< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

abgore
,
suelstyle
,
Sanmıyorum
,
DreaMale
,
abgore
,
medya7beni
,
ultrAslan187
,
returnity
,
sabotage1907
,
akakom
Daha Az
3 Mobil,
2 iOS
|
Hocam devam eden aboneliğim var. 30 Aralıkta sonlanacak. Bu fırsattan yararlanamıyor muyum? Bu durumda olan var mı? Şu şekilde görünüyor. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r3ally -- 20 Kasım 2025; 10:9:2 > |
|
|
Beğenmedim Hocam ben grafik istemiyorum. Kurgusu iyi olsun. Oynanış ve Tema iyiyse o oyun her türlü oynanır. Bu videoda mesela yürüyüş ve kaçınmayı gördüm. Koşma, Çömelme ve sıçrama gibi diğerleri yok. Birde oyun fps olduğu için silah tutma animasyonu bir süre sonra sıkıyor. CP 2077 mesela oyun çıkışında çok kötüydü ama hikaye ile bir şekilde oyunda tutuyordu. Kabiliyet konusunda da ilerleyen görevlerde seni zorlasa da insanlar güzel bir silahla bir şekilde hallediyordu işini Ben outer worlds 2 oynuyorum ve oyun teknik anlamda yeterli olmasa (bundaki gibi rakibi pompalı ile öldürüp 50 metre geriye de gitse vücudu parçalanmıyor) da bazı diyaloglarlar oyunda canlı kalmanı sağlayabiliyor. |
|
|
|
|
|
|
Ryzen 5600x/ Cooler Master Masterliquid Lite 120/ MSİ RTX 2060 Gaming Z// 480GB m.2 SSD// 32GB 2933Mhz// MSI B550-A PRO// AOC 27G2U/BK// AOC G2260VWQ6// Xiaomi Max 3 ![]() Zamanınızı nasıl yönetirseniz , yaşamınızı da öyle yönetir ve öyle yaşarsınız. |
|
Yüzlerce oyunum var, dönüp dolaşıp yine Diablo 4 oynuyorum. Hem nefret edip hem de bağımlılık yaptıran bir oyun. Yeni sezonda bayağı bir değişiklikler geliyor. Alırsanız yeni sezona kadar oyunu kavrama süreci olur. Alırsanız da Diablo IV Expansion Bundle'ı alın DLC ile birlikte Battle.net'te 799.99₺ (2023'te indirimli 1.850₺'ye almıştım). Steam'de 28$. ![]() |
|
SCARLET NEXUS Ultimate Edition ürününü satın al | Xbox https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/scarlet-nexus-ultimate-edition/9NVSQ73DJZH3/0010Küreselde 100, MENA'da 60 Dolar'a satılan Scarlet Nexus - Ultimate Edition, Xbox PC'de sadece 2,16 Dolar ile 91,80 TL! Satın alırsanız Xbox One ve Series X/S'de de oynayabilirsiniz |
|
SONY Playstation 5 Digital Sürüm AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse |
|
![]() REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5 He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him. Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight. |
|
Geçen sene çıktığında pek beğenilmemişti sanki ama güzel fırsat teşekkürler, Xbox'da olduğunu bilmiyordum. Steam fiyatı 18 dolar. Çoğu insana göre en iyi metroidvania (daha oynamadım ben) Ori 2 75 liraya düşmüş. |
|
|
Ciddi diyorum 2012 de çıkan oyundan farkı yok.Bildiğin son nesil re engine ile cilalayıp çıkarmışlar ama ona rağmen halen rezil bir optimizesi var.2 Senede anca toparladılar oyunu o hali bile idare eder 22 dolara bildiğin soygun en az yüzde 66-70 indirim görmeden alınmaz.Bu arada 20 dolardı oyun 2 dolar zam yaptılar geçen seneye göre.Mena fiyatında düzenleme yaptılar Ha serinin fanıysanız alınır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 20 Kasım 2025; 17:8:58 > |
|
|