Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Anqe Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 42 Misafir (3 Mobil) - 40 Masaüstü3 Mobil1 Android
5 sn
349.914
Cevap
2.721
Favori
21.338.324
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
571 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Bugün medieval dynasty aldım 2 saat oynamanın sonun iade ettim geri oyun şuan erken erişim ama sarmadı beni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fc3 kötü iğrenç diyenleri bloklayın fc serisinin en iyisidir 2 defa bitirdim tekrar oynarmıyım bilmem ama steam kütüphanemde olsun diye gold edition almıştım 5 yıl önce

  • jr.Harden kullanıcısına yanıt

    Çok sağolun hocam :)

  • Steam de ₺18 bunla var ne alınır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlokShot

    Steam de ₺18 bunla var ne alınır

    https://store.steampowered.com/agecheck/sub/127633/


    BioShock Collection 19.80 TL. 1.8 TL ekleyebilirseniz sanırım bu fiyata alınabilecek en güzel şey, oynamadıysanız...

  • Madem Far Cry konusu açıldı ben de naçizane olarak şunu söyleyeyim: Serinin en iyi oyunu Far Cry 3 değil Far Cry 3: Blood Dragon'dur. Nedenine gelecek olursak, diğer Far Cry oyunlarında görülen, bir silah açmak için oyunun büyük bir kısmında ilerlemek zorunda olma durumu bu oyunda yoktur; Blood Dragon'da, daha oyunun başında bütün silahlar elinize verilir ve direkt aksiyona atılırsınız. Hikâyesi, diğer Far Cry oyunlarına göre oldukça geyik ve eğlencelidir. Atmosferi güzel, müzikleri ise şahanedir (hatta müzikler o kadar iyidir ki, Ubisoft, bu müzikleri The Crew oyununda dahi kullanmıştır). En iyi yanlarından bir diğeri ise diğer tüm oyunlarda unutulan tadında bırakma durumudur. Blood Dragon'un oyun süresi kısa ve tadında bırakıyor; diğerleri gibi laçka haline getirmiyor. Blood Dragon, bu anlamda, Ubisoft'un en özel oyunlarında ilk üçe oynar; o derece iyidir.

    Hazır yazıyorken birkaç oyun önerisi de yapayım; belki birinin hoşuna gider. Far Cry 3: Blood Dragon'u zaten önerdim, diğerlerine geçiyorum (Link atamıyorum, üzgünüm.):

    DUSK
    New Blood Interactive'nin dağıtımcılığını üstlendiği her oyun şahanedir ama DUSK bir başkadır. Eski tip FPS ekolünü diriltir; karanlık geçitler, ıssız kasabalar, kan, stres, korku... Ne ararsan var bu oyunda. Bak canım çekti yine. Grafiklerine bakıp "Bu ne ya!" demeyin, deneyin; taş gibi oyundur. İlk bir saat belki sıkar ama sonra akar gider. 17 TL gibi bir fiyatı var.

    Call of Juarez serisi
    İşte karşınızda oyun dünyasının en değeri bilinmeyen serisi. Ya kimsenin haberi yok bu seriden ya da tümden unutuldu (ikisi de korkunç). İlk oyun bağlantılı bir hikayeye sahipken (hikayesi cidden çok iyidir) son oyunda tarz değiştirirek farklı bir yöne gitmişlerdir. Böyle söyleyince son oyun kötü gibi algınabilir; algılanmasın. Detaylara falan girmeyeceğim, oynanış videolarına baktığınız zaman direkt anlarsınız oyunun yapısını. İlk oyun 2005'de çıkmış olmasına rağmen halen oynanabilir seviyededir (geçen ay tekrar oynamıştım). Özet olarak şahane bir seridir. Steam'de seri halinde 45 TL gibi bir fiyatı var (biraz fazla kabul ediyorum).

    Guacamelee
    Bir diğer değeri az bilinen oyun serisi. Hikayesi, mekanikleri, mekan tasarımları falan on numaradır. Her ne kadar diğer metroitvenia oyunlardan bolca mekanik almışsa da bunları oyuna çok iyi yerleştirmişlerdir. İki oyun 15 TL gibi bir fiyata geliyor olması lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Ben şu ara oynuyorum, herhangi bir sorun yaşamadım.
    Muhtemelen sisteminiz ile alakalı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlokShot kullanıcısına yanıt

    Witcher 3, Assetto Corsa, Sniper Elite 4, Rise of the Tomb Raider, Gears 5. Bu oyunlardan biri alınabilir.


    Daha fazlası için şuraya da bakabilirsiniz: https://store.steampowered.com/search/?maxprice=20&category1=998%2C996&specials=1 (Fiyatı 20 TL altına getirirseniz alabileceğiniz tüm oyunları görebilirsiniz.)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 29 Kasım 2020; 23:50:21 >
  • Arkadaşlar sanırım istemeden de olsa far cry 3'e kötü diyerek gereksiz bir tartışma çıkardım forumda.


    Öncelikle şunu kabul ediyorum "far cry 3'ü tavsiye eden insanları ciddiye almayınız" diye yorum atarken üslubum yanlış olmuş, bunu kabul ederek özür diliyorum, kendi ahmaklığım.


    Far Cry 3 döneminde çok iyi bir oyunmuş ki zaten oyuncuların büyük çoğunluğu beğenmiş, ki zaten o kadar çok beğenilmiş ki ubisoft hala üstüne koya koya yeni far cry yapıyor. Ben seriye 4 ile girdiğim için serinin hikaye olgusuna değil de açık dünya parkur sandbox yapısını sevmiştim, haliyle 5 ve new dawn bu alanın üzerine giderek kendilerini bana sevdirdiler.


