O

Çavuş
11 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 31 (Bu ay: 0)
Gönderileri
GEÇEN HAFTA TEKLİF ALMAK İÇİN GÖRÜŞTÜM HD YAYIN İÇİN 7 TL + LİG TV İÇİN 12*48 + GİRİŞ PAKETİ İÇİN 19 TL PARA İSTİYORLAR
HD YAYIN İÇİN 7 TL ÇOK DEĞİL Mİ
VAR MI HD YAYIN İÇİN ÜCRET ÖDEYEN
Merhaba 2015/2016 sezonu için yeni fiyat alan var mı arkadaşlar ??? ben en geçen sene 3 ay ücretsiz 6 ay 72 son 3 ayda indirimli kullandım geçen ay eskiden 45 tl ye izliyordunuz şimdi 48 yapalım 12 ay dediler kabul etmedim..Eylül ayında taahhüdüm doluyor yakın zamanda arayıp bi pazarılk yapacağım
Citroen C4
Toyota Corolla
Golf
Ankara civarı satılık aracı olan var mı arkadaşlar ????????
Merhaba daha önce hiç Citroen grubu araç kullanmadım..Eşim için otomatik araç arıyorum bu ara Citroenlere taktım.Bütçem 28.000 e kadar tavsiye edermisiniz. Memur işi bizimkisi baş ağrıtır mı bayan kullanacak kronik sorunu var mı ????????
ANKARA CİVARI 27000 E KADAR OTOMATİK HB ARAÇ ARIYORUM
evet arkadaşlar gecen sene Giriş Paketi + 2 keyif paketi + süper lig maçları = 65 TL toplamda 65*12= 780 tl ye izledim taahhütüm bitiyı 2 eylülde fiyat aldım kapattıracağım diye 4 * 45 + 6*84 son iki ayda aradığınız takdirde lig tv den %70 indirm alısınız dediler yani toplamda (4*45)+(8*84)= 850 aylık son ıkı ay indirimsiz 70 tl ye geliyos sizce nasıl yakın zamanda uygun teklif alan var mı
ya şu ankarada iyi be berber bulamadım . bugün saçımı kestirdim.o saatten beri moralim bozuk,her aynaya bakışta saydırıyorum berbere,kısalttı da kısalttı hiç bi şekle girmiyo..deli oldum.saçıman solu kısa sağında uzun.kafayı yiyeceğim ya deli oldum valla.kısa sa için model tavsiyesi olan var mı.ltüfen yardım.
arkadaşlar merhaba daha önce diyetisyene gittim fakat verdiği listeyi uygulamadan kilo vermeyi başarmıştım.bir ayda 7 kilo düzenli bir hayatım vardı sabah kahvaltım öğle akşam yemeğim saatliydi.az ekmek yağsız menüler ve günde bir saat tempolu yürüyüş.şimdi ise düzenim bozuldu gece çalışmaya başladım.verdiğim kiloları geri aldım.gece yemeği sorun kilo yapıyo ama sabaha kadar insan acıkıyo yemek dediysem bisküvi falan işte.uzman yardımına ihtiyacım var.varmı önerebileceğiniz fazla pahalı olmayan amaca hizmet edecek bir DİYETİSYEN
Hakkında
Forum İmzası:
ateshan
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
MacBook
Otomobil
Fiat
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 141
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 1.339 (Bu ay: 31)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.