Şimdi Ara

Dijital Makina Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle SLR ye geçmeden kullanması kolay en iyi performans ı alabileceğim altta benim belirttiğim marka modeller dışında tavsiye edebileceğiniz yada belirtilen ürünler arasında seçmek zorunda kalırsanız hangisini seçersiniz belirtebilirseniz yorumlarınızla birlikte çok minnettar kalıcam şimdiden tavsiyede bulunan arkadaşlara teşekürler.

    Benim seçtiğim makinalar:

    Fujifilm FinePix HS10
    Nikon Coolpix P100

    CANON POWERSHOT SX130
    CANON POWERSHOT SX210



  • Arkadaşlar yokmu yardımcı olabilicek hiçkimse ?
  • DSLR araştırması yaparken Canon 7D ve Nikon D7000 arasında kalmıştım. Sonra D7000'in benim için yeterli olduğuna karar verdim ve çıkmasını beklerken de aradaki fiyat farkıyla yanımda rahatça taşıyabileceğim yüksek zoomlu ve full hd video çekebilen Fujifilm HS10 aldım. Şimdilik memnunum. Bu makineyle fotoğraf çekmeyi öğrenip daha sonra D7000 alacağım. Tabi ben alana kadar Canon karşılık verip yeni bir gövde çıkarmazsa!
  • Arkadaşlar yokmu başka bu makinalardan kullanan yada billgisi olan kimse acil yardım lütfen
    yada alttaki makinalara yakın özelliklerde birazda amatör kullanım için uygun olan fiyat performans olarak önerebiliceğiniz makina yokmu iki kişimi forum.donanımhaber lütfen yardımcı olun kaldım ikilemde Fujimi Nikonmu yada benzer özellikte başka makinalarmı ?

    Fujifilm FinePix HS10

    Nikon Coolpix P100
  • Fujifilm FinePix HS10
  • HS 10un pek bir avantajı yok malesef fotoğraf kalitesi üst düzeyde değil 1/2.33 mercimek sensörlü onun yerine fiyatları birbirine yakın olan Fujifilm s200ü düşünmenizi öneririm büyük sensörlü.. fotoğraf kalitesi ve noise performansı hs10a göre çok daha iyi..
  • Ben HS10 sahibiyim ve epey araştırıp aldım. HS10 un fiyat fayda dengesi daha iyi diye düşünüyorum. Amacınız fotoğraf kalitesiyse iyi bir DSLR alın ama yok ben daha yolun başındayım diyorsanız kesinlikle HS10 alın derim. Ayrıca yeni teknoloji yeni teknolojidir S200EXR falan uğraşmayın. Ben şahsen eski kafalı değilim. Eski kafalı olanlarada iyi bir pozlu makine almalarını tavsiye ederim. :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.