Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
830.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günde 2 deneme işi biraz işin fantazisine kaçıyor.Geçen hafta 3 kere saat 11 ve 4 te toplam 2 deneme çözdüm ama 2. denemeye pek performans felan kalmıyor.Çözmüş oluyum denilecekse çözülebilir onun dışında kendinizi iyi hissemiyosanız yorgun uykusuz isteksizseniz hiç atraksiyon yapmayın.Yapılmalı evet ama zamanı doğru seçmek gerek aksi halde tam verim alınamıyor.

2 haftadır salı cuma cumartesi pazar günleri deneme çözüyorum.Süre konusunda çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım.Belkide sorular çok vakit alıcı değil, denemeden de kaynaklanıyor olabilir.Pegem ve teorem çözdüm 2 hafta boyunca.Sadece sayısal mantık kısmı biraz zorlayıcı onun dışında 2012 ayarında geldi bana.Zaten netler hep yüksek çıkıyo ama pek itibar etmiyorum kolay geldiği için.

Şey düşünmüştüm ama onu bir sorayım, bi teorem bi pegem çözdüm ve çözüyorum.Bunlar bitince yenilerine geçeyim dedim ama üç beş deneme daha alıp karışık çözsem daha mı iyi olur yoksa bu şekilde ikişerli yayın çözmek de iyi midir??

Çok çok çok önemli bi kısım daha var, arkadaşlar bi şekilde whatsapp felan bi grup kursak yani bana her türlü uyar yeterki İstanbul anadolu yakasında Türkiye geneli deneme sınavlarını kaçırmıyım.Genel denemeler her açıdan iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

Günde 2 deneme işi biraz işin fantazisine kaçıyor.Geçen hafta 3 kere saat 11 ve 4 te toplam 2 deneme çözdüm ama 2. denemeye pek performans felan kalmıyor.Çözmüş oluyum denilecekse çözülebilir onun dışında kendinizi iyi hissemiyosanız yorgun uykusuz isteksizseniz hiç atraksiyon yapmayın.Yapılmalı evet ama zamanı doğru seçmek gerek aksi halde tam verim alınamıyor.

2 haftadır salı cuma cumartesi pazar günleri deneme çözüyorum.Süre konusunda çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım.Belkide sorular çok vakit alıcı değil, denemeden de kaynaklanıyor olabilir.Pegem ve teorem çözdüm 2 hafta boyunca.Sadece sayısal mantık kısmı biraz zorlayıcı onun dışında 2012 ayarında geldi bana.Zaten netler hep yüksek çıkıyo ama pek itibar etmiyorum kolay geldiği için.

Şey düşünmüştüm ama onu bir sorayım, bi teorem bi pegem çözdüm ve çözüyorum.Bunlar bitince yenilerine geçeyim dedim ama üç beş deneme daha alıp karışık çözsem daha mı iyi olur yoksa bu şekilde ikişerli yayın çözmek de iyi midir??

Çok çok çok önemli bi kısım daha var, arkadaşlar bi şekilde whatsapp felan bi grup kursak yani bana her türlü uyar yeterki İstanbul anadolu yakasında Türkiye geneli deneme sınavlarını kaçırmıyım.Genel denemeler her açıdan iyi olur.

Hocam bence birini bitir öyle başla biraz karmaşa yaşayabilirsin körfez bayağı zor diyırlar birde onu dene istersen mantık kısmı zor oolmalı bencede denemelerde ama sıru bankalarından iyidir hocam daha uğraştırıcı en azından birde dgs yi pek önemsemiyor sanırım yayınevleri daha çok ales ve kpss odaklı birde hocam alesin bu seneki sınavı netde yayınlanmayacakmış diyolar bi haberin var mı ? Whatsapp düşüncesi hiç fena değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

quote:

Günde 2 deneme işi biraz işin fantazisine kaçıyor.Geçen hafta 3 kere saat 11 ve 4 te toplam 2 deneme çözdüm ama 2. denemeye pek performans felan kalmıyor.Çözmüş oluyum denilecekse çözülebilir onun dışında kendinizi iyi hissemiyosanız yorgun uykusuz isteksizseniz hiç atraksiyon yapmayın.Yapılmalı evet ama zamanı doğru seçmek gerek aksi halde tam verim alınamıyor.

Hocam bence birini bitir öyle başla biraz karmaşa yaşayabilirsin körfez bayağı zor diyırlar birde onu dene istersen mantık kısmı zor oolmalı bencede denemelerde ama sıru bankalarından iyidir hocam daha uğraştırıcı en azından birde dgs yi pek önemsemiyor sanırım yayınevleri daha çok ales ve kpss odaklı birde hocam alesin bu seneki sınavı netde yayınlanmayacakmış diyolar bi haberin var mı ? Whatsapp düşüncesi hiç fena değil

Bundan sonra hiçbir sınavın soruları tam yayınlanmayacak.Her sınavın %20 sine ait sorular karışık olarak yayınlanacak.Geçen sene güz dönemi kitaçığına bakarsan o zaman başladı bu iş, bu sene ki ygs de de böyleydi.Bizim sorularda tam yayınlanmayacak.Kararda bi değişiklik olmazsa bundan sonra 2014-2015-2016... çıkmış soruları diye bi kitap satılamayacak

Denemeler için epey vakit var, piyasadaki tüm denemeleri alıp çözsek yine boş vakit kalır.Eldekiler bi bitsin sonrasında dediğin gibi devam edebilirim.
    Bu hafta sonu intibak akademinin denemesi var sanırım, kadıköy şubeyi aradım ama açan olmadı.