    Bir serinin son ve mekaniksel olarak en gelişmiş oyununu oynadıktan sonra eski bir oyununa dönünce o aldığımız ekşi tat dolayısıyla far cry 3'ü sevemedim ben. Oyun kötü değil hatta hikayesel bağlamda serinin en iyisi olabilir ama benim devam oyunlarında sevdiğim parkuru barındırmayınca pek ısınamadım. Üstüne saçma bir yorum atınca da gereksiz bir tartışmaya sebep oldum.


    Konuyu kirlettiğim için herkesten özür dilerim bir kez daha.





  • BlokShot kullanıcısına yanıt

    Raft , Stranded Deep veya favorim The Forest üçlüsünden birini alabilirsin.

  • hades iadesiyle hesabıma yatan para ile ashen almayı düşünüyorum. inşallah resimlerde göründüğü kadar güzeldir.

  • Muhtemelen Skyrim alacağım.

  • Alağıdakileri aldım. Bir sonraki indirime kadar yeter herhalde, işten dolayı çok vakit ayıramıyorum zaten :)

    Hellblade: Senua's Sacrifice Launch

    The Evil Within Season Pass

    Little Nightmares Complete Edition

    Outlast 2

    Ori and the Blind Forest: Definitive Edition

    The Evil Within Season Pass

    Little Nightmares Complete Edition

    Outlast 2

    Ori and the Blind Forest: Definitive Edition




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feather -- 30 Kasım 2020; 2:32:35 >
  • Omara kullanıcısına yanıt

    Beğenmediniz mi ?

  • Bu konudan o kadar çok şey öğrendim ki oyunlar hakkında anlatamam. Çok güzel siteler, yamalar, modlar... Hepsi için konuya bildiği şeyleri yazanlara, sorulan sorular karşısında yardımcı olmaya çalışanlara çok ama çok teşekkür ederim. Benim oyun geçmişim yok denecek kadar azdı. Oyunlar hakkında sizin yazdıklarınızı okuyup gameplay videolarını izleyip hoşuma gidenleri oynamasam da aldım hesabıma ekledim. Son zamanlarda indirim dönemi ile birlikte iyi denilen Hadesi aldım ve 3 saat aralıksız oynadım. Bir oyun bu kadar mı iyi olur, çeşitlilik olsun karakter geliştirme olsun farklı ortamlar olsun bu kadar mı iyi olur. Oyuna aşık oldum ve gerçekten çok sevdim. Ellerim gamepadle oynamaya alışık olmadığı için ağrıdı ve bırakmak zorunda kaldım. Aklınıza bu tür bi oyun önerisi gelirse yazarsanız memnun olurum.
  • gargamel_ kullanıcısına yanıt
    Oriyi oynadın mı ? Katana zero, gris aklıma gelenler bunlar.
  • HankMoodies kullanıcısına yanıt
    Hocam Raft alayim dedim en fazla iade ederim.

    Oyun E F S A N E !
  • Omara kullanıcısına yanıt

    PS4 kolu iyidir PCde de kullanırsınız özellikle güncel oyunlarda sorunsuz.

    Yalnız yardımcı program (ds4) kullansanız bile bazı oyunlar (özellikle eski oyunlar, 7-8 senelik fln) tanımıyor, düzgün çalışmıyor tuşlar vs, ben bu sorunla karşılaşmıştım aklınızda olsun...

  • Far Cry 3 tartışmasındaki kırıcı sözler dışında iki tarafı da kendilerine göre haklı buluyorum. Zaten hepsi sevdiğim arkadaşlar. :) Tartışmadaki oyun zevkiyle alakalı değil de yeri açılmışken herkese bir tavsiye vermek istiyorum.


    Eğer bir oyun serisine başlayacaksanız ve serinin genel kitle tarafından en iyisi olarak kabul edilen "eski" oyunlarından biri, günümüz standartlarında hala oynanabilir mekaniklere sahipse, o oyunu en sona bırakmayın. Kendinize bir liste yapın, atıyorum seride Metacritic puanı 70'in altında olan oyunları listeye eklemeden çıkış tarihlerine göre sıralayın ve o sıraya göre oynayın. Mesela ben Mafia'yı hayatımda hiç oynamadım. Çok da merak ediyorum ama geçenlerde oynamak istediğimde bir türlü ısınamadım mekaniklerinden dolayı. Oyun bana çok eski geldi ve sonrasında zaten remake'i çıktı. Far Cry 3 ise bana göre günümüzde hala oynanabilir kalitede. Ama ilk Far Cry oyunu oynanabilir mi, orası tartışılır. Bu konuda Odyssey vs. Origins muhabbetleri de çok fazla yapıldı. Genelde Origins'i beğenmeyenler, Odyssey'den sonra başlayanlar oluyordu. Arada bir yıllık fark olmasına rağmen seride mekanikler az buz değişiyor çünkü.


    Yani demem o ki, bir serinin efsane oyununu oynamadıysanız, kesinlikle o oyundan sonra çıkan oyunlara öncelik vermeden efsaneye bir şans verin ve zevkiniz baltalanmasın. Bir de Far Cry öyle bir seridir ki, hangi oyundan başlarsanız başlayın, oynadığınız 4.-5. oyunda sıkıntıdan delirirsiniz. Arkadaş da en son olarak Far Cry 3'ü oynadığı için beğenmemiş, gayet normal. :)





  • 14 saat red deadın inmesini bekledim şimdi dosya bozuk diyor dosya doğrulama yaptırdım silbaştan indiriyor. bu steam bunu hep yapıyor artık oyun oynayamaz hale geldim . ne yapacağım kurtarın beni

  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.