Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
830.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cém

Arkadaşlar geçen sene dershaneye gidip kaybeden biri olarak sıfırdan başlıcam konu anlatımlı ders kitabı lazım.Adam akıllı 1 ayda problemlere kadar gelirim geometri, kombinasyon falan mühendis arkadaştan alıcam eşit ağırlık zaten ama sağlam bir mat ve sözel konu anlatım lazım bana. intibak var bir şeye yaramıyor başka tavsiyeniz var mı ? içinde mantık konuları da olsun ayrıca.

Hocam şu an tasarının son çıkan küçük mavi kitaplı konu anlatımı bence çok iyi bir kaynak soru bankası olarakta sarı kitabı var bence diğer soru bankalarına görede uğraştırıcı , konu anlatım olarakta bayağı bir detyalı anlatıma yer verilmiş her soru tipinden bir çözüm ve anlatım mevcut kitabın bölüm sonu son 2 sayfasında testleride var pekiştirmen için bence gayet iyi bir ara ihtiyaç almıştım konu anlatım için ama maalesef tırt tasarı bence bu konuda geyt iyi

• Beyler hepimize gecmis olsun o ygs den sonra dgs zor gelicek isimiz zor yardirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygsden ziyade ben alesi bekliyorum.Onun soru formatı bize daha uygun.Çok kolay olmamasını isterim.Geçen sene 52mat 29türkçe ile 290 sayısal puanı alan tanıdığım var.eğer sınav kolay olsaydı sınava sadece bikaç ay çalışan adamın beni geçmesi oldukça muhtemel oludu.Zor olsun çalışan kazansın..Yinede çook zor olmasın arkadaş
  • Zor olmasa şaşardım

• Elektrik enerjisi üretim iletim ve dağıtım okuyorum Endüstri mühendisliği'ne geçiş yapsam alttan kaç tane ders kalır bilgili arkadaşlar var mı acaba ? Elektrik Elektronik mühendisliği bölümüne baktım da aldığım ortak olan ders çok var yani alttan az gelir gibi duruyor ama Endüstri mühendisliği geçiş yapsam nasıl olur acaba .. onun ders programına baktığımda aldığım tek ortak dersler edebiyat ile tarih diğer 4 5 dersi ilk defa duydum . Her dönem den 5 ders desek 20 ders mi alttan gelecek yani ? (Gitmek istediğim okulun ders programına bakarak yazdım bunları.)

• Soru bankası ve deneme alıcam ama zorluk dereceleri nedir ne değildir bilmiyorum.Mesela bi yediiklim 10lu deneme almıştık hem sorular çok basit hemde bazı sorularda cevap anahtarında sıkıntı vardı.Yine aynı şekilde kitapseç yayıncılık soru bankası aldım onda da cevap anahtarında sıkıntılar vardı.Şimdi almadan bi sorayım dedim.Çözdüklerim tasarı, yargı, intibak, uzman kariyer, beyaz kalem, kitapseç.

İhtiyaç akademinin soru bankası ve denemesini alıcam ama 2014 için soru bankası ve denemeleri yok.2013 baskı olanları mı alsam yoksa onun yerine başka bi yayının 2014 kitaplarına mı baksam.

Teorem 10lu deneme

Uzman kariyer 10lu deneme

Sınav akademi 10lu denemehttp://www.kitapseferi.com/dgs-kitaplari/dgs-cozumlu-10-deneme-1162.html

İhtiyaç soru bankası

İhtiyaç yaprak testhttp://www.ihtiyacinne.com/2014-DGS-cek-Kopart-Yaprak-Test.html#0

• Cém kullanıcısına yanıt
    güvender in ki fena değildir.ben dersaneye gittim(tasarıya).tasarı dışında elimde bi tek eski(2010 basım falan) güvender seti vardı.konu anlatım soru bankası falan.5.5 ay hazırlandım.bu şekilde son snavda ilk 100 e girdim.
  • Yargı, Sınav ve Pegem in denemelerini internetten sipariş verdim.
    41tl tuttu, kargo ile kapıda ödeme 10tl toplam 51tl sına geldi.

Denemeler gelince maratona devam.
  • Denemeler bugün geldi kargodan bakalım başlayacağız 15 nisanda cozmeye piyasadaki bütün denemeleri topladım intibak yargı tasarı yediiklim kapadokya teorem sınav ihtiyaç formül data vs 120 tane deneme oldu elimde bunları cozsem sınava kadar yeter sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: SQua

Denemeler bugün geldi kargodan bakalım başlayacağız 15 nisanda cozmeye piyasadaki bütün denemeleri topladım intibak yargı tasarı yediiklim kapadokya teorem sınav ihtiyaç formül data vs 120 tane deneme oldu elimde bunları cozsem sınava kadar yeter sanırım

Dostum su kapadokyayi merak ediyorum bi ara goruslerini yazarsan memnun olurum digerlerine nazaran nasil piyasa sorularinimi koymuslar yoksa kendileri yeni ozgun bi urunmu koymuslar ortaya

• quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

quote:

Denemeler bugün geldi kargodan bakalım başlayacağız 15 nisanda cozmeye piyasadaki bütün denemeleri topladım intibak yargı tasarı yediiklim kapadokya teorem sınav ihtiyaç formül data vs 120 tane deneme oldu elimde bunları cozsem sınava kadar yeter sanırım

Dostum su kapadokyayi merak ediyorum bi ara goruslerini yazarsan memnun olurum digerlerine nazaran nasil piyasa sorularinimi koymuslar yoksa kendileri yeni ozgun bi urunmu koymuslar ortaya

Geldiginde öyle bir göz attım aşagı yukarı diğer yayınlar gibi geldi ama birkac tanesini cözdügümde detaylı yazarım buraya

• quote:

Ne kadara aldın hepsini?
  • Dostum 140 civarı tuttu hepsi kargo dahil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

quote:

Geldiginde öyle bir göz attım aşagı yukarı diğer yayınlar gibi geldi ama birkac tanesini cözdügümde detaylı yazarım buraya

Tamamdir hocam bekliyorum

• Tasarının dünkü denemesinden kaç net çıkardınız beyler ?
  • Ya arkadaş bu Türkiye geneli sınavları hep kaçırıyoruz

• Arkadaşlar, elinde İhtiyaç TG 4 Deneme sınavı cevap anahtarı olan var mı? Denemeyi çözdüm ama cevap anahtarım yok.
  • Yahu arkadaş mat sıfır olarak başladım bu işe en fazla taş çatlasın 40 net yuapabiliyorum daha denemöelere başlamadım genelde tasarıya giriyorum , sınava 90 gün kaldı beyler nasıl çalışıyorsunuz ? şu 3 ayda 60 ı bari görmek istiyorum
  • Darkdexterness kullanıcısına yanıt
    Benim mat60 türkçe51 şuan.

70mat 60tr yapmam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exocoetidae

Benim mat60 türkçe51 şuan.

70mat 60tr yapmam lazım.

Hocam vallaha helal olsun temeliniz iyi sanirom ben resmen yeni görüyo gibiyim bayagi zorlaniyorum insallah cabalarimiz karsiliksiz kalmaz

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.