Şimdi Ara

DİGİTÜRK ÜYESİ OLAN VARMI ADAM OLDULARMI YOKSA HALA MİLLETİ YOLUYOLARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben 7 8 sene evel üyeydim 20 tl diye her ay 60 tl fatura geliyordu kanalları süperdi ama resmen adamı soyuyolardı 1 sene kullanıp iptal ettirdim şu anda gene böyle yolmaya devam ediyolarmı yoksa adam oldularmı normal tv de bi mok yok gene üye olabilirim adam oldularsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompleman -- 11 Ocak 2011; 21:51:56 >

• Yolmaya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

Yolmaya devam

ORDA Bİ İKİ KANAL VARDI ZATEN BİDE BELGESEL KANALLARI ONLAR HOŞUMA GİDİYODU BİDE SNEK TV VARDI ZATEN PASO ONU İZLİYORDUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: kompleman

quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

Yolmaya devam

ORDA Bİ İKİ KANAL VARDI ZATEN BİDE BELGESEL KANALLARI ONLAR HOŞUMA GİDİYODU BİDE SNEK TV VARDI ZATEN PASO ONU İZLİYORDUM

SNEK KAPANDI DİYE BİLİYORUM LA BELGESEL DEDİĞİN DE ŞU SON 3 KANAL MI?
  • Digitürk, kendi arasında hiç organize olamıyor. her müşteriye ayrı fiyat çıkartıyorlar. Bir şubeye git başka fiyat söylerler, öbürüne git daha farklı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Digitürk, kendi arasında hiç organize olamıyor. her müşteriye ayrı fiyat çıkartıyorlar. Bir şubeye git başka fiyat söylerler, öbürüne git daha farklı...

BİZ İLK Bİ İKİ AY 20 ÖDEDİK SONRA HER AY 60 GEÇİRMEYE BAŞLADILAR ÜYE OLANLARA CİDDEN ACIYORUM
  • yoluyolar digi kontrat bitsin direk dreambox.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kapatıcaz dedim 6 ay sinema paketi diyor aylık 5 tl ye bende dedimki sazan ların yeri göl dedimEn güzeli hotbird hot hot takılmak
  • Dreambox
  • İlk kurulduğu zaman abone olmuştum. Yaklaşık 7 yıl kullanmıştım. Full paket 20 tl civarı idi o zaman. Ama sürekli zam yaptılar ve eski tadı kalmamıştı. Sinema paketleri ve interaktif kanalları saymazsak bence normal uydudan bir farkı yok. Zaten şu an sadece Lig tv den kazanıyor.
  • 2 yıl beleş lig tv izledik biz. hediye mediye kapatıcam deyin yükseltiyorlar üyeliği
  • Sırf National Geographic izlemek için alınır.
  • digitürk le turkcell bana hep kudümsüz lanetli gibi gelmiştir bereketsiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.