Şimdi Ara

digiturk mü? dsmart mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar, bu iki alternatiften hangisini seçeyim, yoksa normal çanakmı, daha önce bir üyeliğim yoktu, normal çanak antende yoktu, yeni lcd ile birine geçmem lazım artık. en uygun yayın ve fiyat hangisinde, güncel ne kampanyası var.????



  • Bence D-Smart Neden diyecek olursan 300 küsür verirsin kutusunu satın alırsın kutusuda senin olur herşeyi senin olur borcu bitincede bi daha hiç birşey ödemezsin. D smarttan sıkıldığın zaman başka bir şeye geçeceğin zaman abonelik durdurma derdin yok kutuyu iade etme derdin yok.

    Digiturk u alacaksın kulandığını sürece aidat ödeyeceksin. Başta 2 sene şu fiyat diyorlar ama 2 sene bitince kaç para olacak kafalarına göre arttıracaklar bişey diyemeyeceksin.

    Evlenmeden önce babam digiturk kullanıyordu. tabi bizde aynı evde yaşıyoruz. küçük bi rakamla üye oldu sonra sonra faturalar çoğaldı bişey diyemedik. Yeni üyenler 3 lira öderken biz 5 lira ödüyorduk. Sıkıldık çıkalım bu digitürkten dedik üyeliği donduralım dedik sizde 3 lira ödeyin dediler kabul etmedik. dedik gelin alın kutunuzu. Tamam gelip kutuyu alacak servis dediler sonra aradan 1 ay geçti noterden ihtar çekmişler kutuyu 1 ay içerisinde şu servise iade etmezseniz mahkemeye vercez kutunun parasınıda alacaz kutuyuda alacaz diye. Götürdük paşa paşa kutuyu verdik. Hani gelip onlar alacaktı Yok. Satarken gösterdikleri itinayı kapattırdığnızda göremezsiniz. :) En iyisi d-smart öde kutu parasını derdin tasan kalmasın bi sürü bedava kanal var :)




  • 2 sini almayın. Normal uydu al tak seyret.
  • d-smart tabii bi dolu kanal var normal uydu alcağına al d-samrt...
  • Oturduğunuz yerde kablotv altyapısı varsa hiç düşünmeden teledünya hd alın derim...
  • kardan , yagmurdan, rüzgardan, şimşekten etkilenmek istemiyorsan zırt pırt sebepsiz kesinti yaşamak istemiyorsan kablo tv en ucuz ve temiz görüntü..sürprizleri yok....Aldıgın kanallar belli...Kalite güzel...verdigin para çok makul ölçülerde...Kendi çanagımı kurarım dersen 250 Lira.. parabol anten tak .İşi bitir..Tek çanakta 5 LNB beş ayrı uydu seyret...karar ve para senin...Saygılarımla..
  • Ne teledünya ne D-Smart ne de Digitürk. Paralı olan hiç bir platform içerik olarak tatmin edici değil. Normal bir uydu ile ideali 3 daha da ideali 4 uydulu sistemini kur bak keyfine. Daha sonra istersen d-smart da alırsın digitürk de ama baştan anten sistemini ona uygun kur. Bakarsın bugün para vermeyi düşündüğün paketlerin yarın sistemi kırılır. ;)
  • kesinlikle iyi bir receiver al kullanmana bak , illa alacam diyorsan teledünya oda olmazsa iyibir receiver al kukkanmana bak , bunuda istemezsen teledünya bu kısır döngü halinde gider.
    ama sakın dsmart alma , DİGİTURK ü aklından bile geçirme SAKIN , SAKIN
  • 4 yıldır Digitürk üyesi biri olarak, ikisini de alma derim. Eğer amacın maç izlemek değil, sadece uydu yayınlarını almak ise KESİNLİKLE dışardan daha UCUZA daha KALİTELİ bir cihaz al derim. Digitürk'ün tek artısı maç yayınları zaten onlar da paralı. D-Smart'ta ise UEFA var ancak o da yakında para istemeye başlar. Kesinlikle bunlara bulaşma.
  • Bence D-Smart al.
    Ben Smile ADSL kampanyasıyla bir ay önce aldım çok memnunum.
    Daha önce merkezi çanaktan yayınları izliyordum (standart Turksat kanalları ve saçma Hotbird kanalları).
    Şimdi Discovery, Eurosport, Animal Planet gibi onlarca alternatifim var.
    Bu işi kendin uydu alıp 4-5 yere çevirerek yapsan hep ingilizce izleyeceksin. İkide bir emu key arayacaksın. TRT1'deki Formula 1'i izleyemeyeceksin vs. vs.
    Özetle zamanım çok uğraşırım diyorsan uydu vs işini görebilir. Digitürk tam soyguncu, içinde hiçbirşey olmayan standart pakete 10 tl istiyor. Eh işte diyebileceğin paketleri ayda 30-40 tlden başlıyor. Kablo veya Teledünya kullanmadığım için yorum yapamayacağım. Ama şimdi eve geliyorum açıyorum TVmi ne istersem onu izliyorum, ayarmış, key bulmaymış bunlar çok zaman alıyor. Sonuç benim için D*Smart.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nagodtumu

    Bence D-Smart al.
    Ben Smile ADSL kampanyasıyla bir ay önce aldım çok memnunum.
    Daha önce merkezi çanaktan yayınları izliyordum (standart Turksat kanalları ve saçma Hotbird kanalları).
    Şimdi Discovery, Eurosport, Animal Planet gibi onlarca alternatifim var.
    Bu işi kendin uydu alıp 4-5 yere çevirerek yapsan hep ingilizce izleyeceksin. İkide bir emu key arayacaksın. TRT1'deki Formula 1'i izleyemeyeceksin vs. vs.
    Özetle zamanım çok uğraşırım diyorsan uydu vs işini görebilir. Digitürk tam soyguncu, içinde hiçbirşey olmayan standart pakete 10 tl istiyor. Eh işte diyebileceğin paketleri ayda 30-40 tlden başlıyor. Kablo veya Teledünya kullanmadığım için yorum yapamayacağım. Ama şimdi eve geliyorum açıyorum TVmi ne istersem onu izliyorum, ayarmış, key bulmaymış bunlar çok zaman alıyor. Sonuç benim için D*Smart.


