Şimdi Ara

Digitürk Lig Tv - Yazın Abonelik Dondurmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
9.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de dün itibariyle şampiyonlar paketinden iki aylığına taraftar giriş paketine geçtim (45'den 20'ye düşecek, toplamda 64'ten 39'a). Bana herhangi bir hediye vermediler. Taraftar giriş paketi hangi kanalları kapsıyor, dişe dokunur bir şey var mı? Yoksa tek faydası 50TL'den kurtulmamız mı?
  • gefe16 kullanıcısına yanıt
    tesekkurler , ben de diger arkadaslar gibi baslangic paketine gectim.
  • Ben de taahhütlü üyeliğimi 1 aylığına dondurdum. sonraki ay içinde 60 dan 35 e indiler. dondurduğunuzda taahhüt süreniz de 1 ay uzuyor. ama tabii dondurduğunuz ay kullanamıyorsunuz.
  • Az önce paketimi taraftar başlangıç paketine düşürdüm.
    Ayın üçü olmasına rağmen bu ayki faturamın 39 tl olacağını söyledi ,pek inanamadım.
    Bakalım fatura çıkınca anlarız artık.

Edit: Ayın üçünde paket değişikliği yapmama rağmen faturam belirttikleri gibi 39 tl olarak düzenlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GILMOUR -- 5 Haziran 2015; 12:35:32 >
  • GILMOUR kullanıcısına yanıt
    Bende paketi düşürmüştüm ve önümüzdeki ay yansır demişlerdi ama şimdi baktım faturaya benimde bu ay düşmüş fatura. Yani 1 ay fazladan oluyor. Bi sakatlık çıkmaz umarım sonra:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece LİGTV'yi dondurma diye birşey yok digiturk'te ya tamamen dondurursunuz yada 2 ay taraftar başlangıç'a geçersiniz 20 TL ödersiniz.
  • Bazzzingaaa kullanıcısına yanıt
    Bu ara Digitürk çok yapıcı yaklaşmakta.
    Şaşırtıcı
  • aynen dediğin gibi bunu yazmak için gelmiştim ben de:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi two_face -- 10 Haziran 2015; 20:24:26 >
  • Ben taahhütsüz yararlanıyorum. 5 yılı aşkın üyelik yaşı ve aradım 2 ay için lig tv dondu. Lig tv için 33.5 tl mi ne ödüyordum onu almayacaklar ağustosta tekrar aktif olacak.
  • Oha
    ağustosta kadar 20tl ye indirdim ve bunu yapmam 1dk sürmedi
    Digi aşmış wallaha
    bilgi veren dostlara teşekkürler

Edit. 9 aylık üyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkshine666 -- 16 Haziran 2015; 11:09:44 >
  • sceptic S kullanıcısına yanıt
    Bende dondurmak için aramistim. Taahhut suresinin uzadigini duyunca taraftar giriş paketini seçtim. Lig tv 1 2 3 açık kaliyo bu pakette. Bana ekstra olarak sinema paketlerini ve spor extrayi eylule kadar hediye verdiler. Su an 17.99tl ödüyorum.

• Basket final serisi maçları sırasında LigTV 3 yine kapalı bende, hediye kanal da vermediler.
  • Bende giriş+2 keyif+şampiyonlar paketi ve ayrıca spor extra var..Dondurmak istedim.. Ya hep ya hiç dediler..ve bana fiyat indirimi ile dizi ve yetişkin paketini 3 ay süreyle vermeyi önerdiler..Diziler işime gelmediğinden bu ikisinin yerine film kanalını hediye edin dedim..Olmaz dediler..Peki dedim film kanalını verin ama 3 ay değil de 1 ay için verin dedim..Kabul ettiler.Sonra da ne olduysa insafa gelen operatör arkadaş hem bir aylık film kanalını hem de 3 ay için dizi ve yetişkin kanalını hediye ettiklerini söylediler..Bana söyleyecek birşey kalmadığından teşekkür edip kapattım..Bu kadar taviz beklemiyordum, Dumura uğradım resmen..
  • şampiyonlar paketim var 2 tane
    03.08 de açılmak üzere 64,99 tl den 38,99 tl ye indirdim 2 üyeliğimde de..

03.08 e kadar dizi kanalları hediye verdiler..
    keşke 02 haziran da arasaydım
  • he bu arada
    şampiyonlar paketi+2 keyif üyeliği kullanıyorm yıllardır
    keyifin bir çocuk diğeri de belgesel olsun demiştim hep
    şimdi tekrar aradım belgesel kanalını,eurosport kanalına çevirin dedim
    ""2015 ocak tan itibaren tek keyif paketi var "" dediler
    ""olmayan paketinizi değiştiremeyiz"" dediler

HAYDA....
  • Belgesel kanalları girişe dahil oldu diye duymuştum o yüzden böyle demislerdir büyük ihtimalle.

• merhaba 2 aylık lıg tv de ındırım verdıler lıg tv ıcın 20 tl oduyorum
    bugun aradılar 10 ay 48 tl den ucretlendirelım 6 ay dizi kanalları verelim dediler
    ben gecen sene 3 ay ucretsız 6ay 72 son uc ayda lıg tv ındırımınden yararlandım
    şimdi boyle kampanya yok dıyorlar
    teklıflerını kabul etmelımıyım????
  • Arkadaslar gecen sene 6 ay ucretsiz 6ay 67.99 dan giris+2keyif +sampiyonlar paketini almistim bir yil taahhutle ama bu sene ne arayan var nede aradigimda adam akilli kampanya herhalde kapattiracagim gibi. Buna yakin bi teklif alan var mi?

• Arkadaşlar birşey soracam konu ile ilgisi olmayabilir yazacak yer olarak sadece burayı buldum yardımcı olabilirmisiniz
    399 kanal sürekli izliyordum 3d açıktı üstüne para vererek açtırmıştım n oldusa 2 gundur 399. kanal yok lig tv lig tv2 lig tv 3 bu kanallarda sorun neden olabilir
  • Ben kredi kartı ile yıllık satın alım yaptım, aylık 60 TL'ye geliyor.
    Bana Çağrı Merkezi'nin verdiği bilgiye göre yıllık satın alımlarda dondurma işlemi yapılsa dahi üyeliğin 1 ay uzamadığı, hiçbir anlamı olmayacağı oldu.
    Bu gerçekten böyle midir sizce de?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.