Bildirim
Digitürk mü? D-Smart mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Belgesel harici pek birşey kalmadı D-Smartta bende vardı Digitürke geçtim fiyat olarak Smart daha ucuz gibi olsa da içerik boş olduktan sonra ödediğiniz para da havaya gidiyor gibi oluyor -
İlginiz ve bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Al birini vur ötekinequote:
Orijinalden alıntı: aslanbeyy
İlginiz ve bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. -
Hepsi ayni
D-SMART ın bir esprisi kalmadı artık hocam,digitürk daha mantıklı. -
Digitürk çok şikayet alsa da daha çok talep görüyor sanırım. Teşekkürler. -
D smart bitti artik,Digi alin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Digi nin türksat aboneliği boş. Bedava hd Kanallara bile para istiyorlar. Kanal sıralaması beş para etmez. Yayın kalitesi kötü. Türksatta durum bu.
Peki sizin tavsiyeniz nedir? -
Digiturk te zaten Türksatta bedava olan kanalları izlemek için para vermek zoruma gitti ve iptal ettirdim. Geçen sene oldu bu dediklerim. Daha sonra dsmart modül aldım. Oldukça uygun fiyata geliyor. Doğrudur dsmartta pek bişey kalmadı ama belgesel konusunda oldukça iyi... Spor için ise hiç bulaşma..
Bilgi için Teşekkür ederim.
Spor için düşünmüyorum. Günlük kullanım için. Çok TV hastası değilim. Akşamdan akşama. -
quote:
Peki sizin tavsiyeniz nedir?
Spor önemli değilse dsmart daha iyi. Belgesel kanalları hd daha kaliteli görüntüsü var. Ben f1 için digi aldım ama memnun değilim.
Çok teşekkürler. -
arkadaşlar ben de d-smartı iptal etmek istiyorum.quote:
Çok teşekkürler.
şampoiyonlar ligi ve arası sıra film ve belgesel izlemek istiyorum
digitürk'e geçmeli miyim?
ve d-smartı yakın zamanda taahhüt bedeli vermeden iptal ettiren oldu mu? -
Spor önemli değilse d-smart düşünün derim. Dizi, belgesel, yemek, haber(yurtdışı) kanalları bence iyi. Sinema da fena değil açtırmadığım için değerlendiremiyorum. Genelde her platformun sinema kanallarında ay boyu aynı filmler dönüyor.
Spor önceliğin değilse d smarttan şaşma ben de d smartin full paketi var digi de var.mac günleri digiyi takiyorum.maclar biter bitmez d Dsmarti takiyorum.görüntü kalitesi cok iyi izleyemedigim kanal yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yorumlar için teşekkürler,
Tivibu tabiki de. =)quote:
Yorumlar için teşekkürler, -
Spor için almayacaksanız digi ye o kadar para vermeye gerek yok hocam.Dsmart modüllü üyelik alın.Hatta bulabilirseniz devir etmek isteyen birinden alın daha ucuza izlersiniz.Mega paket aylık 19 TL ödüyorum ben.Daha düşüğe izleyen arkadaşlarda mevcut forum içerisinde.quote:
Orijinalden alıntı: K E N
Tivibu tabiki de. =)
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X