Şimdi Ara

Tatminkar Video Çekimi Yapan Kompakt Makina

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Canon G7 kullanıcısıyım.. HD video çekimi yapan video kamera araştırması yaparken ve 1000 TL civarına Panasonic sd60 kamera almaya niyetlenmişken gerek video kamerayı fazla kullanmayacak oluşumdan gerekse Canon G7 kamerama iyi fiyatla alıcı çıkmasından dolayı fikrimi değiştirmiş bulunuyorum..Yılda 2-3 kez çocuklarımın doğumgünü ve 1 haftalık tatilimde kullandığım video kameraya o kadar harcama yapacağıma G7 makinemi G12 yapmak daha mantıklı geldi..Full HD tv sahibiyim..Bu açıdan alacağım fotoğraf makinasının tatminkar video çekimi yapmasını önemsiyorum..

1500 tl ye kadar bütçem var. G12'nin dışında başka bir cihaza da yönelebilirim..Ancak marka ve modeli bilgim yok..Forumda araştırmalarım devam ediyor..Araştırmalarıma yön vermek açısından konuyla ilgili düşüncelerini marka ve model önerilerini paylaşan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim..G7 yle olan 4 yıllık sorunsuz muhabbetimiz yüzünden G12 ye yönelmiş durumdayım..

Sizce tercihim ne olmalı..?

• Elimdeki G7 ye 750 tl veren birini buldum..Hayyam da G12 fiyatları 900-1000 tl civarında diye biliyorum..150-200 Tl gibi bir harcamayla G7 mi G12 yapacak olmam 1000 TL verip yılda birkaç kez kullanma durumunda olacağım video kamera alma fikrimden soğuttu beni..

Fikirlerinizi bekliyorum..

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.