• arkadaşlar, ben işletme yönetimi mezunuyum, 2,24 gano ile mezun oldum. 240 civarı bir puan istiyorum, şuan çalışmadan 190 civarı yapıyorum. şimdi başlasam çalışmaya sayısalım kötü olmasına rağmen 240 a ulaşabilir miyim?
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
    65 Mat. Neti + 65 Türkçe Neti + 73,4 Diploma başarı puanı ile
    Ankara da İÖ Bilgisayar Müh. veya uzaktan eğitim Bil. Müh. gelirmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan2017

Arkadaşlar merhaba,
    Bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
    65 Mat. Neti + 65 Türkçe Neti + 73,4 Diploma başarı puanı ile
    Ankara da İÖ Bilgisayar Müh. veya uzaktan eğitim Bil. Müh. gelirmi acaba?

O netlerle gecen sene ilk 300 e girerdin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mami_24 kullanıcısına yanıt
    İyiymiş ya şu an sadece ders çalışıyorum umarım hedeflerime ulaşabilirim. Cevap için teşekkürler.
  • Arkadaslar ben ist da çalışıyorum. oyuzden ist da dusunuyorum sadece.işletme yönetimi bölümüm. en az 270 puan gerekıyo.sitelerde puan hesaplamalarına bakıyorum farklı farklı cıkıyo hep. bu puanı alabılmem için tm den asagı yukarı kac net gerekır bılgısı olan varmıdır
  • Pegem Teorem ve İhtiyaç denemeleri çözmüş olan, pegem ve teoremi baz alarak ihtiyaç hakkında yorum yapabilir mi?
    Bu arada geçen sene matematik sorularını çözdüm, çözmez olaydım kendime okkalı bi küfür ettim.Bikaç net fazla yapıp cillop gibi yerlere yerleşemedik.
  • quote:

Pegem Teorem ve İhtiyaç denemeleri çözmüş olan, pegem ve teoremi baz alarak ihtiyaç hakkında yorum yapabilir mi?
    Bu arada geçen sene matematik sorularını çözdüm, çözmez olaydım kendime okkalı bi küfür ettim.Bikaç net fazla yapıp cillop gibi yerlere yerleşemedik.

baskı, stres olmadan tabi ki daha kolay ve hızlı çözebilirsin ancak sınavda stres altında süre altında çözmek asıl kabiliyet. Geçen senenin soruları bakınca kafadan 4-5 soruyu işaretlermişim ama işte öyle olmadı
  • Arkadaşlar ben daha dgs ye başlamadım şimdi başlasam yetişir mi ? Yerel Yönetimler okuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alm.oz

quote:

Pegem Teorem ve İhtiyaç denemeleri çözmüş olan, pegem ve teoremi baz alarak ihtiyaç hakkında yorum yapabilir mi?

baskı, stres olmadan tabi ki daha kolay ve hızlı çözebilirsin ancak sınavda stres altında süre altında çözmek asıl kabiliyet. Geçen senenin soruları bakınca kafadan 4-5 soruyu işaretlermişim ama işte öyle olmadı

Vakit alan, çat diye çözümü görülmeyen sorulardı.Evet sınav esnasında çözmektir aslolan ama konulara hakim olabildiğimi gördüm en azından.Umarım basit hatalardan kaçırmayız soruları.Zaten en beteri de o, insan hiç bilmese gam yemez.

• Ya ben birşey soracagım, şimdi yaptıgımız stajın ortalamaya etkısı oluyor mu ?
  • quote:

quote:

quote:

Vakit alan, çat diye çözümü görülmeyen sorulardı.Evet sınav esnasında çözmektir aslolan ama konulara hakim olabildiğimi gördüm en azından.Umarım basit hatalardan kaçırmayız soruları.Zaten en beteri de o, insan hiç bilmese gam yemez.

Aynen öyle, inş. herkes emeğinin karşılığını alır. Sizin bölüm neydi ? birde netler ne durumda

@mrt_gl
    hayır olmaz, lisede olduğu gibi bir etki söz konusu değil en azından bizde öyleydi değiştimi bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alm.oz -- 4 Mayıs 2014; 23:57:16 >

• quote:

Pegem basit ihtiyaç zor teoreme baslayamadım daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SQua

Pegemden 5 tane çözdüm ve ara verdim.3 tane teorem kaldı bitince ihtiyaç tasarı yargı felan alıcam.Sen sınav akademinin denemesini almış mıydın?

quote:

Aynen öyle, inş. herkes emeğinin karşılığını alır. Sizin bölüm neydi ? birde netler ne durumda

Elektronik haberleşme tek.
    Matematik 70-75 Türkçe 65-75 civarında ama tüm yayınların denemelerini alıp çözmüş değilim.Hepsinden bikaç tane çözüp bu ortalamayı korursam iyidir.
    Sizin bölüm neydi?Sanırım bu sene ilk kez de girmiyosunuz.

• quote:

quote:

Pegemden 5 tane çözdüm ve ara verdim.3 tane teorem kaldı bitince ihtiyaç tasarı yargı felan alıcam.Sen sınav akademinin denemesini almış mıydın?

quote:

Matematik 70-75 Türkçe 65-75 civarında ama tüm yayınların denemelerini alıp çözmüş değilim.Hepsinden bikaç tane çözüp bu ortalamayı korursam iyidir.

Bende bilgisayar programlama bende sizin civarlarınızdayım netlerde

• quote:

quote:

quote:

Sınavın 3.sünü bugün cozdum fazla zor degil 73 civari mat geldi digerleriyle ayni asagi yukari

• Bende sinav aldim 10 lu 8 lira dedi adam bende anlayip anlamadan aldim pisman olmam insallah

• Fiyata takılmayın, isim yapmışlar ama kalitesiz soruları olan yayınlarda var.Sınavın dgs yayını olduğundan bihaberdim ama tavsiye ettiler.sınav yargı ve ihtiyaç çözmezsem gözüm açik giderim

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.