Olabilir hocam, batıdan çıkan oyunlarda hep bir önyargı oluyor maalesef. İndiana Jones oyunu da mesela geçen yılın en kaliteli yapımlarından olmasına rağmen beklenen ilgi olmadı. Hi-Fi Rush da bu şekilde tanıtılıp hemen satışa sunulmuştu ve 2023 yılının en kaliteli hack&slash, aksiyon oyunu olmasına rağmen yeterli talep olmadığından geliştirici stüdyoyu kapatmak zorunda kaldılar. Xbox son 2 yıldır oyun kalitesini arttırmaya başladığı için ben kaliteli olacağını düşünüyorum. |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17885. sayfa)

-
-
Crysis Remastered üçlemesi 47 lira Epic'de. Güzel fırsat.
-
Ubisoft+ üzerinden ilk günden itibaren açık olucak mı?
-
Ubisoft oyunları çıkar çıkmaz full paketleriyle birlikte Ubisoft+'a dahil oluyorlar hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
FF, Avowed, Spider Man 2, Kingdom Come 2, Monster Hunter Wilds, derken muazzam bir döneme girildi gerçekten elinde oynayacak oyunu kalmayanlar için.
-
Tokyo Extrem Racer acayip dandik 5 dk dayanamadım. Mobil oyun gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Epic Games'te az sayıda oyunun indirime girdiği bir indirim başlamış, bazı oyunlar dibi gördüğü için paylaşma gereği duydum. Listede 53 adet oyun var. Herkese iyi oyunlar dilerim, iyi forumlar :)
google docs
EPIC GAMES İNDİRİMhttps://docs.google.com/spreadsheets/d/1-suJgcUzOnv26PdScE2vQFj_m58TTjfWJ6dPP9vWNTg/edit?usp=sharing
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 24 Ocak 2025; 15:3:19 > -
şundan da umutluyum, hem gamepass'e geliyor hem bölgesel fiyatlandıması gayet iyi. orta halli çıksa yeter
store.steampowered.com
Pre-purchase Atomfall on Steamhttps://store.steampowered.com/app/801800/Atomfall -
-
Fena durmuyor ama mekanikler animasyonlar az kütük gibi 7lik oyun duruyor. GP piyasaya bolca 7, 7,5luk 2AA oyun salmaya başladı ve bence iyide oluyor lazım böyle oyunlar.
-
Bu spiderman 2 ertelenecek herhalde ya
-
Microsoft bu nesil çok iyi gidiyor. Fable, Perfect Dark, Gears of War: E:Day bunları da merakla beklediğim oyunlar arasında. Birde Gears Collection beklemedeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ertelenmeyeceğini açıkladılar. Muhtemelen Last Of Us Part 2'nin optimizasyona da yardım ettikleri için Spider-Man 2 konusunda hala sistem gereksinimleri için test yapıyorlardır. Oyun vaktinde çıkar da optimizasyonu ne olur bilmiyorum, Nixxen'e çok yük bindirdi Sony.
-
Servet var şurada hocam hepsine saatler gömmelik ah ah
-
zaman yok işte. eskiden zaman vardı o zaman da bu kadar oyunum yoktu. hayat ters orantılı maalesef hocam.
-
Ubisoft Store'da Valiant Hearts, South Park Stick Of Truth ve Watch Dogs 25 TL'ye inmiş.
100U Ubisoft puanınız varsa %20 daha iniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 24 Ocak 2025; 17:15:38 > -
Benim hesaba da düşmüş nereden görüyoruz onu? Ayrıca bu ne ki tam olarak?
-
İyi para ezmişsiniz hocam. Hayırlı olsun. F1 tamam da F1 manager oynayan varmıymış gerçekten.
-
olmaz mı ya yıllar önce çıkan motorsport manager bile oyunuyorum ben hala.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X