Şimdi Ara

Digiturk Modül [ANA KONU] (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.444
Cevap
95
Favori
225.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Digitürk kanallarını seçtiğinizde modül şifreyi çözer ve yayın açılır.

• Modülü taktırdım. Tkgs'den izliyorum bende. Tv'yi kapatmak istediğimde 30-60 sn. televizyon kapanmıyor. Modülün çalıştığını belirten bir uyarı ekrana çıkıyor. Dediğim gibi 60 saniye sonunda kendiğinden kapanıyor. Pratik bir çözümü var mıdır? TCL TV için konuşuyorum.

• hernanes1 kullanıcısına yanıt

Bende de aynı stand-by tuşuna 5 6 saniye kadar basılı tutup kapatabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAHYAADAM LDPN1 Y kullanıcısına yanıt

DOSTLAR MODÜLDE TÜRK KANALLARININ HİÇ BİRİNİ DİGİ ŞİFRELEYİP GÖNDERMİYOR ONLAR ŞİFRESİZ ASLINDA PAKET ÖDEDİĞİNİZ SPOR SİNEMA DİZİ VE BELGESEL KANALIDIR DİĞERİ KANALLARDA BİZDE VAR DEYİP ŞOW YAPIYORLAR İP TV VEYA CABLO TV NETİCEDE MODÜL KULLANDIĞIN İÇİN

TÜRKSAT 4A

Frekans 11794

Polarizasyon V (Dikey)

Sembol Oranı 30000

FEC 3/4

SEN KENDİN TV DE ARAT BU FREKANSI

• afakan55 A kullanıcısına yanıt

Trt 1 hariç diyelim digitürk tp'sinde trt'nin ayrı yayını var şifreli 11305 v 30000 frekansında hatta ana yayından 5 saniye geride ve bitrate ana yayına göre daha düşük.

11794 frekansı trt'nin türksat 4a'daki ana frekansı bu frekans avrupa maçlarında şifreleniyor çoğu zaman.

11054 frekansı trt'nin türksat 3a'daki bir diğer frekansı ana frekansla aynı görüntü kalitesinde ve gecikme yok avrupa maçlarında şifre girmiyor ama bazen karelenme olabiliyor yayında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 30 Temmuz 2025; 22:9:45 >
  • Selamlar, ilk defa digiturk almayı planlıyorum. Spor'un yıldızı paketini beğendim. Hem karasal yayını hem de maçları izlemek istiyorum. Sitede kutulu fiyat yok. Kutulu fiyat yeni abone için nedir bilen var mı?

Evimin yanında maç yayınları yapan bir yer var. Orada gol olunca herkes gol diye bağırıyor. Online izlediğim maçlarda gol sevinci kalmıyor. Buna dikkat ederek; Kutulu, kutusuz veya modül olarak hangisini önerirsiniz?

• kavalende kullanıcısına yanıt

Kutusuz denek internet üzerinden demek ve gecikmeli. Kutulu demek ise uydudan alınan gecikmesiz yayın demek. Kutulu olan aboneliği modül veya uydu alıcısı şeklinde alabilirsin. Uydu alıcısı çok sorun çıkarıyor ve cihazın bozulması durumunda masrafları sana yüklüyorlar. Kablo kumanda priz karmaşası da cabası.. Modül ise kredi kartı gibi ve tv uyumlu ise tv ye takarak izliyorsun. Modül için tv nizin kendi dahili uydu alıcısı ve modül girişi olmak zorundadır. Modül ve uydu alıcılı abonelik arasında fiyat farkı yoktur ancak abonelik fiyatları çok değişken. Forumun ilgili konu başlığında detayları mevcut.

• Bankkart kampanyasına başvurdum, henüz geri dönüş olmadı ancak bugün ilçe bayiini arayıp modül var mı diye sordum. Biz tavsiye etmiyoruz ama var dediler. Buradaki yorumları da göz önünde bulundurarak modül alacağım sanırım. Gerçi televizyonum 1080p çok da fark etmez sanırım.

• tolilow kullanıcısına yanıt

4k yayını izleyemezsiniz sadece zaten 4k bir trt 4k var bir de digitürk 4k var o da çakma 4k 1080p kalitesinde o yüzden 4k çok önemli değil, kablo kalabalığı olmaması, tek kumanda kullanımı, kanal listesini rahatça düzenleyebilme avantajlarıyla modül daha iyidir her zaman.

• tolilow kullanıcısına yanıt
    Nesini tavsiye etmiyorlarmış modülün?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Grundig tv kullanıp modülde sıkıntı yaşayan oldu mu? Benim tv düz smart, google tv değil. Biraz yavaş açıkçası arayüzü vs. Tam modeli Grundig 43 GEF 6935 A.

• arkadaşlar direkt digiturk mağazasından başvuru yapıp geçen ayın 25 'inde aboneliği açtırdım ama 1000 lira parapuan filan varmış. ben geldiklerinde tek çekim yaptırdım. bu kampanyayı kullanabilir miyiz ?

• saameet_06 S kullanıcısına yanıt

Ziraat kampanyası üzerinden başvuru yapmanız gerekiyordu. Normal başvuruya puan vermez.

• Azor Ahai kullanıcısına yanıt

anladım hocam geçti o zaman

• Selamlar, iyi forumlar. -Geçen seneden üyeliğim olduğu için- Tod Süper Dolu Paket için aylık 259TL'lik bir fiyat sundu. İşin garibi şu ki yan komuşumuzda kutu var ve 1gbps internetim olmasına rağmen 30-40 sn geriden gelip onun "gooooool" sesiyle maçı geriden izliyorum. Kutulu için sanırım 400TL ödemem gerekecek aylık, sizce değer mi forumdaşlar ? Modül diye bir şey çıkmış, televizyonum samsung 50 inç akıllı tv, bu modül işi bize uyar mı dersiniz?

• Yeni üyelik 400 tl değildir ziraatte bile kampanya vardı taraftar 299 tüm maçlar 350 tl yanında da 1000 tl puan . Bence 260 tl ona vereceğinize kutu yada modül alın . Ben de toddan geçtim bu sene inşallah memnun kalırım

• Bu modülü TV nin neresine takıyoruz. Kendime özel bir çanağım yok. Sitedeki merkezi sistemden TV izliyorum. Ayriyetten ip tv var. Televizyon Beko Smart dahili uydulu. Ben modüllü alabiliyor muyum arkadaşlar. Teşekkürler

• eser_aga_83 kullanıcısına yanıt

CI modül girişi oluyor oraya takıyorsunuz. Televizyonunuzun uydu alıcı özelliği de olmalıdır modülü taktığınızda şifreli kanalı seçtiğinizde modül şifreyi çözer. Digitürk için türksat'a bakan çanak anten yeterli merkezi sistem olması fark etmez.

• Elimde 3501c kutu var ama memnun değilim.Modül ile takaslamak istiyorum.Tek kumanda,kablo karmaşası yok ve 4k izleme imkanı olduğundan ama forumdan bir arkadaş 'modül zaman zaman takılıyor ve görüntü kalitesi o kadar da üyü değil' dedi. Modül kullanırken bu sorunları yaşayan var mı?

• pharm4vita kullanıcısına yanıt

Çok eski bazı tv modelerinde nadir de olsa sorun olabilyor bunun dışında genel bir sorun yok. Modülün tek görevi şifre çözmek, görüntü kalitesine uydu sinyal kalitesine hiçbir etkisi yok, görüntü kalitesi sizin televizyonunuzun dahili uydu alıcısının tuner kalitesine bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 4 Ağustos 2025; 13:59:21 >
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.