Şimdi Ara

Satılık 6 mp Dijital Fotoğraf Makinesi ve Siemens C60 Cep Telefonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar olympus marka fotograf makinami kafa kafaya bir telefonla takas etmek veya satmak istiyorum. Model Olympus X-725 2.5"lcd ekran ve gerçek 6.0 mp cozunurluge sahiptir.Bana hediye geldi ve hand cam satin aldigim icin ihtiyac duymuyorum. Türk sitelerde pek modeli bulup bakmamiz mumkun deil yeni gelen bir makina,ayrıca menusu Türkçe'dir, sitede Fe-140 modeline bakarsaniz da olabilir birbirlerine yakin modellerdir. Uzerinde 512 mb XD bellek karti ve iki adet sarji pili de verecegim,tek eksigim USB baglanti kablosu onu da Hi-speed kart okuyucusuyla halletmek mumkun bendekini verecegim ...Verdigim linkte Fe-140 modeline bakabilirsiniz, fiyat ve donanim acisindan.
    Çok çok çok üstün bir dijital fotoğraf makinesi aramıyorsanız bu alet sizi yıllarca taşıyacaktır
    Oldukça temiz ve sıfırdan hiçbir farkı yoktur,referans ve bilgi isteyen çekinmeden Nasty! ile görüşebilir,kendisi sınıf arkadaşım olup alışverişi kolaylaştırmaya çalışmaktadır

http://www.koysepete.com/urungoster.aspx?id=48459

http://www.olympus.es/consumer/29_FE-140.htm

Yeni bir telefona ihtiyacim oldugundan satiyorum, toplamda istedigim fiyat 280 ytl dir dedigim gibi telefonla takasa acigim...

Satilik Siemens C-60 içi açılmamış garantisi bitmiş problemsiz çiziksiz sıfır kapaklı... sadece 60 ytl

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.