    Adamlar sana receiver veriyor. Antenini kuruyor. D-Smart'ın sıfırdan maliyeti 600 liralara yaklaştı. Ayrıca yayın ve kanal kalitesi olarak D-Smart Digitürk'ün yanına yaklaşamaz. Adlarını yanyana kullanmak bile Digitürk'e hakaret sayılır. Ha Digitürk çok mu matah, çok mu güzel, çok mu yeni kanal getiriyor? Hayır bu D-Smart2ın güdüklüğünden. D-Smart gibi bir rakibi mumla arasa bulamazdı Karamehmet. Ya ciddi bir rakip gelseydi; Sci-Fi Channel, Fox Crime, Fox Crime+, Cosmopolitan, AXN, Dark TV gibi kanallar ile Digitürk'ü ezseydi... D-Smart balon. 2-3 ay izle hevesin geçsin sen de farkedeceksin.

    Gelelim soyguncu kısmına. Digitürk ucuz veya pahallı tartışanlar olabilir. Ben ucuz değil diyenlerdenim. Pahallı demek zor ancak Türkiye şartlarında pahallı. Malını pahallı sattığı için soyguncu demek doğru mu acaba? Sonuçta bunlar maçlar hariç ikamesi olan hizmetler. D-Smart'ın yaptığı ise çok farklı. Burada uzun uzadıya anlatmak yerine kısaca özetlemek gerekirse D Grubu kanallarının reklam değerini arttırmak, rakip kanalları mümkün olduğunca arka sıralara atmak, izlenme ve reklam pastasından payını arttırmak isteyen Doğan Grubu bu saikle platformu kurmuştur. Bu amacına ulaşmasını sağlayacak olan makinelerin bedeli bir kaç kanal ile süslenerek tüketiciye giydirilmiştir. Birisi hizmet sunuyor ötekisi ise hizmet sunma görüntüsü altında örtülü amaçlarına, medya tekeline ulaşmaya çalışıyor. Ama siz 1. ye soyguncu diyorsunuz, 2.ye yani sizin paranız ile kendi lehine haksız rekabet inşa eden D-Smart'ı alkışlıyorsunuz. Sizinle D-Smart'ı algılayışımız çok farklı. Hevesiniz geçince benle aynı noktaya gelirsiniz sanırım.




  • D-Smart'a bugün itibarıyla full hd paketine kayıt oldum. Genel olarak beklentilerimi karşıladığını söyleyebilirim hd kanallar gayet güzel... Sadece National Geographic' in olmaması büyük bir eksiklik bence...
  • Uydu almanı tavsiye etmem bu saatten sonra artık hazırlık maçları bile D Smart, Digiturk vb yayınlarda izlenebiliyor, milli takımın maçını izlemek istersin şifre girer şifre atmaya çalış, yabancı kanalları ara vb bi sürü zahmet olur uyduda. D Smart arkadaşların da dediği gibi 300 lira fln bi kerede öde bi daha para yok ve beklentileri karşılayacak kadar kaliteli. Şampiyonlar ligi, uefa, milli maçları sorunsuz izlersin, şifre sorunu diye bişey olmaz.

    Ama para sorun değil diyosan tabii ki Digiturk.
  • hiç biri, sharing diyorum ben.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: engink

    hiç biri, sharing diyorum ben.


    De ama fazla deme de rahatı kaçmasın sharingçilerin. Ne kadar yaygınlaşırsa o kadar engellemeye yönelik eylemler de olur. Bak izleme keyfine




  • Sanki sharing bedava mı? Kaliteli bir server istiyorsan ayda 30 lirayı bayılacaksın... Bedava olanlardan da randıman alınmıyor.... Ha tek üstün tarafı dijitürkü smartı yabancısı yerlisi tek cihazla hallediyorsun... Ama o da yasadışı olduğundan ben herzaman yasal olanın tercih edilmesi taraftarıyım...Geçenlerde Karaköy' de bir server'ı basmıştı polis. Tam 5000 abonenin adını polis aldı akibetleri meçhul...
  • bencede d-smart arkadaşım arkadaşın dediği gibi digitürk paralı hep para vermek gerekli hem d smartın herşeyi ayarlı geliyo tek eksiği kanalları düzenliyemiyorsun.saygılar
  • ben belgesel delisiyim discovery ler dsmartta national geographic digitürk te ikisi bi yerde olan bi platform olsa alıcam ikiside bişey veremio bu açıdan
  • KESİNLİKLE digiturk plus...


    not : ben de her ikisi de var
  • Burada Dijitürk ü tavsiye eden arkadaşlar sadece paketleremi para ödüyorlar ? Paket parasıyla iş bitiyormu ? Zırt pırt sebepsiz nedensiz kesintilerde servislere soyuluyorlarmı ? Her servis arayınca >> 20 Lira verirseniz geliriz...<< Deniliyormu ? >> Bizi aradıgınız için çok teşekkür ederiz...Hemen gelip hallediyoruz...Para falan aslaaa.....Bu bizim görevimiz....<< . Diyorlarmı ?...Bu konuda üç beş cümle yazarmısınız ? Bilmeyen arkadaşlarımız bilgilensinler...Ben epeyce yazdım....Saygılarımla..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 25 Nisan 2009; 12:58:41 >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.