Şimdi Ara

Digiturkplay (Octoshape sorunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
15.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Digiturkplay kullanan var mı?

Geçen haftalardan beri sorunsuz izlediğim Digiturkplay, dün ve bugündür sorun çıkarıyor. Ama sadece Octoshape Infinite player kullandığımm zaman. Kullanan arkadaşlar varsa bir kontrol edebilirler mi? Diğer 2 kanalda sorun yok ancak ne zaman ki YAYIN 1'e geçersem 10-15 sn sonra yayın kesiliyor ve ilginçtir ki bilgisayar asla internete bağlanmıyor. Mecburen bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.

Diğer kanallarda bu sorun yok. Ne net kesilmesi ne de yayın. Ama HD yayına geçince (Octoshape infinite) yayın kesilip, bilgisayar başka herhangi bir siteye girmemeye başlıyor.

• Şimdi denedim bi sıkıntı yok. İnşallah maç saatinde de olmaz.
  • Açtım yayını hiç bir sıkıntı yok bende. Gündüz yayınlanan Trabzon maçını da sorunsuz izledim.

Tarayıcım Opera bu arada.
  • Chrome 1 saattir açık yayın 1 . Sorun yok şimdilik . İnşallah da olmaz .
  • Bende de sorun yok.
  • ARkadaşlar teşekkürler sorunu çözdüm.

Geçen günlerde Kaspersky'nin bir ayarını değiştirmiştim. Tüm Ağ Bağlantılarını izlemeye almıştım. O ayarı değiştirdim, normale döndüm ve sorun düzeldi. Sanırım Infinite'in bağlantısını engelliyordu Kaspersky.

Düzeldi şimdi.

Tekrar teşekkürler...
  • Belese izleme imkanı varken para mı veriyorsunuz buna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone net IPTV sorunu
    2 ay önce açıldı
    Tivibu çözünürlük sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwightt

Belese izleme imkanı varken para mı veriyorsunuz buna

pm den yardımcı olursan sevinirim
  • quote:

Derbi maçı riske edemem. Sezon başından beri neredeyse tüm maçları bir şekilde izledim ama bu maç riske edilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: deyvidey

quote:

pm den yardımcı olursan sevinirim

aynen
  • Chrome sorunlu, firefoxta düzgün çalışıyor bu program sadece.
  • octoshape 100kb civarı upload yapıyor digiturk çok merak ediyorum nereye yapılıyor o upload...
  • Bende Yayın 1 de octoshape izlediğimde zannedersem bağlantıya çok yüklendiği için çat diye kesiliyor modem, reset atıyor kendine.

Nedir sıkıntı beyler ? TT Net'i aradım hattınızda bi sıkıntı yok dedi.
  • 105 kb upload yapılıyor hocam digiturk ü aradım siyah ekran çıkıyor dediler upload 50 olunca 100 e çıkarttık dediler falanda bana saçma geldi p2p mantığıyla yayın yapıyo adamlar düpedüz...
  • kardeşim bende tplink tl-wn722n usb adaptörü kullanıyorum

octoshape açılınca 15 sn sonra usb den adaptörü çıkarmış gibi oluyo

10 sn sonra sanki usb takmış gibi geri yükleniyo

sorununa çözüm bulabildin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagribo

kardeşim bende tplink tl-wn722n usb adaptörü kullanıyorum

octoshape açılınca 15 sn sonra usb den adaptörü çıkarmış gibi oluyo

10 sn sonra sanki usb takmış gibi geri yükleniyo

sorununa çözüm bulabildin mi?

Benim sorunum antivirüs programı yüzündenmiş. Ayarını değiştirdim, düzeldi. Siz de bir kontrol edin.
  • normalde chrome kullanıyorum ama digitürkplay için i.explorer kullanıyorum çünkü direk bu explorer için yazılmış bir sistemi var sorun yaşadığımda öyle söylemişlerdi arayınca. sizede tavsiyem ie den kullanın maç saatlerinde. chrome dan daha iyi nedense...
  • octoshape ile kullanıyordum chrome ie firefox hepsinde de net kopması oluydu

bende programsıx kullnmayı denedim oldu: :D :D

benim gibi sorunu olanlara önerim; octoshape i silin + yayını izlerken octoshape kurulsun mu diye soruyo, ona "hayır, teşekkürleri" tıklayın ve izleyin :D
  • Bende kopma yok ama yayın 2 ye geçtiğim an takılmaya başlıyor. Var mı benden başka bu sorunu yaşayan?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.