamadığım üzerine giderim diyorum hocam denemelerde zorlumtan daha çok sınav formatına en yakın deneme daha mutlu edecektir zannımca
  • Gunde 2 denemeyi gereksiz buluyorum bizim dersanedeki hocalarin hepside gereksiz buluyo dgsde uzman adamlar tartisilir tabi ama haftada su siralar 4 ideal 1 ay kala gunde bir tane atilabilir

• quote:

Her gün bi deneme hedefi olan bi arkadaş vardı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.Günde bir bazen iki deneme çözmeye başlayacak olanlar kimler?Ve ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz belkide başladınız, bi sorayım dedim.

Hocam ben başladım 10 gün önce hergün 1 denemeye şuan geodan 3 4 konu hariç eksik yok sınava 1 ay kala 2 ye çıkartmayı hedefliyorum süre sıkıntısını aşmak için tek yol deneme..

Burdan bir arkadasada kapadokyayi cozup nasil oldugunu soyleyecektim daha sira gelmedi maalesf ona
    Şuana kadar tasari yediiklim pegem murat sınav çözdüm tasari ve pegem sayisal mantikta zorlamış digerleri asagı yukari ayni . En iyi cikarttigimda intibak..

• kardeşler sınav için eksik konularım matematikten problemler ve geometrinin tamamı. problemler konusunu ne yapsam anlayamıyorum özellikle işçi-havuz, kar-zarar problemleri sıkıntı. ne yapmam gerek, nasıl üstesinden gelebilirim? her şey iyi güzel problemler ve geometri sinirimi çok bozuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

kardeşler sınav için eksik konularım matematikten problemler ve geometrinin tamamı. problemler konusunu ne yapsam anlayamıyorum özellikle işçi-havuz, kar-zarar problemleri sıkıntı. ne yapmam gerek, nasıl üstesinden gelebilirim? her şey iyi güzel problemler ve geometri sinirimi çok bozuyor.

Yapma be hocam işçi havuz bence en kek konulardan biri denkelm kurma ve yaş ı halledebiliyorsan diğerlerini gözün kapalı yaparesın ki ben en çok onlşarda sıkıntı yaşıyorum kısmetse yakında başlıyuorum denemelere
  • Dün forumda sıkıntı vardı 2 kere yazmisim mesaji :)

Kapadokya denemeleri icin yorum bekleyen arkadas az önce çözdüm ilk denemesini fena degil orta halli bi deneme dgs formatina uygun denilebilir sayisal mantikta ales sorularida vardı

• quote:

Dün forumda sıkıntı vardı 2 kere yazmisim mesaji :)

Kapadokya denemeleri icin yorum bekleyen arkadas az önce çözdüm ilk denemesini fena degil orta halli bi deneme dgs formatina uygun denilebilir sayisal mantikta ales sorularida vardı

Tamamdir hocam tesekkurler elimdekiler biterse bakabilirim kapadokyaya

• quote:

quote:

Hocam ben başladım 10 gün önce hergün 1 denemeye şuan geodan 3 4 konu hariç eksik yok sınava 1 ay kala 2 ye çıkartmayı hedefliyorum süre sıkıntısını aşmak için tek yol deneme..

Burdan bir arkadasada kapadokyayi cozup nasil oldugunu soyleyecektim daha sira gelmedi maalesf ona
    Şuana kadar tasari yediiklim pegem murat sınav çözdüm tasari ve pegem sayisal mantikta zorlamış digerleri asagı yukari ayni . En iyi cikarttigimda intibak..

Hocam denemeleri naısl bukldun ? Çoğu kişi denemelerin 2014 formatında olmadığını hep 2012 yi baz aldığı söyleniyor varmı böyle bişey ?

• quote:

quote:

quote:

Hocam denemeleri naısl bukldun ? Çoğu kişi denemelerin 2014 formatında olmadığını hep 2012 yi baz aldığı söyleniyor varmı böyle bişey ?

Dogru hocam gecen sene sinav zordu bu senede muhtemel öyle olacak bu cozdugumuz denemelerde gecen seneki format gibi zaman alici turden sorular fazla yok ama maalesef yapacak birseyimiz yok elde bunlar var idare edicez

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dogru hocam gecen sene sinav zordu bu senede muhtemel öyle olacak bu cozdugumuz denemelerde gecen seneki format gibi zaman alici turden sorular fazla yok ama maalesef yapacak birseyimiz yok elde bunlar var idare edicez

Hadi ya orası kötüymüş cidden peki faydasını görüyomusun hocaM ?

• Hocam illaki faydası olur denemenin özellikle zamanı kullanma bakımından hız ve pratiklik katıyor

• quote:

Hocam illaki faydası olur denemenin özellikle zamanı kullanma bakımından hız ve pratiklik katıyor

bende bazı mat eksiklerimi bir nebze denemelerle kapatmayı düşünüyorum soru bankaları soruları çok cacık kalıyor
  • quote:

quote:

Hocam illaki faydası olur denemenin özellikle zamanı kullanma bakımından hız ve pratiklik katıyor

bende bazı mat eksiklerimi bir nebze denemelerle kapatmayı düşünüyorum soru bankaları soruları çok cacık kalıyor

Mantıklı bende biraktim soru bankasi cozmeyi sadece deneme

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.