Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17885. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
20 Misafir (3 Mobil) - 17 Masaüstü3 Mobil
5 sn
362.407
Cevap
2.800
Favori
22.949.520
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
598 oy
Öne Çıkar
Giriş

Olabilir hocam, batıdan çıkan oyunlarda hep bir önyargı oluyor maalesef. İndiana Jones oyunu da mesela geçen yılın en kaliteli yapımlarından olmasına rağmen beklenen ilgi olmadı. Hi-Fi Rush da bu şekilde tanıtılıp hemen satışa sunulmuştu ve 2023 yılının en kaliteli hack&slash, aksiyon oyunu olmasına rağmen yeterli talep olmadığından geliştirici stüdyoyu kapatmak zorunda kaldılar. Xbox son 2 yıldır oyun kalitesini arttırmaya başladığı için ben kaliteli olacağını düşünüyorum.

• Crysis Remastered üçlemesi 47 lira Epic'de. Güzel fırsat.

Epic İndirimleri ve Oyun Promosyonları – Epic Games Store

• bulduren kullanıcısına yanıt

Ubisoft+ üzerinden ilk günden itibaren açık olucak mı?

• razzPoker kullanıcısına yanıt
    Ubisoft oyunları çıkar çıkmaz full paketleriyle birlikte Ubisoft+'a dahil oluyorlar hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FF, Avowed, Spider Man 2, Kingdom Come 2, Monster Hunter Wilds, derken muazzam bir döneme girildi gerçekten elinde oynayacak oyunu kalmayanlar için.

• Tokyo Extrem Racer acayip dandik 5 dk dayanamadım. Mobil oyun gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epic Games'te az sayıda oyunun indirime girdiği bir indirim başlamış, bazı oyunlar dibi gördüğü için paylaşma gereği duydum. Listede 53 adet oyun var. Herkese iyi oyunlar dilerim, iyi forumlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 24 Ocak 2025; 15:3:19 >
  • ultralisan kullanıcısına yanıt

şundan da umutluyum, hem gamepass'e geliyor hem bölgesel fiyatlandıması gayet iyi. orta halli çıksa yeter

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    Pre-purchase Atomfall on Steam
    https://store.steampowered.com/app/801800/Atomfall
  • Dünkü sunum sade ve güzeldi,oyunların hepsi belli kalitede ve net oynanır.

South of Midnight keyifli duruyor fiyat iyi ve Türkçe dil destekli.Ayrıca Gamepass sisteminde olacak.

Ben de son 2-3 yıldır Xbox cephesinde ki çıkan yahut çıkacak oyunları beğeniyor,merakla bekliyorum.

• kasperd kullanıcısına yanıt

Fena durmuyor ama mekanikler animasyonlar az kütük gibi 7lik oyun duruyor. GP piyasaya bolca 7, 7,5luk 2AA oyun salmaya başladı ve bence iyide oluyor lazım böyle oyunlar.

• Bu spiderman 2 ertelenecek herhalde ya

• V.Corax kullanıcısına yanıt

Microsoft bu nesil çok iyi gidiyor. Fable, Perfect Dark, Gears of War: E:Day bunları da merakla beklediğim oyunlar arasında. Birde Gears Collection beklemedeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

valla yeni yıl indirimlerinden daha güzel indirimler var steamde şu anda. yukarıdaki oyunları aldım ve daha ocak ayından kapattım bu seneyi. (inşallah) Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]  FFVII ikili paket 55 usd. oyun başına 27.5 dolar fena değil gibi. the quinfall 15.99 usd Türk yapımı MMO erken erişimde . nioh 2 20 usd belki buna biraz fazla ücret ödemiş olabilirim. KCD II gold paket aldım umarım orada yazan gibi 3 ek paketi de verirler. JRPG seven varsa Metaphor ve SMT V mutlaka tavsiye ederim. FM 25 zaten hastalık her sene bir doz almazsak olmaz.

• Katates Pızartması kullanıcısına yanıt

Ertelenmeyeceğini açıkladılar. Muhtemelen Last Of Us Part 2'nin optimizasyona da yardım ettikleri için Spider-Man 2 konusunda hala sistem gereksinimleri için test yapıyorlardır. Oyun vaktinde çıkar da optimizasyonu ne olur bilmiyorum, Nixxen'e çok yük bindirdi Sony.

• edwardweo kullanıcısına yanıt

Servet var şurada hocam hepsine saatler gömmelik ah ahDijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

zaman yok işte. eskiden zaman vardı o zaman da bu kadar oyunum yoktu. hayat ters orantılı maalesef hocam.

• Ubisoft Store'da Valiant Hearts, South Park Stick Of Truth ve Watch Dogs 25 TL'ye inmiş.

100U Ubisoft puanınız varsa %20 daha iniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 24 Ocak 2025; 17:15:38 >
  • aerolona kullanıcısına yanıt

Benim hesaba da düşmüş nereden görüyoruz onu? Ayrıca bu ne ki tam olarak?

• edwardweo kullanıcısına yanıt

İyi para ezmişsiniz hocam. Hayırlı olsun. F1 tamam da F1 manager oynayan varmıymış gerçekten. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• r3ally kullanıcısına yanıt

olmaz mı ya yıllar önce çıkan motorsport manager bile oyunuyorum ben hala.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.