Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
829.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Serzeni$te

dönem uzattıktan sonra oluşan genel not ortalamasına göre belirleniyor :D Birşey değişmiyor uzatması GNO nu değiştirir sadece

aslında şunu demek istedim :)

1. 2. olması olayı,

DGS'de okulun vereceği puan, yani ( kendi döneminde mezun olsaymış 2.olacakmış mesala - ama dönem uzatıp sonraki sene 1. oldu ) okul tam puanmı verir.
  • YXZ kullanıcısına yanıt
    Dönem uzatırsa uzattığı senenin öğrencileriyle beraber mezun olacağı için artık uzattığı sene sınfı 1. si olursa tabi güncel puanı alır, da aöbp kalktı tam puan verme olayı artık diploma notuna göre puan veriliyor :) sınıf birincisine 80 filan verilmiyor
  • Bu sene bende gireceğim bakalım neler olacak.
  • Ulan ya, ben ne yapacagim simdi. 11 binlerdeyim. Elektrik-Elektronik Muh. istiyordum, hayal oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serzeni$te

Hocam insanları yanlış yönlendirmeyelim bende lisans mezunuyum girdim sınava herhangi bi engel yok :)

Dostum sinava girdinde sen kazaninca nasil yazilacaksin lisansa. Senden diploma istemeyecekler mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yararyus

Benim puanım ve sıralamam çokta düşük değil. 280 puan 4712. sıra. Odtü Jeoloji için az da olsa şansım olduğuna inanıyorum ama o haritacılar diken üstünde durmama sebep oldu.

Onceki senelerde 290 da kalip yerlesemeyen haritacilar odtü jeolojiyi 300 le bile kapatabilirler. Umarim istedigin gibi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7nbitirdin 7 kullanıcısına yanıt
    isteyecekler 2 yıllık myo diplomasını verecem, lisans diploması ayrı onla ne alakası var ? :) elinde 2 yıllık diploma oldukça istediğin kadar okuyabilirsin, ben sana şunu soriyim 2 yıl myo btti aöf bitti tekrar AÖF iktisattada 3. sınıfta kaydım var ? üstüne dgs yede girebildim 3 tane myo diplomasımı lazım şimdi bana ayrı ayrı
  • ösym optik formları ne zaman yayınlarlar ( kendi cevap kâğıtlarımızın görüntüsü)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardent_boy

ösym optik formları ne zaman yayınlarlar ( kendi cevap kâğıtlarımızın görüntüsü)

bende bekliyorum
  • Arkadaşlar Dgs de kaç tercih hakkı var ? Bir de tercihler ne zaman net bir tarih ya da beklenti var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Arkadaşlar Dgs de kaç tercih hakkı var ? Bir de tercihler ne zaman net bir tarih ya da beklenti var mı ?

30 Tercih yapma hakkın var. Net tarih yok, bayramdan sonra olması bekleniyor
  • Yönetim bilişim sistemleri nasıl? Hangi üniversiteler iyi bu bölümden. Ayrıca Sağlık Kurumları İşletmeciliği devlet üniversitelerinde yok mu?
    DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023]
  • arkadaşlar dgs tercihi yapıpta diyelim yerleşemedik seneye girişte okul puanı kırılır mı kesin bilgi istiyorum lütfen.. mevzuata yönetmeliğe falan baktım da göremedim.

ayrıca şu konumada yardımcı olursanız çok sevinirim..

http://forum.donanimhaber.com/m_79016776/tm.htm
  • Külyutmaz kullanıcısına yanıt
    Kesin bilgi, dgs ye girip tercih yaptın diyelim : okulu kazandıysan ve gitmediysen puanın düşer

dgs ye girip tercih yaptın diyelim : okulu kazanamadıysan kırılma filan olmaz

dgs girdin fakat tercih yapmadın : puanın kırılmaz
  • Sayısal:270 puan burs önemli değil kontenjanlar düştüğünü söyledikleri için mimarlık ihtimali nedir? (İstanbul için)

Tutmaz ise bosna hersek inşeAllah.
  • Onlisans aof isletme yonetimi bitirdim.

Hem orgune hem aofe dikey gecis yapabilir miyim ayni anda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sicco

Onlisans aof isletme yonetimi bitirdim.

Hem orgune hem aofe dikey gecis yapabilir miyim ayni anda ?

Kral çok inceleyemedim benzer bir mevzu olmuş hele bir bak.

http://forum.donanimhaber.com/m_63852111/tm.htm
  • Sagol birader net bilgi yok biraz daha arastirayim.
    Aof hem kolay hem de 2 yilim kaldi. Benim icin daha onemli bitirip askere giderim. Ama orgune girersem belli degil hazirlik olan bir bolum kazanirsam ve onlisanstaki dersleri saymazlarsa okul 4 yilda biter. Riske atmak istemiyorum. Aof yedekte duracaksa benim sigortam olacaksa anca o zaman tercih ederim orgunu.

• sicco kullanıcısına yanıt
    evet yapabilirsin.
  • Arkadaşlar Uluslararası Ticaret yerleşme şansımı değerlendirebilecek olan var mı?

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazcan -- 5 Ağustos 2013; 9:49:29 >
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.