Asus vg249qml5a

Arkadaşlar Vatan Bilgisayar'dan aldım monitörü ölü piksel çıkmadı lakin bu ıps glow mu ışık sızması mıdır? Sizce değişim yada iade talep etmeli miyim? 2 hafta oldu alalı
Lenovo legion 24-10
Yardım
Merhaba bugün elime 9060xt Sapphire Pulse ekran kartı ulaştı. Rtx 3060 ekran kartımı DDU ile güvenli modda silip bu kartı taktım.
Sonrasında monitörün altında çizgiler oluşmaya başladı. Kartı Amazondan aldım. Sorun ekran kartında mı sürücü kaynaklı mı bilemedim.
Bilgisayar güvenli modda başlatılınca o çizgiler çıkmıyor.
Ekran kartı bugün geldi elime vallahi moralim bozuldu sizce ne yapmalıyım?

Ekran Kartı
Herkese merhaba rtx 3060 ekran kartım var onu kardeşime vereceğim 6000 serisi çıkana kadar rtx 5060 8gb ekran kartı alsam 1080P de oyunları yüksek grafikte oynayabilir miyim? Herkes 9060xt al diyor ama Amd'den dilim daha önce yandı pek bulaşmak istemiyorum.
Cpu 11400f
Ram 16 gb 3600 mhz
Ssd 2 tb nvme
750 watt Highpower psu.
Telefon Tercihi?
Merhabalar Samsung A54'ten geçiş yapacağım aklımda 2 telefon var.
Kullanım senaryom arada biraz foto ve video çekerim. Özellikle Netflix'ten video izlerim.
Samsung A57 ( 12gb Ramle gelmesi kafamı karıştırıyor)
Samsung S25 Fe
4 sene kullanmak istiyorum. A57'nin 12 ramle gelmesi beni cezbediyor aslında. Yorumlarınızı merak ediyorum.
Hayırlı Ramazanlar.
Saygılar.
Ekran Kartı Tavsiyesi
11400f
16 gb 3600 mhz cl 17 ram
Rtx 3060 12 gb ram.
Bu sisteme ekran kartı takviyesi yapmak istiyorum
1080 P Full Hd ekranım var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Lütfen Yardım
Fantech Aria Xd7 2 Skatez
Merhaba Fantech aria2 xd7 mouse aldım. Skatezlerini üzerinde jelatin var sanıp söktüm maalesef yamuldu. Farem çok yeni yedek skatez nereden bulabilirim?
Ps5 Almak
Ekran Kartı Kararsızlığı
Herkese merhaba 11400f rtx 3060 ekran kartım var. Sapphire Pure Rx 9060xt 16 gb almak istiyorum ileride sistemi parça parça değiştireceğim. Youtube'da Techolay sitesinde Amd ekran kartıyla sorun yaşayan bir kullanıcı videosunu izledim. Arkadaşlar herhangi bir sorun yaşayan var mı yoksa 5060ti mı almalıyım?
Videoda Shutter sorunlarından falan bahsediliyordu.
Son Giriş: 22 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 23 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 525
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 523)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 98 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
4 Yanıt
0