Şimdi Ara

Digitürkü şikayet edecek kurum yok...!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • digitürk ile ilgili bir şikayetiniz oldugu zaman işinizden gücünüzden izin alıp büyük hevesle devlete sıgınıp tüketici heyetine başvurmak için solugu ilçenizdeki kaymakamlıkta alırsınız ilgili kişiye şikayetiniz oldugu söylersiniz oda size bakarak biz digitürk sorunlarınla ilgilenmiyoruz siz BTK'ya başvurun der size sizde içinizden işimden izin alarak buralara kadar boşunamı geldim diyerek boynunuz bükük ama BTK benimle ilgilenirim umuduyla işinize geri dönersiniz haklı oldugunuza emin oldugundan bir an önce eve gitsemde şikayetimi BTK'ya iletsem diye düşünerek akşam edip evinizden hemen BTK sitesine girip üye olduktan sonra şikayetinizi yazarsınız ve BTK'dan mail gelir şikayetiniz ilgili firmaya iletilmiştir diye sizde helal olsun BTK'ya nasılda ilgilendi hemen diye sevinirsiniz aradan günler geçer ama beklediginiz cevap bir türlü gelmez aradan 12 gün geçer ve size digitürkten bir cevap gelir sizde digiturk yaptıgı hatayı anladı sorunumu çözdü diyerek mesajı okumaya başlarsınız.. ama oda ney digitürk özür dilemek bir yana yalan yanlış bilgiler vererek sözde sizi bilgilendirmiştir ama BTK şikayetci firmaya söyledigi şeylerin aslı astari varmıdır diye sorar diye umarsınız üstüne firmanın suçlamalarına karşı ellerinde ıspat varmıdır gibisinden bir şikayet daha yazarsınız ve yine BTK'dan şikayetiniz ilgili firmaya iletilmiştir bir cevap gelir bu sefer BTK'ya mesaj atarak durumun BTK tarafından incelenip incelenmedigini sorarsınız BTK'dan gelen cevap ŞOK edicidir biz kişişel sorunlarla ilgilenmiyoruz aynı sorunu yaşayan yüzlerce insanın BTK'ya şikayetde bulunması gerekiyormuş benimle aynı sorunu yaşayan kimse yok diye parasını peşin ödedigim aboneligimin iptal edilip birde üstüne sözleşme feshinden dogan ücreti ödemek zorundamıyım üstelik bu kadar haklıyken işin özü digitürkü hiç bir yere şikayet edemiyoruz BTK'ya şikayetinize digitürk kendini haklı gösterecek yalan beyanlarda bulunup işin içinden sıyrılabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 25 Aralık 2012; 19:23:21 >

• şu anda en büyük kuruma şikayet ediyorsun halk hakettiğini verir merak etme haksızlığa uğradığını düşünüyorsan kapat gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: becozmy

şu anda en büyük kuruma şikayet ediyorsun halk hakettiğini verir merak etme haksızlığa uğradığını düşünüyorsan kapat gitsin

dostum ben parasını peşin verdim 520 TL onlar 1 ay sonra kapattı üyeligi iptal etti üstelik sözleşme fesh bedeli ödemem gerekecek sanırım bunlar olmasa hiç ugraşmam zaten gider kutularını veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

quote:

Orijinalden alıntı: becozmy

şu anda en büyük kuruma şikayet ediyorsun halk hakettiğini verir merak etme haksızlığa uğradığını düşünüyorsan kapat gitsin

dostum ben parasını peşin verdim 520 TL onlar 1 ay sonra kapattı üyeligi iptal etti üstelik sözleşme fesh bedeli ödemem gerekecek sanırım bunlar olmasa hiç ugraşmam zaten gider kutularını veririm

her zaman söylerim bunların amacı insanları soymak hizmetini almadığın şeyin parasını peşin vermişsin hata sende kardeş geçmiş olsun şikayetvar.com'a bir yaz bakalım belki sorununu çözerler geçmiş olsun.
  • Digitürk'ü hiiç sevmem böyle yazıları okuduyça dt'e olan sevgim bir kat daha artıyor!!!
    Modüllü üyelik çıkartmadığı takdirde insanın dt'e imza vermesi akıl karı değil...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.